IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

TA меновете се докосват до нещо...."
    Навън - да, където дори и повечето микроакции имат в пъти по голям оборот от индексо ни.
    Тук най много да се докоснат до един....
    Да речем само софка като цяло е едно изключение, и то с бая уговорки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Каквато държавата такава и борсата.Мошеническа държава,мошеническа борса.Това е извода.
      Не бъди песимист, вожд. Не ти отива. Ще опитам да обясня - Големите "моше"-та са зад океана, както ги нарича аркитекта Сякаш дори и коренът на думата мошЕник наподобява на мошЕ
      Дръж се там достойно, покажи им, кой кара големия камион, нека правят разликата с българския корен. Нещо което да им говори като българин и да прилича на такъв, да се респектират и съобразяват. После и тука като дойдеш, може политик да станеш - знай ли се, народът май още се надява на нещо чрезвичайно и отвън да го оправи. Та не си плюй срещу корена - Виждаш че и там има робия към какво ли не - пари, лизинги, застраховки, наеми, амбиции, данъци, такси, колкото ти е скъп костюма или парфюма ... и прочее.тем подобни дребнавости .
      Пък и се радвай, че не си "Мошунко" , а "Ташунко" - коренът на думата е сякаш друг Та покажи им как се кара големия камион
      Шегувам се иносказателно, разбира се. С пожелание - да идва времето, да те видим и в редиците на някоя от най-ракетните артии
      И знай, че ний отвътре не мразим ората отвън - тва е некъв комлексасрки филм, незнайно как появил се, по метода каквото повикало такова се обадило.
      Доста по-готиният извод е - "Всите българи- заедно"

Коментар

• Каквато държавата такава и борсата.Мошеническа държава,мошеническа борса.Това е извода.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Браво бе Софикс! Ето че и с ТА меновете имам обща приказка
          TA меновете се докосват до нещо, което фундаменталистите не харесват - Своеобразния афинитет към случайността. Ако попиташ Фундаменталист на какво се дължи еволюцията, ще каже всичко друго, но не и презрязната случайност, въпреки, че в някои случаи, тя може да се окаже с фундаментална тежест Например една теория как вълкът е станал куче - случайна промяна в някакъв ген, почти невероятна да се случи но се случила. - Зачетох темата и въпроса за еволюцията, затова си послужих с този пример.
          Когато разумен човек започне от 0 на борсата, той обиновено си мисли че фундманентът е златното руно и се хваща яко с него, а другото му изглежда смешно, но често после му се случва да отбележи че пазарът не отразява "новините" според "фундаменталните" представи. От друга страна, да се разчита само на един гол чарт е хазартно но и няма сериозен ТА-мен,(както ги наричаш) който да не го знае. Т.е. Няма та-мен, който да не гледа фундамента С една дума - И ФА и ТА са нужни на успешния играч. Спорът кое върши работа, кое е правилно или полезно е малко безсмислен а правилният отговор е "и двете дядо попе" Колкото по-го осъзнаваш, по-успешен ставаш. Приеми, че чартистите интуитивно са доловили, че доста фундаментални формули, примерно като тези на Шарп, Блек-Шоулс, Киоси Ито включват компонента "случайност"

Коментар

• Пич, аз ти казвам, че те е страх даже да пишеш тук за свинщините в живота ни..ти искаш да говоря с тебе..Бий мечките и пий така ще промениш всичко..

Коментар

• Уф, Кире, разговора с теб си е чиста загуба на време Аз те питам конкретни неща, а ти ми говориш празни приказки. Я по-добре да си пия ракийката

Коментар

• Ами да ще чакате еволюцията на тепсия..

Коментар

• Мене ме е срам,че хора с претенции ме питат подобни неща..Как се правило..Примери всеки ден..

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                    Добре Кире, как да го направим това? Как трябва да се случат нещата според теб стъпка по стъпка? Да блокираме пътища? Да опъваме палатки? Да правим митинги? Да пишем по форумите? Дай идея!
                    Браво бе Софикс! Ето че и с ТА меновете имам обща приказка
                    Last edited by 15%; 03.03.2019, 21:53.
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Като търпиш и мълчиш и чакаш еволюцията..
                      според тебе как го правят във Франция, Гърция, Испания, САЩ. .

Коментар

• Добре Кире, как да го направим това? Как трябва да се случат нещата според теб стъпка по стъпка? Да блокираме пътища? Да опъваме палатки? Да правим митинги? Да пишем по форумите? Дай идея!

Коментар

• Четете какво съм написал и стига сте ме питали едно и също.. Ето 15% предложи да чакаме еволюцията ..Ти какво предлагаш например..

Каузата ми е да се говори свободно за безобразията и корупцията и да се иска затвор и наказания за тях..Върховенство на закона и свобода на словото и мисълта..Това е основата на Демокрацията..Да видим дали ще ме подкрепиш в това..

Коментар

• Кире, ти какво предлагаш да направим?

Коментар

• Ами излишна е..Взимай пример от хлебарките в развитието им и не говори за проблеми..ПРЕКЛОНЕНА ГЛАВИЦА САБЯ НЕ Е СЕЧЕ..

ЧЕСТИТ 3 ТИ МАРТ..НАИСТИНА Е НАРОДОПСИХОЛОГИЯ..

Каузата ми е да се говори свободно за безобразията и корупцията и да се иска затвор и наказания за тях..Върховенство на закона и свобода на словото и мисълта..Това е основата на Демокрацията..Да видим дали ще ме подкрепиш в това..
                              Last edited by Kiro; 03.03.2019, 21:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                15%, ТИ СЕРИОЗНО ЛИ ГОВОРИШ ЗА ЕВОЛЮЦИЯТА..

И кои са най адаптивни и имат ли разум..Хлебарките и крокодилите и още кои Ами то хубаво да се сравняваш с тях..

Не те смятам за враг..Ти си един от многото , на които им е удобно да си живуркат във кочината на олигархията и да се приспособяват..Даже не смееш да назовеш проблемите, а търсиш обяснение в ЕВОЛЮЦИЯТА...Не чакай аз да ти предлагам и да те водя , а си отвори широко очите за безобразията и мисли..Какво като си внасяш данъците , всички го правим..А те не спират да крадат и продават България и народа тъне в бедност и се топи..Ти сам се определи какъв си след като си съгласен с това..Даже те е страх да посочиш слабостите и все ги замазваш.. И как да те чуе някой , когато те е страх и нищо не казваш даже в този форум..
                                ОК, абсолютно уверен съм, че не си толкова ограничен, за да не разбереш какво имам предвид. Остава втория вариант, при който просто искаш да се заяждаш, въпреки обещанието ми, че бих те подкрепил с всичко по силите си за каузата НИ. В този случай просто всякаква комуникация става излишна.

П.П. Наистина се надявах да стане градивен разговор, от който може да произлезе нещо конкретно, реално. При тези обстоятелства обаче, аз мисля, че точно ти си един от хората, които обичат това блато и не искат да направят абсолютно нищо конкретно, за да се промени то! Явно dddd е прав в това, че някои хора просто искат да мрънкат и да не си помръднат пръста... Жалко
                                Last edited by 15%; 03.03.2019, 21:32.
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X