Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Със сигурност тези за които се обзалагам,- но това е лично!
А къде съм писал "че Алтерко и БФБ не биха имали развитие," не намирам?
ето ви цитата , "Да, даа - регистрирах оптимизъм+ "бонуса",останалото "всеки сам си преценя"!
Господинът,- вкара интрига с по стара закачка- И нея приех!
Та всичко е във времето и ние в него, живот и здраве само да ни е отпред!!!
Останалото си е -собствена попара."
Last edited by Key Ru; 06.10.2022, 19:16.
Коментар
-
[QUOTE=inta53;n3973474]Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОооКеей, - от вчера си дадах облога! За мен е валиден, за теб ... не знам и не искам посредници- НЯМАМ нужда!
а личните при мен (опитвах пак) , не минават.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеОооКеей, - от вчера си дадах облога! За мен е валиден, за теб ... не знам и не искам посредници- НЯМАМ нужда!
а личните при мен (опитвах пак) , не минават.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениеДо inta53
Мога ли да Ви попитам, кои са стойностните компании на БФБ? От написаното от Вас оставам с впечатление, че Алтерко и БФБ не биха имали развитие, просто ми е интересно кои компании имат потенциал според Вас?
Със сигурност тези за които се обзалагам,- но това е лично!
А къде съм писал "че Алтерко и БФБ не биха имали развитие," не намирам?
ето ви цитата , "Да, даа - регистрирах оптимизъм+ "бонуса",останалото "всеки сам си преценя"!
Господинът,- вкара интрига с по стара закачка- И нея приех!
Та всичко е във времето и ние в него, живот и здраве само да ни е отпред!!!
Останалото си е -собствена попара."
Коментар
-
Добре , поправям офертата..То бол пари, но говори с брокера си и ми изпрати моля името му му..Моят е Ламбрев от Юг Маркет..
На 23,12,2023г. Алтерко над 18,70 печелиш, БФБ над 9 лева печелиш..
Пиши , че си съгласен..Груйчето и Съни са свидетели..
Не знаех , че си прев....л!
Лични няма, снимай който си избереш пост и го направи на плакат за избраните от теб срокове и фиксирани дати(тоси е Кирово новаторство, обикновено се взимат котировки с максимално определен обем,- но щом Киро казва така да е с дата, а че до датата може и дубъл да стори оценката на компанията- кучета я яли)!!![/QUOTE]
Ама ти измяташ ли се- какви котировки, какъв обем..Засичаме на Коледа средната цена за деня..Ти кога искаш, когато ти хареса ли..То така още след една седмица всеки може да каже, че е спечелил..Това ни е баса със Скоти и ти изнахалства за двоен залог и аз приех..
Датата е в твоя полза- понякога в края на кодината се купува от фондовете за балансиране на порфейлите..Last edited by Kiro; 06.10.2022, 18:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеinta53-Кире подсигурявам те дори местя офертата на 1,00лв.+=18,70 какво не ти харесва,- прибирай кяра???
Не знаех , че си прев....л!
Лични няма, снимай който си избереш пост и го направи на плакат за избраните от теб срокове и фиксирани дати(тоси е Кирово новаторство, обикновено се взимат котировки с максимално определен обем,- но щом Киро казва така да е с дата, а че до датата може и дубъл да стори оценката на компанията- кучета я яли)!!!Last edited by inta53; 06.10.2022, 19:02.
Коментар
-
Ааа, това "Киро" партизанското ли е?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender
Ако не бях толкова възпитан, бих казал, че си нагъл, като комунист. Но това би било тавтология и би накърнило естетическите представи на всеки филолог.
https://www.plovdiv24.bg/novini/plov...i-na-DS-309958
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender
Това, кой ме е възпитавал са си само твои фикции, докато за твоето възпитание има достатъчно публични свидетелства. Мога да припомня, ако си забравил...
П.С. Как е квартирката, поддържаш ли я още?Нали сте приятелчета..Или ти предпочиташ Симитли..
Last edited by Kiro; 06.10.2022, 18:05.
Коментар
-
inta53-Кире подсигурявам те дори местя офертата на 1,00лв.+=18,70 какво не ти харесва,- прибирай кяра???[/QUOTE]
Добре , поправям офертата..То бол пари, но говори с брокера си и ми изпрати моля името му му..Моят е Ламбрев от Юг Маркет..
На 23,12,2023г. Алтерко над 18,70 печелиш, БФБ над 9 лева печелиш..
Пиши , че си съгласен..Груйчето и Съни са свидетели..Last edited by Kiro; 06.10.2022, 18:04.
Коментар
Коментар