Юрген Щарк ( бивш главен икономист на ЕЦБ):"Европейската централна банка (ЕЦБ) трябва да се откаже от инфлационната си цел и да приеме не толкова строга, тъй като сегашната политическа цел изкривява пазарите и рискува нормализирането на интервенциите."
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Затова Доган се е напънал да маха патриотите,щото са на път да извадят истината за целият крадлив преход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеАре бре..., оптимисти...! Що не рЪстете днес..., софка...?!?
Ето ви една причина...:
"Веднъж обявило, че ще разследва приватизацията лъжливото овчарче - не го направило.
Втори път се зарекло да вкара всичките приватизатори-изедници в затвора лъжливото овчарче - пак се отрекло.
На третия път разбрало лъжливото овчарче, че ако тръгне да ревизира приватизацията трябва първо себе си в затвора да вкара.
Майната й на приватизацията си рекло лъжливото овчарче и всички седнали и три дни яли и пили. И аз бях там и аз... видях."
http://www.transmedia.bg/2017/11/06/...-%D0%BF%D1%80/
- 1 like
Коментар
-
Аре бре..., оптимисти...! Що не рЪстете днес..., софка...?!?
Ето ви една причина...:
"Веднъж обявило, че ще разследва приватизацията лъжливото овчарче - не го направило.
Втори път се зарекло да вкара всичките приватизатори-изедници в затвора лъжливото овчарче - пак се отрекло.
На третия път разбрало лъжливото овчарче, че ако тръгне да ревизира приватизацията трябва първо себе си в затвора да вкара.
Майната й на приватизацията си рекло лъжливото овчарче и всички седнали и три дни яли и пили. И аз бях там и аз... видях."
http://www.transmedia.bg/2017/11/06/...-%D0%BF%D1%80/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Умиращи надежди на кандидат милионери...
те тук вървят по канален ред...
любо пъпката ,грамърси , фондовете на амро , Ромпетрол , софикс фонда.? и т.н....
си взеха своето с по 50% по малко от цената ...
За донорите /партниорЕ/ не споменавам те имат видения за десетки години напред на Бали ....
А дотогава ще претакат зелето на село,което не е лошо разбира се .....
Армеева чорба спраз след препиване....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Аз не искам да гадая на база слухове та като видя да вземат големите за поне 50 млн лева ще ми е ясно.
Питам се...: Ако ги люснат..., дали нЕма да подминем брЪже нЕколко фибоначита надолЕ...?))))
Те така и Алианца преди години..., никой не очакваше, че ше сипят..., ама обилно поливаха с легена отгоре...))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
И в Бенч и в Елана са само с акции портфейлите ми, но има възможност да се пренасочат ср-ва от други места. Какво мисля и какво знам ще се въздържа да споделя, че ту някой се нацупи, ту някой почва да ме поучава. Има още 3-4 седмици до декември ще видим
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Интересно..., какво ли стои срещу свещичките... отстрани...???Важното е да усетим промяната в тренда преди тълпата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Интересно..., какво ли стои срещу свещичките... отстрани...???
те тук вървят по канален ред...
любо пъпката ,грамърси , фондовете на амро , Ромпетрол , софикс фонда.? и т.н....
си взеха своето с по 50% по малко от цената ...
За донорите /партниорЕ/ не споменавам те имат видения за десетки години напред на Бали ....
А дотогава ще претакат зелето на село,което не е лошо разбира се .....
Армеева чорба спраз след препиване....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНе гледам цифри, а само свещичките на графиката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
И в Бенч и в Елана са само с акции портфейлите ми, но има възможност да се пренасочат ср-ва от други места. Какво мисля и какво знам ще се въздържа да споделя, че ту някой се нацупи, ту някой почва да ме поучава. Има още 3-4 седмици до декември ще видим
Успех!
Репата са на ход , следва точилката на жената а след това ...... следва маржин кол
Този филм сме го гледали многократно с много качествени форумци....
А даа...
нещо няма репа напоследък да се правят много ,що ли.....
При репа на 2,7 ,маржин кола ще докара акцията до 2 лв....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Ти не си ли на 100% в акции отдавна?Ти мислиш ли че Декември може да мине поне половината от пакета на ромите в Софарма на 4.27? Да се купи за над 50 млн лева ?
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНе гледам цифри, а само свещичките на графиката.
Коментар
Коментар