Първоначално изпратено от realista
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Пак добре, че не е "ледена пързалка",... ако устиска до Димитровден
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Пак добре, че не е "ледена пързалка",... ако устиска до Димитровден
каквото държа се държи добре/е, винаги има малки изключения/, а останалото ще си го купя като му дойде времето/или поне не много след това/
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от caller Разгледай мнениеТе затова умните хора от партията си купуват апартаменти, а не разни фърчащи книжа. Ама то ум требе да има човек ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
То и самото БФБ може да се прекръсти така... ако устиска до Димитровден
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеГодини минаха без да има ясно изразен бичи пазар,дисконт след дисконт и така докато последният загаси лампата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеТака като гледам БФБ -то май ще се ориентирам към "Исторически Парк"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСпадовете при Сирма и Монбат предизвикаха спадове и по много други позиции.
Винаги много съм се "кефел", когато някой каже, ама то как да си играч на БФБ, ако нямаш Хим, Софарма, Монбат, Стара планина и т.н. и като тръгнат да ми правят едни портфейли по 10-15 различни вида акции, основната част от тях на хипер набалончени цени, щото така "трябвало", и се спуквам да се хиля. Аз лично никога не съм имал повече от 4 позиции по едно и също време на БФБ - просто няма смисъл - нито може да ги следиш като хората, нито пък можеш да вкараш сериозен процент по някоя позиция, щото иначе ти отива лелеяната диверсификация, да не говорим как например едната позиция отлита, но друга си оре на едно място. Да, знам, че е по-рисково, но личното ми мнение е, че всеки с портфейл под 7 цифрено число, следва да се пробва да е максимално рисков, т.е. да не инвестира в повече от 2-3 акции.
не е препоръкЪ, разбира сеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеКорупция, липса на законност, чувство на ненаказуемост, гейтове,скандали и като резултат всичко това -
Явно нищо не може да спре индекса по пътя му за тест на дъното от началото на годината и при нива от 560 пункта. А от там, вече го делят едва 2%. И докато водещите щатски индекси са на 2% от исторически най-високите си нива, индексът SOFIX е на около 2% от най-ниската си стойност за последните две години.
Нещо повече, от началото на годината SOFIX е загубил 3.9%, което го поставя на трето място сред най-губещите световни индекси. С по-големи понижения от началото на годината са се отличили единствено индексите на Монголия и Нигерия - в размер на 7.5 и 9%.
Ако погледнем към най-печелившите, ще видим, че там се откроява индексът на съседна Гърция, добавил над 23% от началото на годината, като класацията се оглавява най-вече от китайски индекси с повишения между 25 и 40%
- 1 like
Коментар
-
Корупция, липса на законност, чувство на ненаказуемост, гейтове,скандали и като резултат всичко това -
Явно нищо не може да спре индекса по пътя му за тест на дъното от началото на годината и при нива от 560 пункта. А от там, вече го делят едва 2%. И докато водещите щатски индекси са на 2% от исторически най-високите си нива, индексът SOFIX е на около 2% от най-ниската си стойност за последните две години.
Нещо повече, от началото на годината SOFIX е загубил 3.9%, което го поставя на трето място сред най-губещите световни индекси. С по-големи понижения от началото на годината са се отличили единствено индексите на Монголия и Нигерия - в размер на 7.5 и 9%.
Ако погледнем към най-печелившите, ще видим, че там се откроява индексът на съседна Гърция, добавил над 23% от началото на годината, като класацията се оглавява най-вече от китайски индекси с повишения между 25 и 40%
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКаква я мислех, а тя каква стана. пак по бели гащи ме хванаха играчите
А пък СП500 се е запътил към нов връх..
Коментар
Коментар