IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
    Момчета, интересни залози си правите. Извинявам се, че се включвам в темата Ви, но това на коя дата каква ще е цената на дадена акция не кореспондира с реалния ѝ потенциал или негатив. А и края на 2023г. е твърде далеч, ако искате по-ранна цел съсредоточете се върху това какъв ще е ръстът на продажбите на Алтерко по време на черния петък следващия месец? За справка можете да ползвате статиите тук в сайта за това какви са показателите през последните няколко години. Същевременно решенията на компанията са за по-рационално управление на енергията, за коята на запад, където е основния пазар на компанията, от сутрин до вечер им говорят как трабва да намаляват потреблението си на енергия! Що се отнася до БФБ оборотите са растящи. Чуждестранните акции набират скорост, сделките с тях, които в миналото са били на други платформи, сега оставят комисионни тук. Енергийната борса доставя печалба и от структурата на пазара изглежда ще го прави, и в бъдеще. .... та относно 17,70лв за Алтерко и 9лв при БФБ мисля си, че тези числа са подценени

Да, да - регистрирах оптимизъм+ "бонуса", останалото "всеки сам си преценя"!
    Господинът,- вкара интрига с по стара закачка- И нея приех!
    Та всичко е във времето и ние в него, живот и здраве само да ни е отпред!!!
    Останалото си е -собствена попара.

Коментар

• Момчета, интересни залози си правите. Извинявам се, че се включвам в темата Ви, но това на коя дата каква ще е цената на дадена акция не кореспондира с реалния ѝ потенциал или негатив. А и края на 2023г. е твърде далеч, ако искате по-ранна цел съсредоточете се върху това какъв ще е ръстът на продажбите на Алтерко по време на черния петък следващия месец? За справка можете да ползвате статиите тук в сайта за това какви са показателите през последните няколко години. Същевременно решенията на компанията са за по-рационално управление на енергията, за коята на запад, където е основния пазар на компанията, от сутрин до вечер им говорят как трабва да намаляват потреблението си на енергия! Що се отнася до БФБ оборотите са растящи. Чуждестранните акции набират скорост, сделките с тях, които в миналото са били на други платформи, сега оставят комисионни тук. Енергийната борса доставя печалба и от структурата на пазара изглежда ще го прави, и в бъдеще. .... та относно 17,70лв за Алтерко и 9лв при БФБ мисля си, че тези числа са подценени
      Last edited by Key Ru; 06.10.2022, 14:05.

Коментар

• И сега какво стана -
        Интата не може да върже нито един бас, пък беше готов на два,
        Кирето не можа да хлъзне Интата за БФБ,
        пък Скотито рискува да го бъзикат по тефона

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Айде добро утро бе пиленца,
          какво сте се зачесали (после ще чета надоле)
          Светът е тръгнал да ерозира стойност в живота а ние пак по балкански а!?
          Дайте да видим по темата, какво става с оптимизъма, ще махаме или ще слагаме каските
          (Абе тоя инвестор ме изпоти докато си оправя акуанта )
          Не е препоръка !

Вече без "каска" не е препоръчително да се движим и навън осветляха "домашните" ни тегоби;
          нямам какво да добавя-

-"Та да ви задам въпрос - това заглавие вдъхва ли ви оптимизъм по отношение на влизането ни в Шенген, в еврозоната, получаването на пари по европрограми, но най-вече справедливото и ефективно им използване, темповете на емиграция и обезлюдяване на България? Според вас България в европейско русло ли се движи, или криви към руската азиатщина?", пише бившият дипломат в Москва Илиян Василев в публикация в социалните мрежи. И допълва: "Та от гледна точка на западните хора, която аз споделям, би ли било коректно да се каже, че корумпираните у нас спечелиха изборите на корупционната партия ГЕРБ. Логичната връзка - тези, които правят малката корупция, избраха партията на на гранд корупционера Борисов, на последните избори. За да могат да продължат с тяхната малка корупция. И сега се опитват да привлекат за каузата си и така да размият контурите на корупционната им същност и повлекат в блатото им всички. Няма да стане - за сведение на Росен Плевнелиев и Мони Паси", допълва той."

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/politics/il...s_1822631.html © Actualno.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

Преци, за съжаление грешиш..Точно те са винаги сред водещите фирми по продажби в електрониката..Дръж Алтерко ..Те са най-добрите..Нека Самсунг да си пада..
            Мен и грешките ме кефят Кире от някакво време насам намирам полза и от тях, А които се е качил нависоко е нормално да слезе крачка надолу към реалността. Так че тука сме единни - самсунга като е тръгнало да пада - нека си да пада, да освобождава място за алтерко

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Нека им се свие, да има и конкуренция
              Кире мойто скромно полупрофесионално мнение, че самсунга не са кой знае какво но все пак марка. Не баш като като кока колата и не им правим сечено, нека се развиват. Мисля, че тошибата примерно е по-мислената и недооценена "марка", но хората лудват понякога в стаден инстинкт и се бутат в скъпи марки без особена полза.
              Кире за нас по-важно е как с дебелите кратуни ще бутаме бфб и Със или без препоръка
              Преци, за съжаление грешиш..Точно те са винаги сред водещите фирми по продажби в електрониката..Дръж Алтерко ..Те са най-добрите..Нека Самсунг да си пада..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                ПРЕЦИ, И АЗ ЦЯЛ МЕСЕЦ НЕ МОЖЕХ ДА СИ ВЪРНА НИКА..

