Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Направих си таргета и излезнах от значителна част от тях....
то Елтоси ,то фибове /въпреки мнението ми за пълен шит/, то хикове и гагаринци ,холдинг варна и т.н..
На западния маркет всичките немски банки ги минах....плюс Голфчетата и Алианц...
Но според мен от 3 месеца нашата борса боксува ако не влезе пресен кеш и да се вдигнат цените ,то през лятото ще настъпи безвремие а после срив....
Преди като напиша нешо за табаците и елтоси и т.н просто за проба ,поне 10 човека ме нападаха че са пълен шит....
сега ги приеха за добри шитове /елтос ,Гагарин и вече мислят за БТХ / и вече няма преки нападения в тези позиции и все повече поръчки купува се дават....
Та скоро престои откриването на нови ракети.....
Гледам се насочват в хим и фармата ....?
Там става като във Ватерло или ще се загуби или много спечели...
Ако бях вътре в позициите щях да насоча дребните към истината за тези продавачи а феновете насочват към нея следващите полкове дребни мечтаещи за бързо забогатяване -Утре ,но това утре е вече от 12 месеца....даже и аз ги гледах тези дни и си мислех утре н кой месец има ли смисъл без ясна подгрявка от Керезов и Чичо Оги........
Най малко че парите който се вкарват в една набалончена е два пъти по вече от една подценена....но с лош мажоритар...
Не е препоръка....
Коментар