If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Груйче, благодаря много, че се съгласи ..За 100 лева настоявам.Това е малка компенсация за твоята гаранция..
Скоти, нищо не съм получил..Може да не работи чата..Аз нямам връзка с Карол и няма да идвам в София заради един бас..Предпочитам по банков път с гарант..Аз съм в Юг Маркет....
..Груйчето се съгласи и той е сериозен човек..Кажете кога да преведем парите..
Понеже не работи чата, да си запишем телефоните тук и после да ги изтрием..Не е толкова тайно..
Да сме живи и здрави да видим края на басовете си..
Ама ти на тези пари ли чакаш да купуваш акции..Моля Груйчето да отговори..Този вариянт е еднакъв за всички и гарантиран..Аз още утре мога да ги преведа..
Пробвах да ти изпратя лично съобщение.... не знам дали се получи... предлагам Карол да е гарант по сделката...за мен е най сигурно... звънни утре ако си получил телефона ми
Кво сте се нахвърлили с тези басове бре
Ок, няма проблем да съм депозитар, както се разберете - не искам комисиона, знаем се виртуално все пак, приятели сме - няма нужда.
Разберете се каквото искате и ако трябва нещо от моя страна - на линия съм
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Кире, с парите се купуват акции днес, а от началото на месеца са почти 1000бр. - тк.,
че адвоката ме знае и има от мен каквото трябва и телефона също,-
Двата залога ги имаш!
Ама ти на тези пари ли чакаш да купуваш акции..Моля Груйчето да отговори..Този вариянт е еднакъв за всички и гарантиран..Аз още утре мога да ги преведа..
Превеждаме парите и чакаме 23,12,2023г..Груйче моля те потвърди..
Съгласни ли сте победителя да остави на арбитъра 100 лева за уиски за коледа..
Кире, с парите се купуват акции днес, а от началото на месеца са почти 1000бр. - тк.,
че адвоката ме знае и има от мен каквото трябва и телефона също,-
Двата залога ги имаш!
Коментар