Не гледам цифри, а само свещичките на графиката.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Ми не съм съгласен. Я пусни графика на която се вижда че е пробито първото ниво на фибоначи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
абсолютно съгласен! За това казвам, че е важно как ще започне декември
Чудя се ако мине пакета, кое освен Софарма има да наваксва...Ти мислиш ли че Декември може да мине поне половината от пакета на ромите в Софарма на 4.27? Да се купи за над 50 млн лева ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Първата подкрепа на Фибоначи беше пробита но както и да е. Мисля че ключова в момента е Софарма и зависи как големите играчи ще действат там. За мен рисковете от по дълбока корекция са все още налице докато не видя положителна развръзка при Софарма с много големи обеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Първата подкрепа на Фибоначи беше пробита но както и да е. Мисля че ключова в момента е Софарма и зависи как големите играчи ще действат там. За мен рисковете от по дълбока корекция са все още налице докато не видя положителна развръзка при Софарма с много големи обеми.
Чудя се ако мине пакета, кое освен Софарма има да наваксва, имам 1-2 кончета наум, ще видим...Last edited by tony1975; 05.11.2017, 11:17.
Коментар
-
благодарим!
и сега на къде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Лично на мен много ми се иска да е нагоре. Все пак не на празно съм си избрал бичи ник
Коментар
-
благодарим!
и сега на къде?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЕй, това фибоначито било голяма работа!
и сега на къде?
Коментар
-
Както казахме веднъж - най-хоптимистичното в цялата ситуация в момента е, че картонажа продлъжава да вехне на готиното есенно слънце- Точно както малко след коледа го беше видял и ... самия дядо Коледа (Y) A ние сме длъжни добре да "четем" пазаря и който е заслужил да го поздравим - а дядо Коледа(y) беше добавил мъдро, че ...през пролетта суджуците ще са добре изсъхнали и ...."годни за консумация"!!!
)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеУтре ще зарадват ромфарм
Коментар
Коментар