If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами кой е виновен..Или няма виновни...В цял свят свързват управлението на страната с икономиката и Борсата или тук не са свързани..Може ,нали БХ, ШИШИ и Черешко са прекрасни, а лошата Борса не се развива.Поред теб КОЙ ги прави мушингиите .
Каква е точно логиката. Цените са прекалено скъпи и затова никой не купува? Или цените са прекалено евтини и никой не иска да купува толкова евтино?
Цените са на 20-25% от върховете регистрирани преди 10 г.През това време тия дружества нямат ли печалби,не се ли развиват,че даже цените
на ИПОто не могат да достигнат.Продал съм нещо на ИПО 5 лв и сега си го изкупувам обратно на 35ст и разправям на сульо и пульо ,че цената е
нормална и чакаля някой да ми вдига цената.Бива мошенгия ама това е прекалено и нито БХ,черешаря или арменският поп са виновни.
Оборот ще имаме когато цените ни не са толкова отнесени настрани от конюнктурни причини. Просто на тези нива са малко желаещите да инвестират в акции. Не съм песимист, а реалист.
Днес може би ще последваме света в посоката?
Каква е точно логиката. Цените са прекалено скъпи и затова никой не купува? Или цените са прекалено евтини и никой не иска да купува толкова евтино?
Оборот ще имаме когато цените ни не са толкова отнесени настрани от конюнктурни причини. Просто на тези нива са малко желаещите да инвестират в акции. Не съм песимист, а реалист.
Днес може би ще последваме света в посоката?
Умряла работа е тази наша борсичка.Така може и с векове да си кюта.
Не може векове.... За последните 10-12 години половината компании се делистнаха или фалираха. Останаха почти само " мъртви души", от които дори е трудно да се подберат 15 подходящи за Софикс!
Ако не е командното дишане (хранилката за политици на тлъста заплата и поле за данъчни врътки), кепенците на това недоразумение, отдавна да са хлопнали!
Та кой грамотен нов инвеститор би си набил парите тука???? 91 сделки, от които половината с права по 2 стотинки.... "Жалка" е дума неточна за това състояние....
За съжаление и аз съм се набил тука, от много акъл .... сигурно?!
Коментар