Тримесечната печалба на Samsung може да се свие с 25% - първия спад от близо три години

INVESTOR.BG
                Тримесечната печалба на Samsung може да се свие с 25% - първия спад от близо три години
                Очаква се тя да достигне най-ниското ниво за тримесечна печалба от периода януари-март на 2021 г. насам.
                Нека им се свие, да има и конкуренция
                Кире мойто скромно полупрофесионално мнение, че самсунга не са кой знае какво но все пак марка. Не баш като като кока колата и не им правим сечено, нека се развиват. Мисля, че тошибата примерно е по-мислената и недооценена "марка", но хората лудват понякога в стаден инстинкт и се бутат в скъпи марки без особена полза.
                Кире за нас по-важно е как с дебелите кратуни ще бутаме бфб и Със или без препоръка

Коментар

• ПРЕЦИ, И АЗ ЦЯЛ МЕСЕЦ НЕ МОЖЕХ ДА СИ ВЪРНА НИКА..

INVESTOR.BG
                  Очаква се тя да достигне най-ниското ниво за тримесечна печалба от периода януари-март на 2021 г. насам.

Коментар

• Айде добро утро бе пиленца,
                    какво сте се зачесали (после ще чета надоле)
                    Светът е тръгнал да ерозира стойност в живота а ние пак по балкански а!?
                    Дайте да видим по темата, какво става с оптимизъма, ще махаме или ще слагаме каските
                    (Абе тоя инвестор ме изпоти докато си оправя акуанта )
                    Не е препоръка !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Това определено ме обиди - нито съм ви се натискал за баса, нито нищо. Киро ме предложи (благодаря за доверието, Кире, оценявам) и толкова. Винаги съм бил честен и коректен във взаимоотношенията и за разлика от други не съм си сменял ника по няколко пъти! Отделно десета година сигурно организирам форумната лига във фентъзито и редовно само от там имам по около 2 бона депозирани, които после разплащам на секундата - намери дори и един, когото да съм измамил и със стотинка! Досега съм имал сигурно 20 баса във форума - всички са изпълнени коректно и от мен, и от отсрещната страна.

Та вярно, че человек за едното красно име (ник) живей, особено когато го е доказал, пък макар и виртуално! Бъди здрав и се моли при дрона да стане същата врътка, като при Балонерко, щото подобни далавери се случват веднъж на десетилетие и после, понеже са изи мъни, отиват пак в киреча.

П.С. Пази Боже сляпо да прогледа!

П.П.С. Успех, Кире! Ако не стане нещо главоломно, Балонерко ще е доста под тази сума след година и нещо, а дронът може и да изчезне, тип Енемона
                      Груйче, благодаря , че се съгласи веднага..Вярвам безрезервно в твоята почтенност и разум..Успех..
                      Не искам да викам на ръка, но от САЩ се задава ураган..

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Така днес депозирах 1000 лв при моят брокер... утре той ще се свърже с твоят в юг маркет... двата брокера са гарант а не някакви случайно минаващи груйчета на които нямаме доверие... на Коледа ако ти спечелиш моят брокер ще ти изпрати хилявата лева...дай ми имената на твоят брокер и твоята фамилия... моята фамилия е Кирилов... от мое име ще те търсят в юг маркет
                        Това определено ме обиди - нито съм ви се натискал за баса, нито нищо. Киро ме предложи (благодаря за доверието, Кире, оценявам) и толкова. Винаги съм бил честен и коректен във взаимоотношенията и за разлика от други не съм си сменял ника по няколко пъти! Отделно десета година сигурно организирам форумната лига във фентъзито и редовно само от там имам по около 2 бона депозирани, които после разплащам на секундата - намери дори и един, когото да съм измамил и със стотинка! Досега съм имал сигурно 20 баса във форума - всички са изпълнени коректно и от мен, и от отсрещната страна.

Та вярно, че человек за едното красно име (ник) живей, особено когато го е доказал, пък макар и виртуално! Бъди здрав и се моли при дрона да стане същата врътка, като при Балонерко, щото подобни далавери се случват веднъж на десетилетие и после, понеже са изи мъни, отиват пак в киреча.

П.С. Пази Боже сляпо да прогледа!

П.П.С. Успех, Кире! Ако не стане нещо главоломно, Балонерко ще е доста под тази сума след година и нещо, а дронът може и да изчезне, тип Енемона
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Потвърждавам, че се свързахме със Скоти и се разбрахме, благодаря..Чакам големият инвеститор Инта да защити баса си и инвестицията си..Да посочи брокера си при който е депозирал 1000 лева..

Коментар

• Чухме се и се разбрахме с Киро благодаря за коректността и точността
                            Last edited by Scottie Pippen; 06.10.2022, 09:59.

Коментар

• Добро утро! Борисов поиска правителство с "Продължаваме промяната" и "Демократична България". Украинската армия напредва в Херсонска област. Как работи руската пропаганда? Най-важното, събрано на едно място.

svobodnaevropa.bg
                              Три минути: ГЕРБ поиска правителство с тези, които свали от власт. Украйна напредва на юг

Коментар

• Инта се скри,не иска да залага на акцията си с най голяма тежест БФБ.
                                Мили родни картинки..

Днес ще чакам да си захраните сметките в ИП, моите са захранени..Пишете си брокерите или консултантите с които да говоря..
                                Ако ли не, само с приказки басове не се хващат..Тук не е детската градина..
                                Last edited by Kiro; 06.10.2022, 08:02.

Коментар

Working...
                                X