If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В Китай намаляват пенсионната възраст, а Бойко я увеличава...
Заплатите в Китай вече са по големи от тези в България...
По зле ли сме вече от Китай - или да вкараме крадците в затвора - това е въпроса!!!
Бе много лъжлив стана тоя интернет бе, Кире...
Това руско еврейче просто лъже, та така плюе по Путин, който увеличи възрастта в Русия.
Източникът му е "404".
Лъжата му е от края на миналата година, а ето какво пише официален китайски сайт няколко месеца преди това - че постепенно ше я вдигат и те. По една година на всеки три, докато стигнат 65 за двата пола. И те не са цъфнали-вързали в това отношение.
В момента по Elliott Wave сме последна фаза на 4-та вълна след която следва доста голяма 5-та възходяща вълна която определено може да се задейства от влизане в чакалнята на еврозоната.Минаване и задържане над 600 в момента е ключово за промяна на сантимента.
дай една графика да видим как ги броиш тези вълни и да видя как го определи това 600, че ми стана интересно...
Имайки в предвид теглата на компаниите в Софикс в момента по скоро вярвам че дъното сме го видяли и че е въпрос на време за нов бичи тренд.
интересна теза ........ заради теглата сме видели дъното и въпрос на време е излитането...
на всички е ясно, че е въпрос на време за нов бичи тренд, но нещо по-конкретно знаеш ли? ........ тази година ли, следващата ли или да чакаме другите евроизбори?
Пак да напомня, за който вярва в чертичките, че BG TR30 го подсказа отдавна
Фибоначи нивото на Софикс е малко под 550 тоест 560 засега е много добро ниво на подкрепа!
В момента по Elliott Wave сме последна фаза на 4-та вълна след която следва доста голяма 5-та възходяща вълна която определено може да се задейства от влизане в чакалнята на еврозоната.Минаване и задържане над 600 в момента е ключово за промяна на сантимента.
Имайки в предвид теглата на компаниите в Софикс в момента по скоро вярвам че дъното сме го видяли и че е въпрос на време за нов бичи тренд.
В Китай намаляват пенсионната възраст, а Бойко я увеличава...
Заплатите в Китай вече са по големи от тези в България...
По зле ли сме вече от Китай - или да вкараме крадците в затвора - това е въпроса!!!
Сигурно и гърците така са си мислели, но през това време направиха +35% от началото на годината ...
Каква е връзката с гърците. Знаеш ли, колко сме далече от тях ?
За разлика от тях ние не сме субект на собственото си настояще
Някой в този форум беше споменал, че имаме нужда от наш собствен Варуфакис....
Така е! Де да можехме да се равняваме с гърците!!!
Ok, чарта е така, ноо ...
редно е да отчетем и дъртия Дау в коя фаза е,
а тя май е най-добрата до момента - т,е без сериозна корекция от 10 г. насам [ATTACH=CONFIG]n3473474[/ATTACH]
Тоз тризъбец на Нептун горе - не е най-очарователната, нито най-желаната конфигурация
Дано не слиза под 24000, че там ще е брожение.
А тук понеже сме изиграли корекцията, - Ако Дау се скине очаквам слаб спад до най-много 540
Но при всички положения не ни е чиста и ясна работата, докато онези зад океана не се изяснят
T.e. внимателно с "мощните" влизания на бфб
Не е препоръка
Сигурно и гърците така са си мислели, но през това време направиха +35% от началото на годината ...
Ok, чарта е така, ноо ...
редно е да отчетем и дъртия Дау в коя фаза е,
а тя май е най-добрата до момента - т,е без сериозна корекция от 10 г. насам
Тоз тризъбец на Нептун горе - не е най-очарователната, нито най-желаната конфигурация
Дано не слиза под 24000, че там ще е брожение.
А тук понеже сме изиграли корекцията, - Ако Дау се скине очаквам слаб спад към 540, ама знае ли се ...
Но при всички положения не ни е чиста и ясна работата, докато онези зад океана не се изяснят
T.e. внимателно с "мощните" влизания на бфб
Не е препоръка
Има нещо верно, И на мен ми прилича на измамник. Пример -- лафовете за най-успешния месец юни
Е да ама не - Нема такова нещо. Ако се изключи времето през което фондът на Никиту се набираше по склона, може да се види ясно, че предходните две години са леле-мале през юни месец.
По-добре да не му се вързваме на тоз анализатор, за да няма после - ама каква я мислехме, а каква стана....
аз го чета точно от една година и една година чета едно и също от този автор ........ почти всяка седмица има поне една оптимистична статия като тази, а понякога две-три оптимистични статии ........... значи съм прочел от журналистчето-оптимист поне 50 статии и 50 пъти не може да уцели посоката на пазара...
в интерес на истината доста хора се хванаха на глупостите му, но това си е техен проблем, разбира се
стана една година откакто журналиста-оптимист теодор минчев уверява, че софикс се изстрелва към космоса и всеки път греда
Има нещо верно, И на мен ми прилича на измамник. Пример -- лафовете за най-успешния месец юни
Е да ама не - Нема такова нещо. Ако се изключи времето през което фондът на Никиту се набираше по склона, може да се види ясно, че предходните две години са леле-мале през юни месец.
По-добре да не му се вързваме на тоз анализатор, за да няма после - ама каква я мислехме, а каква стана....
много хубаво се гледа графиката и дори от космоса се вижда, че имаш някаква грешка
на графиката ти дъното е на 432 пункта, а върха е на 730 пункта ......... разликата е 298 пункта ........ половината е 149 точки .......... като изкараш 730-149=581 ........ значи 50% спад от предходното покачване трябва да е на 580 пункта, а на твоята графика си написал 560 пункта
едно по-неопитно око не може да хване тази подробност и лесно може да се подлъже, но има поне няколко човека тук които тази ситуация са я разиграли още номеври миналата година ........ и съм писал тогава за силната съпротива/подкрепа при 580, но кой ли ме четеше това
Коментар