Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Ами нали беше 5лв дълго време от айпиото, а днес беше начелото на най-падналите и вдиях 4,50Просто в платформата имам подреждане на най-ръстовите и на най-изпадналите и ми правят впечатление, тези по първите места, не я следя нито като новини, нито като развитие, нито като интересе някакъв към нея. Естествено следя какво се случва, какво пада и какво скача, но такива като жабата само виждам като се появят от дъжд на вятър в тажлиците и ги пропускам, като нормален шум, нищо повече
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеА, не знам точно колко се е избушила жабата от книгите на вожда, защото не я следя. но казах по спомен за порядъка
А вожда си мълчи ли мълчи, въпреки че е на линия.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениете затова ли жабата се избуши към 10 % днес !?
П.П. Ей, като се стигне до нещо конкретно и всички гурута на писанията замлъкватПътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНа тая писта се тича с маратонки а не със шпайкове ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Ташунко, продаде ли заложните къщи?Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБорсата ще тръгне надолу.Аз съм разпродал 70 % от всичките си артии.Останалите ще ги шитна колкото мога ако ли не здраве да е.Прибрах прекрасна печалба от БФБ и ми стига толкова.Успех на останалите,но аз лично съм на мнение че ръста на борсата беше до тук и ще има разпродажби.Кога не знам,но не ме и нтересува много.Когато тогава.Като му дойде времето ще вляза пак ако все още има държаваПътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа...Прибрах прекрасна печалба от БФБ и ми стига толкова....Първоначално изпратено от Ташунко със сапа...Не ме кефи.Другаде има по-хубава борса...Хем е прибрал прекрасна печалба (и тя дори му стига!?), хем не го кефи !?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
На тая борса така действам.Не ме кефи.Другаде има по-хубава борса с ясни правила и с обороти.Това нашето бфб си е пълна смехория с развитие на ниво ембрион.Успех ти желая !
Успех и на теб !За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСори пич ама гледаш на БФБ с очите на day trader... На тая писта се тича с маратонки а не със шпайкове ....Успех ти желая !
Коментар
-
Хубаво се оплакваме но все пак БВП-то ръсте с 4% , заетостта е близо до макса, заплатите с двуцифрен ръст, а потреблението и кредитирането тепърва се засилват. Виждам как хората се отпуснаха да харчат и инвестират и това ще подкрепи ръста през следващите години.
Българските държавни облигации са на рекордно ниски лихви та явно инвеститорите имат доверие в държавата.
А това че БФБ зацикли е мисля въпрос на време да се промени. Та на база на силни макро данни очаквам позитивно развитие и на БФБ. Верно оставаме си най бедни в ЕС но пък това е предпоставка и за по голям ръст в бъдеще.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБорсата ще тръгне надолу.Аз съм разпродал 70 % от всичките си артии.Останалите ще ги шитна колкото мога ако ли не здраве да е.Прибрах прекрасна печалба от БФБ и ми стига толкова.Успех на останалите,но аз лично съм на мнение че ръста на борсата беше до тук и ще има разпродажби.Кога не знам,но не ме и нтересува много.Когато тогава.Като му дойде времето ще вляза пак ако все още има държава
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 4 Харесвания
Коментар
-
Борсата ще тръгне надолу.Аз съм разпродал 70 % от всичките си артии.Останалите ще ги шитна колкото мога ако ли не здраве да е.Прибрах прекрасна печалба от БФБ и ми стига толкова.Успех на останалите,но аз лично съм на мнение че ръста на борсата беше до тук и ще има разпродажби.Кога не знам,но не ме и нтересува много.Когато тогава.Като му дойде времето ще вляза пак ако все още има държава
Коментар
Коментар