IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro
    Другарю,4д,Ендер..Ти къде се загуби..Ходил си да купуваш гласове за Борисов и крадците му ли..Често ти се случва да ръсиш плостотии..Отива ти на лъжите и купената диплома..
    В тази връзка, не те видяхме в изборните листи на БСП този път.
    Да не си сменил нещо ориентацията?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Браво и на двамата - така се прави - имаш ли позиция, защитаваш си я с пари, ерго с бас, щото друг начин няма, а не като някои професионални инвеститори с хън-мън и ала-бала. За БФБ нямам идея, че там е пълен хазарт с държавата, ама за Балонерко 100 про считам, че Кирето ще блажи. И с право
      Хмм,- "REDBREAST"-над 25y купували ти се до лято?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Това никога не го е писал тук..Сега се извърта..
        Добре Инта приемам ти двойния облог,ако това искаш..Давай си брокера и сметката..Алтерко над 8.50 печелиш,БФБ над 9 лева печелиш.. На 23.12.2023г.
        Чакам отговор и какво ще се оправдаваш пак..

Поправи си анонса подчертан по горе!!!
        Брокера е същия като на Кирилов и пари и стока бол в ИПто по всяко време

Коментар

• Браво и на двамата - така се прави - имаш ли позиция, защитаваш си я с пари, ерго с бас, щото друг начин няма, а не като някои професионални инвеститори с хън-мън и ала-бала. За БФБ нямам идея, че там е пълен хазарт с държавата, ама за Балонерко 100 про считам, че Кирето ще блажи. И с право
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Това никога не го е писал тук..Сега се извърта..
            Добре Инта приемам ти двойния облог,ако това искаш..Давай си брокера и сметката..Алтерко над 8.50 печелиш,БФБ над 9 лева печелиш.. На 23.12.2023г.
            Даа, при тая търговия по-добре едни залагания да се завъртят, и брокерите може да изкарат някой лев

Коментар

• Това никога не го е писал тук..Сега се извърта..

Коментар

• Стига, Кире!

Ти му смени коня в движение. Той се нави на двоен облог, не иска само за едното да се обзалага.

Що сега го предизвикваш по начин, характерен за детската градина???

Коментар

• Това твое излагане и резил винаги ще ти го напомням..Много олекна..Предлагаш басове,нахалстваш,а нямаш пари..

Коментар

За мен ти не си сериозен и делови човек..Може и от възрастта да е , но повече басове не ми предлагай..Не сме в детската градина да ми губиш времето.. Твоето е- хем боли, хем сърби..

Ха, хаа- резила ти да заповяда още преди Коледа...

Коментар

• За мен ти не си сериозен и делови човек..Може и от възрастта да е , но повече басове не ми предлагай..Не сме в детската градина да ми губиш времето.. Твоето е- хем боли, хем сърби..

Коментар

Много си нахален..Първо се намеси в баса ни със Скоти..Ти прие отговора ми за БФБ , а сега въртиш дирник и се оправдаваш..Върни се назад в темата и пак прочети..Хем Скоти те предупреди да не се месиш..Много олекна този път..
                        TIB съм го продал преди месец С ДОБРА ПЕЧАЛБА и съм на кеш, за което няколко пъти писах.... Ти превърна форума в детска градина-или давай брокер и сметка или спри да пишеш, че стана за РЕЗИЛ..

ооо еее...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Оказваш се абсолютен досадник!-имаш повече от три подтвърждения за облог- по твое предложение,-(изключваш мое и добавяш твоя хрумка) и продължяваш да тирирамбиш глупости включвайки ИП (това ??? не знам как да го-асимилирам).
                          Ще си спестя категоризации...
                          Относно моя подход към компании и смяна на "конете", не ти дължа обяснения, но си погледни най скорошните ти "TIB",
                          колкото до старопланинските не отдавна списах, че нямам, но това не пречи да имам за напред предвид
                          времето на действия по "претоварването" на самарите, а това е резултат достоен, -не мислиш ли?

-
                          **ЗАТВОРЕНИ *- Продължаващи и на ново отворени
                          *ПЕЧАЛБИ*
                          ХЕС*>+
                          продължаващи са само 467 от МСХ от сега

пп.- дано да си доволен от ответа!!!
                          Много си нахален..Първо се намеси в баса ни със Скоти..Ти прие отговора ми за БФБ , а сега въртиш дирник и се оправдаваш..Върни се назад в темата и пак прочети..Хем Скоти те предупреди да не се месиш..Много олекна този път..
                          TIB съм го продал преди месец С ДОБРА ПЕЧАЛБА и съм на кеш, за което няколко пъти писах.... Ти превърна форума в детска градина-или давай брокер и сметка или спри да пишеш, че стана за РЕЗИЛ..
                          Last edited by Kiro; 06.10.2022, 15:45.

Коментар

Интата, се набутал в БФБ ..продал си МЦХ заради това, а го е страх да си защити позицията..Няма кураж и даже да се извини и да каже извинявай- нямам пари или премислих прав си и ме е страх..Язък , че е на толкова години..Да си посочи брокера и телефона да се уговорим..Баса е отворен до днес,,

Скоти , излезе точно момче , говорихме по телефона и се уточнихме..Тук се познаваме от години и не трябва човек да се излага.. Аз басове не предлагам , а Инта от два , та нито един..
                            Оказваш се абсолютен досадник!-имаш повече от три подтвърждения за облог- по твое предложение,-(изключваш мое и добавяш твоя хрумка) и продължяваш да тирирамбиш глупости включвайки ИП (това ??? не знам как да го-асимилирам).
                            Ще си спестя категоризации...
                            Относно моя подход към компании и смяна на "конете", не ти дължа обяснения, но си погледни най скорошните ти "TIB",
                            колкото до старопланинските не отдавна списах, че нямам, но това не пречи да имам за напред предвид
                            времето на действия по "претоварването" на самарите, а това е резултат достоен, -не мислиш ли?

-
                            **ЗАТВОРЕНИ *- Продължаващи и на ново отворени
                            *ПЕЧАЛБИ*
                            ХЕС*>+
                            продължаващи са само 467 от МСХ от сега

пп.- дано да си доволен от ответа!!!
                            Last edited by inta53; 06.10.2022, 15:33.

Коментар

• Интата, се набутал в БФБ ..продал си МЦХ заради това, а го е страх да си защити позицията..Няма кураж и даже да се извини и да каже извинявай- нямам пари или премислих прав си и ме е страх..Язък , че е на толкова години..Да си посочи брокера и телефона да се уговорим..Баса е отворен до днес,,

Скоти , излезе точно момче , говорихме по телефона и се уточнихме..Тук се познаваме от години и не трябва човек да се излага.. Аз басове не предлагам , а Инта от два , та нито един..

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Да, да - регистрирах оптимизъм+ "бонуса", останалото "всеки сам си преценя"!
                                Господинът,- вкара интрига с по стара закачка- И нея приех!
                                Та всичко е във времето и ние в него, живот и здраве само да ни е отпред!!!
                                Останалото си е -собствена попара.

Успех в търговията

Коментар

Working...
                                X