Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Има много горещ лев който няма търпение да играе при тая инфлация и нулеви лихви. Времето никой не може точно да го нацели има прекалено много неизвестни.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Сигурно сте прав, но индекс следващ 30 компании с еднакво тегло, не е ли по-представителен за движението на пазара, особенно при нашия неликвиден такъв?
Коментар
� -
Има много горещ лев който няма търпение да играе при тая инфлация и нулеви лихви.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
има време за репа ..... има време и за репо на репото ........ но все още сме в мечото време...
защо да се правя сега на по-голям католик от папата?
Коментар
� -
Като скочи Софка до 600 ще се очертае по добре графикатасам си каза че си правил репа на репата а сега го играеш голяма меца.
защо да се правя сега на по-голям католик от папата?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеВсеки инструмент е сам за себе си - примери колкото искаш! Това ,че БГТР минал нещо си не значи,че указва задължителна посока за всички останали.
Що не вземете да попрочете малко за Техническия Анализ - толкова много безплатна литература има из нета! В западните университети се изучава задължително още от средата на 80-те години на миналия век! Или и това не знаете - инвеститори кат воеводи на самуиловата армия......
Одеве като споменах за мажоритарите косвено имах предвид,че след тях и миньоните следа да си идат щото са от едно и също неграмотно стадо.А с плява - слава не става,както бе казал Иван Славков - Батето за нацовете по футбол по един друг повод.
Коментар
� -
би ли посочил къде мога да се запозная с прогнозата ти?
на тебе това двойно дъно ли ти изглежда или индекса си върви по тренда?
[ATTACH=CONFIG]n3472695[/ATTACH]
аз единствено виждам един перфектен канал насочен към река Резовска
П.с. Не разчитам само на технически анализ, и звездите ми говорят от време на време и сънувам някои неща. Ако това ви се струва достоверно, може да ми вярвате.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
� -
Всеки инструмент е сам за себе си - примери колкото искаш! Това ,че БГТР минал нещо си не значи,че указва задължителна посока за всички останали.
Що не вземете да попрочете малко за Техническия Анализ - толкова много безплатна литература има из нета! В западните университети се изучава задължително още от средата на 80-те години на миналия век! Или и това не знаете - инвеститори кат воеводи на самуиловата армия......
Одеве като споменах за мажоритарите косвено имах предвид,че след тях и миньоните следа да си идат щото са от едно и също неграмотно стадо.А с плява - слава не става,както бе казал Иван Славков - Батето за нацовете по футбол по един друг повод.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от psa Разгледай мнение
Отчета не е малък мотив., след публикуване на конс. отчет - вече тече прозореца на инсайдърите, така че може и Донев да е...
Коментар
� -
би ли посочил къде мога да се запозная с прогнозата ти?
на тебе това двойно дъно ли ти изглежда или индекса си върви по тренда?
[ATTACH=CONFIG]n3472695[/ATTACH]
аз единствено виждам един перфектен канал насочен към река Резовскасам си каза че си правил репа на репата а сега го играеш голяма меца.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Корекцията на спада до 260 и покачването оттам до 730 е само и единствено заради никиту.Технически има опция за още покачване докъм 950 - 1000,но практически е много вероятно Времето да Надделее и да се образува класически капан за биковете накупили по сегашните върхове или пък от слепота и невежест нереализирали случайни печалби или закономерни минимални загуби.
С оглед умрелите обеми, класическия мечи тренд би следвало да почне след 5 - 6 години горе -долу пак оттук или от малко по-високо (950 - 1000).
При всички случаи дремането на бфб в сегашния му вид и мажоритари,изобщо не си заслужава прекомерния риск!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеПреди известно време бях дал прогноза, че в Юни ще можем да видим раздвижване и т.к. Денят на детето наближава, много се вълнувам.
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеВъпрос към техничарите - двойно дъно ли се опитва да образува SOFIX? Какво ли означава и какво ли следва? А SMA-тата какво ви говорят?
аз единствено виждам един перфектен канал насочен към река Резовска
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеВъпрос към техничарите - двойно дъно ли се опитва да образува SOFIX? Какво ли означава и какво ли следва?
С оглед умрелите обеми, класическия мечи тренд би следвало да почне след 5 - 6 години горе -долу пак оттук или от малко по-високо (950 - 1000).
При всички случаи дремането на бфб в сегашния му вид и мажоритари,изобщо не си заслужава прекомерния риск!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
- 1 like
Коментар
�
Коментар