IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Със сигурност тези за които се обзалагам,- но това е лично!

А къде съм писал "че Алтерко и БФБ не биха имали развитие," не намирам?
    ето ви цитата , "Да, даа - регистрирах оптимизъм+ "бонуса",останалото "всеки сам си преценя"!
    Господинът,- вкара интрига с по стара закачка- И нея приех!
    Та всичко е във времето и ние в него, живот и здраве само да ни е отпред!!!
    Останалото си е -собствена попар
    а."
    Явно аз нещо съм объркал кой е подател на предходния преди моя пост. По скоро въпросът е към Kiro
    Last edited by Key Ru; 06.10.2022, 19:16.

Коментар

• [QUOTE=inta53;n3973474]
      Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      ОооКеей, - от вчера си дадах облога! За мен е валиден, за теб ... не знам и не искам посредници- НЯМАМ нужда!
      а личните при мен (опитвах пак) , не минават.
      Ок, договорихме се пред свидетелите Груйчо и Съни..Това е баса..И при мене личните не работят..

Коментар

ОооКеей, - от вчера си дадах облога! За мен е валиден, за теб ... не знам и не искам посредници- НЯМАМ нужда!
        Посредници може и да не ти трябват, но помисли за арбитър. Че да не се отметне някой или да тръгне да носи от 9 кладенеца вода. Още отсега прозират напъни...

Коментар

• [QUOTE=Kiro;n3973461]

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
            До inta53

Мога ли да Ви попитам, кои са стойностните компании на БФБ? От написаното от Вас оставам с впечатление, че Алтерко и БФБ не биха имали развитие, просто ми е интересно кои компании имат потенциал според Вас?

Със сигурност тези за които се обзалагам,- но това е лично!

А къде съм писал "че Алтерко и БФБ не биха имали развитие," не намирам?
            ето ви цитата , "Да, даа - регистрирах оптимизъм+ "бонуса",останалото "всеки сам си преценя"!
            Господинът,- вкара интрига с по стара закачка- И нея приех!
            Та всичко е във времето и ние в него, живот и здраве само да ни е отпред!!!
            Останалото си е -собствена попар
            а."

Коментар

• До inta53

Мога ли да Ви попитам, кои са стойностните компании на БФБ? От написаното от Вас оставам с впечатление, че Алтерко и БФБ не биха имали развитие, просто ми е интересно кои компании имат потенциал според Вас?

Коментар

Добре , поправям офертата..То бол пари, но говори с брокера си и ми изпрати моля името му му..Моят е Ламбрев от Юг Маркет..

На 23,12,2023г. Алтерко над 18,70 печелиш, БФБ над 9 лева печелиш..
                Пиши , че си съгласен..Груйчето и Съни са свидетели..

Не знаех , че си прев....л!
                Лични няма, снимай който си избереш пост и го направи на плакат за избраните от теб срокове и фиксирани дати(тоси е Кирово новаторство, обикновено се взимат котировки с максимално определен обем,- но щом Киро казва така да е с дата, а че до датата може и дубъл да стори оценката на компанията- кучета я яли)!!![/QUOTE]

Ама ти измяташ ли се- какви котировки, какъв обем..Засичаме на Коледа средната цена за деня..Ти кога искаш, когато ти хареса ли..То така още след една седмица всеки може да каже, че е спечелил.. Това ни е баса със Скоти и ти изнахалства за двоен залог и аз приех..
                Датата е в твоя полза- понякога в края на кодината се купува от фондовете за балансиране на порфейлите..
                Last edited by Kiro; 06.10.2022, 18:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  inta53-Кире подсигурявам те дори местя офертата на 1,00лв.+=18,70 какво не ти харесва,- прибирай кяра???

Не знаех , че си прев....л!
                  Лични няма, снимай който си избереш пост и го направи на плакат за избраните от теб срокове и фиксирани дати(тоси е Кирово новаторство, обикновено се взимат котировки с максимално определен обем,- но щом Киро казва така да е с дата, а че до датата може и дубъл да стори оценката на компанията- кучета я яли)!!!
                  Last edited by inta53; 06.10.2022, 19:02.

Коментар

Ааа, това "Киро" партизанското ли е?
                    "Елника" е партизанското. "Киро" заработва копейки по форумите.

Коментар

• inta53, чакам да напишеш името на брокера си, когато говориш с него..Така направи Скоти..

Коментар

• Груйче, Съни, моля да потвърдите условията на баса ни с Инта като свидетели..

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender

Ако не бях толкова възпитан, бих казал, че си нагъл, като комунист. Но това би било тавтология и би накърнило естетическите представи на всеки филолог.

https://www.plovdiv24.bg/novini/plov...i-na-DS-309958
                          Ааа, това "Киро" партизанското ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender

Това, кой ме е възпитавал са си само твои фикции, докато за твоето възпитание има достатъчно публични свидетелства. Мога да припомня, ако си забравил...

П.С. Как е квартирката, поддържаш ли я още?
                            Да не мислиш, че не ти личи възпитанието и избора , когато пишеш..Даже и купената диплома личи..Квартира ли търсиш..Иди в Банкя..Бойко търсил нова Мата Хари..Нали каза, че е мъж.. Нали сте приятелчета..Или ти предпочиташ Симитли..
                            Last edited by Kiro; 06.10.2022, 18:05.

Коментар

• inta53-Кире подсигурявам те дори местя офертата на 1,00лв.+=18,70 какво не ти харесва,- прибирай кяра???[/QUOTE]

Добре , поправям офертата..То бол пари, но говори с брокера си и ми изпрати моля името му му..Моят е Ламбрев от Юг Маркет..

На 23,12,2023г. Алтерко над 18,70 печелиш, БФБ над 9 лева печелиш..
                              Пиши , че си съгласен..Груйчето и Съни са свидетели..
                              Last edited by Kiro; 06.10.2022, 18:04.

Коментар

Working...
                              X