Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Бах тая бременност 10 године,,това неква стара мома, То май и инвитро нема да помогне.
, току-виж се е родило някакво много надарено чаве
Пътека се прави камък по камък!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеБичият пазар се ражда в недоверие и умира в еуфория. Един умен човек го беше казал., То май и инвитро нема да помогне.
Last edited by Todor Sabev; 29.05.2019, 13:10.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеБичият пазар се ражда в недоверие и умира в еуфория. Един умен човек го беше казал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеБичият пазар се ражда в недоверие и умира в еуфория. Един умен човек го беше казал.Last edited by Zdravko; 29.05.2019, 15:04.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Никакво напрежение няма, ни високо, ни нискоАко още няколко месеца не пробием 560 ще вземем наистина да тръгнем нагоре, ама засега не виждам как точно това ще стане
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Никакво напрежение няма, ни високо, ни нискоАко още няколко месеца не пробием 560 ще вземем наистина да тръгнем нагоре, ама засега не виждам как точно това ще стане
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Знака на табелата за високо напрежение също може да се ползваАко още няколко месеца не пробием 560 ще вземем наистина да тръгнем нагоре, ама засега не виждам как точно това ще стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
И на мен така ми се вижда. Ако тр. да гласувам за посоката - ще е за още една табелка със знака на AC|DC
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНе, не ми се вижда. Все пак идва време за отпуски
Коментар
Коментар