IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Засега са заваляли само преказки..Нека да покажат парите по сметките си..Моите са там..

Коментар

• И заваляха едни басове.....та три дни валяли.....
      Life won't wait for you.

Коментар

• Скоти, напиши името на Брокера с който си говорил в Карол..

Коментар

• Инта, депозирай и ти хиляда лева при твоя брокер и пиши кой е посредника и брокера..

Моите са Юг Маркет и Ламбрев

Коментар

• Така днес депозирах 1000 лв при моят брокер... утре той ще се свърже с твоят в юг маркет... двата брокера са гарант а не някакви случайно минаващи груйчета на които нямаме доверие... на Коледа ако ти спечелиш моят брокер ще ти изпрати хилявата лева...дай ми имената на твоят брокер и твоята фамилия... моята фамилия е Кирилов... от мое име ще те търсят в юг маркет

ТОВА С ДЕПОЗИРАНЕТО НЕ ГО РАЗБРАХ..Аз утре ще разговарям с Юг Маркет, брокера и консултанта..Аз и без да депозирам имам доста пари по сметката за доста басове..Да търсят Ламбрев инв.консултант..Това с преводите ще го говоря утре-нека се разберат посредниците..Моята фамилия е Дечев..
            Ти обясни ли условието- на 23.12.2023 цената да е над 17,70 и ти печелиш..Не изобщо ще има ли някога по-висока цена за 1 година..Точно на тази дата..

Пиши си моля пак името на брокера с който си говорил да го дам утре в Юг Маркет..
            Last edited by Kiro; 05.10.2022, 23:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Така днес депозирах 1000 лв при моят брокер... утре той ще се свърже с твоят в юг маркет... двата брокера са гарант а не някакви случайно минаващи груйчета на които нямаме доверие... на Коледа ако ти спечелиш моят брокер ще ти изпрати хилявата лева...дай ми имената на твоят брокер и твоята фамилия... моята фамилия е Кирилов... от мое име ще те търсят в юг маркет

ще го оберем, на мен ми отказва бонуса

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                АКО СЕ ПЛАШИТЕ ОТ ПРЕВОДИТЕ, ТО ПРЕДЛАГАМ ВИ БАС ПО 100 ЛЕВА БЕЗ ПРЕВОДИ..
                Така днес депозирах 1000 лв при моят брокер... утре той ще се свърже с твоят в юг маркет... двата брокера са гарант а не някакви случайно минаващи груйчета на които нямаме доверие... на Коледа ако ти спечелиш моят брокер ще ти изпрати хилявата лева...дай ми имената на твоят брокер и твоята фамилия... моята фамилия е Кирилов... от мое име ще те търсят в юг маркет

Коментар

• АКО СЕ ПЛАШИТЕ ОТ ПРЕВОДИТЕ, ТО ПРЕДЛАГАМ ВИ БАС ПО 100 ЛЕВА БЕЗ ПРЕВОДИ..

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Оскубан ли се почуства, - няма да ти отговарям повече!
                    Нещо се изплаши май..На приказки си голям.. Нали си много сигурен..Ако се откаже Скоти ще приема предложеението ти и за Алтерко.. АЗ МОГА ДА ПРЕВЕДА ОЩЕ УТРЕ ПАРИТЕ..

Коментар

Нямам с тебе 2 залога , а залог за БФБ над 9 лева..
                      Преведи на Груйчето парите 1000 лева и моля прати ми сметката да и преведа и аз..
                      Залог имам и със Скоти за Алтерко над 17,70..

Оскубан ли се почуства, - няма да ти отговарям повече!

Коментар

• Нямам с тебе 2 залога , а залог за БФБ над 9 лева..
                        Преведи на Груйчето парите 1000 лева и моля прати ми сметката да и преведа и аз..
                        Залог имам и със Скоти за Алтерко над 17,70..
                        Last edited by Kiro; 05.10.2022, 22:05.

Коментар

Така смяташ ти..Ще видим на 31.12.2023г. какво ще е превзето..Баса не е изобщо , а за курса на 31,12,2023г..АКО ТОГАВА БФБ Е НАД 9 ЛЕВА ПЕЧЕЛИШ..
                          Аз пък смятам , че света ще е превзет тогава от световна криза.. Да видим кой ще познае..
                          Моля пратете ми сметката на Груйчето да преведа парите и ги преведете и Вие..
                          Имаш и двата залога, няма смисъл от повече приказки!
                          Със Здраве,- и да ги видим тия срокове!!! другото го правим всеки дЕн... аз поне

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Като че ли само ти усети защо така настойчиво се включих в баса,
                            този бонус който му отпуснах на Киро, според мен ще е превзет още тази година,
                            а за догодина не ми се коментира...
                            Така смяташ ти..Ще видим на 31.12.2023г. какво ще е превзето..Баса не е изобщо , а за курса на 31,12,2023г..АКО ТОГАВА БФБ Е НАД 9 ЛЕВА ПЕЧЕЛИШ..Така, че никакъв бонус не чакай..
                            Аз пък смятам , че света ще е превзет тогава от световна криза.. Да видим кой ще познае..
                            Моля пратете ми сметката на Груйчето да преведа парите и ги преведете и Вие..
                            Last edited by Kiro; 05.10.2022, 21:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Факт с 15 акциЙ и чекам да станем мелионерин с тях
                              Посредник Здравей!
                              Не ми се пишат небивалици, като обяснение на преводи, ако пазиш телефона прати му го на Киро

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Декември 2023 ........??!?!?!?!?!?!
                                Ама вие сте много дългосрочни,бе..... Дотогава колко пъти може да ни нюкнат.....

Като че ли само ти усети защо така настойчиво се включих в баса,
                                този бонус който му отпуснах на Киро, според мен ще е превзет още тази година,
                                а за догодина не ми се коментира...

Коментар

Working...
                                X