If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Струва ми се, че някой пипа с кадифената ръкавица много фино и внимателно по определени компании с не много голям оборот. Визирам Химимпорт, ЦКБ, Софарма и Софарма Трейдинг. Някой пълни леко и внимателно и в един момент цените ща станат други. Купувача или купувачите не бързат за да не се изтеглят поръчките продава на по високи цени. Това е лично мнение, може и да греша.
Така е! А другото е че пакетите на ПФ Доверие се изчерпват.. И след още няколко сесии ще има отпушване по много позиции и рязък скок.. И съответно пак ще има изненадани и недоволни че този ръст бил манипулация /щото те нямат акции или са избързали да ги продадат/
Струва ми се, че някой пипа с кадифената ръкавица много фино и внимателно по определени компании с не много голям оборот. Визирам Химимпорт, ЦКБ, Софарма и Софарма Трейдинг. Някой пълни леко и внимателно и в един момент цените ща станат други. Купувача или купувачите не бързат за да не се изтеглят поръчките продава на по високи цени. Това е лично мнение, може и да греша.
- "Фонд за недвижими имоти България" оглави класацията на брокери и анализатори пред "Капитал"
- Анкетираните залагат SOFIX да се покачи средно със 17.5% през тази година и нито един не предвижда понижение
- Катализатор се очаква да бъде и очакваното приемане на България във валутния механизъм ERM II
Тони , браво за капитал ....записвам си първите 10 на брокитата и ......ги забравям за покупка ....
Утре ще си запиша и 10 на форума.....и тях ще ги забравя по предварителните данни.....който имам.
Коментар