If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тука показвам и уча безплатно,най-вече балъци и празноглавци ,като полки и киро смока.
На месечен чертеж имаме една скромна 9 годишна трендлиния в която се запътваме да се ударим и отскочим както Стефка Костадинова отскочи в Рим 1987г,и още никой не е скочил повече.
Като намалим малко времевия континиум и идем на седмична графика,виждам че вече сме влезли в зоната на свръх- разпродаденост и то на седмична гарфика,което не е шега работа !!! и казва едно "Братле,ако си решил да излизаш от пазара,не е сега времето "
Не можем да стоим в тази зона дълго време ! В момента рисува ДЪНО и от статистическа гледна точка е добре да купуваме тук,а не да продаваме !
Малко FAQ
- "Ама къде е дъното" ? Отговор - " Никой не знае,но сме близо.Според мен максимума е 560 ! Ако изобщо идем там даже"
-"Кога ще ударим дъното"? Максимум още да падаме 1-2 месеца преди да почне импулс нагоре.А може и по-рано.
"След този импулс нагоре какво ще стане "? След този импулс ще имаме повече данни за да разберем.Вълшебната топка казва само за 2-3-4-5 месеца напред.
Не си падам много по техничарството, но това изглежда доста правдоподобно.. От дъното през 2009-та пазара прави все по-високи дъна и каточели сега сме много близо до поредното такова.. Настроението масово е негативно и никой не вярва в перспективата на БФБ... Класика за дъно! Много хора очакват нова криза.. а тя не идва в такъв момент.. Тия дето са на кеш и искат да купят 2019-2020 са твърде много и вероятно ще останат изненадани..
Ще поживеем и ще видим!
Дъната може да се подминат, но най смешно е, че джендъра селяндур чакал нови големи Върхове.. Хаа..хаа те 10 години не дойдоха тези върхове сега заради неграмотния простак и шитовете му ще дойдат..
Тука показвам и уча безплатно,най-вече балъци и празноглавци ,като полки и киро смока.
На месечен чертеж имаме една скромна 9 годишна трендлиния в която се запътваме да се ударим и отскочим както Стефка Костадинова отскочи в Рим 1987г,и още никой не е скочил повече.
Като намалим малко времевия континиум и идем на седмична графика,виждам че вече сме влезли в зоната на свръх- разпродаденост и то на седмична гарфика,което не е шега работа !!! и казва едно "Братле,ако си решил да излизаш от пазара,не е сега времето "
Не можем да стоим в тази зона дълго време ! В момента рисува ДЪНО и от статистическа гледна точка е добре да купуваме тук,а не да продаваме !
Малко FAQ
- "Ама къде е дъното" ? Отговор - " Никой не знае,но сме близо.Според мен максимума е 560 ! Ако изобщо идем там даже"
-"Кога ще ударим дъното"? Максимум още да падаме 1-2 месеца преди да почне импулс нагоре.А може и по-рано.
"След този импулс нагоре какво ще стане "? След този импулс ще имаме повече данни за да разберем.Вълшебната топка казва само за 2-3-4-5 месеца напред.
Дано няма издънка ,че биковете са почти занулени ,остава сега и да си объркал и чертите и да подминем дъното 560 викаш е здрава работа
Полки, мега интересен си. Но с 30 поста на ден не можеш да влезеш ниско. Препоръка е.
правя си майтап с треперищите ръчички ...... не виждаш ли как подскачат при всеки мой пост
графиката ми показва, че силната съпротива ще е при софикс 580 и затова в анкетата посочих 575-599 до Нова година ............ както и в анкетата посочих дъно при sofiх 500-525 при Q3 2019 г. .......... макар, че графиката ми посочваше дъно при 480 следващата Коледа ........ но както и да е...
едно е сигурно - ТАЗИ ГОДИНА НЯМА ДА КУПУВАМ АКЦИИ ............ ще влизам на БФБ не по-рано от третата четвъртина на 2019 г., а твърде възможно и 2020 г.
Ха..Хааа селския джендър пак се излага..Палячо и от къде ще дойдат тези покупки на БФБ..Ами заложи си селската барака и купувай.. Значи света се готви за криза в близките години , а лузъра селяк сънува големи върхове..Свещена простота..
Здравей, Polki! Честит професионален празник Останаха ли хора във форума, които да ти вярват на глупостите ? На всички е ясно че Софикс се понижи заради спада в щатите. В последните няколко дни виждаме обръщане на тренда зад океана и Европа. Не виждам причина всеки ден да пишеш по сто пъти едно и също. Скучен си, лично за мен си на заплата или ти плащат на пост. За друга основателна причина не се сещам. Едва ли си толква наивен да смяташ, че с писане на десетки постове предимно в темите Химимпорт и Оптимизъм можеш да влияеш на цените на акциите. Очевидно е че компанията има подобряване на резултатите, редовен дивидент и сериозна подкрепа. Жив и здрав да си, остани със здраве. Не ми отговаряй, блокирал съм те много отдавна.
п.п Направи си отделна тема във форума, например: "Прогнозите на Полки" и си пиши на воля, никой няма да ти пречи. Поздрави и успех в търговията.
Малко FAQ
Коментар