IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги, извинявам се за въпроса, но или аз гледам криво, или тук има някаква грешка, или нещо не разбирам...

Що за ръст има BGTR30 - + 39,19 % днес?!? Да не говорим, че в платформата ми този ръст е + 45,73 % !?!?!
    Attached Files

Коментар

• Мечета, кажете нещо, кеша потИ ли трепетливите ръчички.

Коментар

• Честит празник на всички!

Когато отчетите са добри и бизнеса върви добре - бурята от запад или от другаде не ме плаши!
        СФАРМ - добре, Планината и ХЕС и МСХ - традиционно добре,Корадо с пореден чуден отчет, Монбат - изправи печалбата на консолидирана база, Банките печелят добре и вчера и Химимпорт явно вече стъпва на крака!!! Е има и неприятнии изненади като БРЕФ, които с чудесно работещи активи решиха да скочат в неизвестното, но няма как...

Доволен съм!
        Дано с пролетта и предложенията за разпределяне на печалбите се поднови и ралито!

п.п. колкото до предстоящата нужда от капитал - ами нали това е ролята на ефективния пазар, ако си струват парите - ще намерят
        Нека не забравяме, че Мажо наля близо 20млн в Хим и 40млн. при Софарма най-вероятно няма да се абсорбират от пазара , може да има и търгово за ЧЕЗ, фондовете са пълни с кеш, пари има - споко, само да има стойностни предложения
        Last edited by tony1975; 03.03.2018, 16:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение

Оптимизмът е едно а реалността друго.
          До края на годината от пазара ще се търсят има няма 200 милиона.
          IPO-Градус - 100
          BREF-40
          OEA-20
          SFARM-40
          Може да допълвате таблицата.
          Честита Баба Марта и от мен!
          Елана Агрокредит - 18-19 мил
          Сирма - 40 мил (ако стане тази година)

Но пък имаме и входящи парични потоци:
          Дивиденти
          Търгово на ЧЕЗ
          Нарастване на активите на инвестиционните фондове - Според Капитал за 2017 има ръст от 721.3 мил.
          Листване на Expat в Лондон (ако стане тази година)
          Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• По важно е не какво се търси, а какво ще намерят....Що се отнася до големият оптимизъм, той засега е само на думи..Десета година, а сме под 700пункта на индекса..

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение

IPO-Градус - 100
              BREF-40
              OEA-20
              SFARM-40
              Ако нямаше оптимизъм, нямаше и да се търси нещо от пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                Честита баба Марта! Въпреки, че навън времето е повече от замръзнало, въпреки ЧЕЗ, Гинка и т.н., аз бих искал да внеса малко оптимизъм по темата. Отчетите са хубави, все още има стимули от ЕЦБ, пролетта наближава, очакват ни нови IPO-та... Да вземем да направим едни 10-15% ръст на Софикс, вие какво ще кажете?
                IPO-Градус - 100
                BREF-40
                OEA-20
                SFARM-40

Коментар

• Честита баба Марта! Въпреки, че навън времето е повече от замръзнало, въпреки ЧЕЗ, Гинка и т.н., аз бих искал да внеса малко оптимизъм по темата. Отчетите са хубави, все още има стимули от ЕЦБ, пролетта наближава, очакват ни нови IPO-та... Да вземем да направим едни 10-15% ръст на Софикс, вие какво ще кажете?
                  Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• https://www.investor.bg/bloomberg-tv...laciia-256752/

Коментар

• Честито баба Марта на всички! (и на меци и на бици и на кибици) Живи и здрави и да разпознаваме още по-добре вълненията на индекса !))
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        С тази Гинка,Минка и сие загубихме посоката.
                        Той целият свят е загубил посока,заради Гинка ще да е.

Коментар

• С тази Гинка,Минка и сие загубихме посоката.

Коментар

• Я па си стискам картоните, жуля ракия със салата и много ми е гот

Наздраве!

Коментар

• Ей за бога братя защо кеширате!?!? Избушваме индекса така ))) Гледам и днес сте избушили...Ако заради тоя градус!?!?..- дано не ни излезе през носа, накрая с врътките Не е препоръка ))
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Борсата я скапаха от скандали ,тия от ЧЕЗ от 2013 искат да бягат.....Ромфарма и те.Що бягат, от хубано ли?
                                Те не знаят, че убавото ще дойде като избягат ...
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X