Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПо-нагли копелета от вложителите в КТБ няма. Всички ние да им плащаме сметките и да им спасяваме банката, а те не искат дори да поемат част от разходите. Никакви пари за тия! В случая вече симпатизирам на властите, че не дават още нито лев на вложителите и дано не им и платят, щом са толкова лакоми.
С риск да те озлобя още повече ще кажа, че парите си (до 200к) ние, вложителите, ще си ги получим и колкото и да не ти се иска и ти, и другите данъкоплатци ще ни ги платят!
Ако цената за това е да бълваш плява в някакъв форум, аз съм на 100% "за" - плюй си, но и ще плащаш
На Коледа, колеги вложители, предлагам в наздравицата си да включим и Джей, че празника ще е и за негова сметка
Коментар
� -
Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнениеНа кого мерси да казвам.Аз съм чел и спазвам закона.Хич не ми пука кой какво си пише, аз съм си направил сметката много отрано.Така гледайте си работата пък ако искате и в чуждите панички само това ще ви остане.
Стой си в непукизма. Няма как да не те застигне дедовия!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАма вие сте верно много наглиПоне едно мерси няма ли да кажеш?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнениеНяма значение какво искаш копеле, парите идват около 27-28 11.2014г. До никулден всички ще сме си взели парите, а ти си лай кой ли те слуша.Поне едно мерси няма ли да кажеш?
Коментар
� -
Вадете си депозитите и купувайте държавни ценни кнжа, призова Плевнелиев
Найс а?
Не ме обвинявайте в пускане на стари статии
Коментар
� -
ЗДРАСТИ СМЕШКО
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПо-нагли копелета от вложителите в КТБ няма. Всички ние да им плащаме сметките и да им спасяваме банката, а те не искат дори да поемат част от разходите. Никакви пари за тия! В случая вече симпатизирам на властите, че не дават още нито лев на вложителите и дано не им и платят, щом са толкова лакоми.
Коментар
� -
отпадането от БГ икономика на такава формация няма измерение на полезността
няма място за такъв субект тук в БГ
дано политиците се осъзнята - ВСИЧКИ, че не трябва да се допуска създаването на такава структура
погледнато от гледна точка на водене на бизнес - такава стуркура не може да бъде ефективна при толкова свит вътрешен пазар и огромна конкуренция на веншните
нямаше екип, който да го води, а и висшия мениджмънт едва ли беше толкова наясно с всички бизнеси, а и не си ли там да ръководиш - до тук ще си
няма какво да плачем, няма какво да оздравяваме, караме нататък, жалко за загубените пари, които са спечелени легално
Коментар
� -
Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнениеТо е ясно КОИ ще плащат, защото КОЙ си направи театрото и сега бере плодове.
Ще пусне малко на театралните групи според ролята която са играли, като разбира се за ББ ще Оскарът. Като ги гледаш тези сладури ще си отговориш веднага на въпроса къде са парите и кой ще ги връща.
После разправят, че нямало отвличани от НЛО ....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
� -
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеГарантираните щяха да си вземат парите още лятото, но предвид, че такива като viva са основната им част, пускат им мухи и ги лъготят и на тях не плащат нищо, а ги влачат от седмица на седмица като ги мотат с нови лъжи. КТБ има активи от които можеше да се изкарат пари, но преди да ги източат и да изцедят банката като лимон, имам съмнения, че ще дадат на който и да е лев в близко бъдеще. Последно им обещаха пари за Никулден - деня на шарана.
ПС: Някъде бях научил, че от правителството са обещали на облигационерите парите им, с което явно са им запушили устите да искат засега обявяване в несъстоятелност. Дали са им ги дали вече, не знам
За облигационерите - как точно си представяш държавата да им е платила, без да се разбере? Държавата си има черна каса ли? Какво ли? Така, че по подобие на голяма част от бизнеса, да си бърка и да се разплаща неофициално, без никой да разбере.
За супертрейдъра - КТБ АД официално е търговска банка с лиценз от БНБ. Нещо повече, получавала е много награди от самата БНБ във връзка с дейността си като банка. Та каква аналогия правиш с тотализатора не ми е ясно? Само на някой съвсем прост може да му хрумне подобна щуротия. Още преди да си депозирам парите в КТБ съм си приценил рисковете. Знам и какво гласи закона. Не че имам повече от 100000 евра, но въпреки това съм си пръснал парите в няколко банки. Зная, че по закон могат да ме мотам до 7 месеца + 10 работни дни, максимум. Ако до тогава не си получа парите ще си призная публично, че съм наивник. Ама вие, които твърдите, че няма да си ги получим какво ще направите? Особено интересен ще ми бъде отговорът на умника джей, който само на приказки я докарва, а иначе чака женичката да му подхвърли 10 лева сутринта, че да има за кафе и кола.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнениеВъпросът е,че хвърляйки лошите и крадливи богаташи на лъвовете,се печели спокойствие,па макар и да се окаже временно на първо време.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнениеКойто има кеш ще е цар!Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар
�
Коментар