Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Забравил съм конкретното изказване на мрежата, а може и да не съм го срещнал. Познавайки се, това е напълно реалистична хипотеза. Когато загубя доверие към някого, първи приоритет ми става да намеря подходящ момент за да се разделим окончателно и се старая да не се обръщам пак към него. Знам, че това е грешка. Ние не търгуваме на борсата за да градим любовни отношение с мажоритари (стоящи зад тях физически лица), хартии и отрасли, а за да печелим пари. Да се спечелят пари от или чрез твърде неприятен персонаж е напълно реалистична перспектива, но за тази цел човек трябава де е опериран от чувства, спекулативно настроен и реактивен в реакциите си. Всичко това - кумулативно налично.
А на мен ми е дори откровено неприятно да продължа да следя новини за лица, с които не искам да имам повече вземане-даване. Така може да съм пропуснал и мнението на Мрежата. Е, стана ми приятно, че и той е мислил и усещал по сходен начин, впечатляващ колега е.
Изниква въпросът - защо вчера все пак прочетох статията, която постна Иносент. От слабост, любопитство, а и защото вече предприятието и конкретната личност не предизвикват в мен някакви интензивни усещания, а по-скоро безразличие.
Всъщност, може би беше подходящо с това да започна.
Нямам тук и отдавна са драснати от интересите и вниманието ми.
Коментар