IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.blitz.bg/news/article/300228
    На заседанието на Народното събрание 31.10.2014 г. Иван Искров излъга за условията на предварителната оферта на консорциума, съставен от Оманския държавен резервен фонд, Виенския фонд ЕПИК и Джемкорп Кепитъл. Измамени бяха не само парламентарните групи на ГЕРБ, Патриотичния фронт и АБВ, които в предизборните си програми бяха предвидили възможността за оздравяване на КТБ и ТБВ, измамени бяха цялото българско общество и най-вече тези над 500 хиляди граждани плюс семействата им , чиито очаквания, надежди и в много случаи живот зависят от решението на този криминален казус.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Какво ще се случи следващата седмица според мен.
      Никой няма да се осмели да обяви капиталовата дупка. Одитите са само бла бла. Квесторите са на топа на устата, чакаме да видим какво ще обявят. Нищо чудно според мен да се стигне до отваряне на банката, поради изтичане на законовия 6-месечен срок на надзор. На политиците им се иска да я отворят, но не им стиска. Може да са само догатки, свързани с желанието ми да не се стреля по богатите в тази държава, но все пак.....
      Хората от улицата нямат нищо против богатите, а против политическите лица. Затова обществено все още неприемливо спасяването на всички. Ако забелязваш пускат един ден, че ще спасяват всички, следят обществените настроение и след ден-два дават заден ход така, че си прав, че на политиците им се иска, но не им стиска, защото поне в тоя момент, това ще е равно на сепуко. За облигациите - президентът в случая е бил прав ако вземем предвид станалото последните месеци.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Какви гарантирани депозити при положение че това чудо е било схема на Понци.Тогава и инвестиралите във фиш на тотото ще трябва да им връщаме парите чрез фонд за гарантиране на влоговете.Ще видиш как ако не им върнат някакви пари сега и се проточи 1.5 - 2 години после законите ще трябва да се коригират към това за което говоря - справедливи закони а не някакви глупости при които един лапал а другия ще му плаща.
        И да е било схема на Понци, от 17 години обясняват, че имаме най-стабилната банкова система, а от няколко години, че КТБ е номер едно. Ако имаш спомен дори миналата година уволниха някакви журналисти от българската секция на Дойче Веле, за това, че се изказали не-ласкаво за Василев. Това показване на мускули привлича някои хора, защото създава усещане за непоклатимост. Така, че вложителите не са виновни, че парите им са там, още повече уж всичко е било сигурно, а гарантираните депозити сигурни в КТБ, макар точно аз да имам други предпочитания за банка.
        Не мисля, че ще ги бавят още много. Когато банката гръмна, с един от вложителите бяхме смятали колко време ще могат да отлагат. Тъй като бе запознат по-добре от мен с някои процедури, по негови сметки парите ще се наложи да ги извадят около февруари-март 2015 г. Аз не бях такъв песимист, но той май ще излезе прав. Дали ще стане така, ще видим.
        ПС: Той смяташе, че ще поведат вложителите за носа за да им приспиват внимание докато ги мотат, за съжаление така и стана.
        Last edited by Jay Gould; 02.11.2014, 14:16.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от viva Разгледай мнение
          Такива като мен са приели фактите и се съобразяват със закона и целите на срутниците на банката, а именно - банката да стои достатъчно дълго време затворена, за да цъфне така желаната дупка и т.н. Мен и останалите гарантирани, никой не ни размотава, защото аз и всички, които познавам си чакахме парите към края на януари, а сега се оказва, че може и по-рано да си ги получим. За негарантираните е ясно, че ще подскачат, защото интересите им не са защитени. Аз им съчувствам и им желая да получат колкото се може по-висок % от парите си, но до толкова. Аз за техен кеф и от съпричастност по протести няма как да отида, защото и те не биха си мръднали пръста за някой, освен за себе си.
          За облигационерите - как точно си представяш държавата да им е платила, без да се разбере? Държавата си има черна каса ли? Какво ли? Така, че по подобие на голяма част от бизнеса, да си бърка и да се разплаща неофициално, без никой да разбере.
          За супертрейдъра - КТБ АД официално е търговска банка с лиценз от БНБ. Нещо повече, получавала е много награди от самата БНБ във връзка с дейността си като банка. Та каква аналогия правиш с тотализатора не ми е ясно? Само на някой съвсем прост може да му хрумне подобна щуротия. Още преди да си депозирам парите в КТБ съм си приценил рисковете. Знам и какво гласи закона. Не че имам повече от 100000 евра, но въпреки това съм си пръснал парите в няколко банки. Зная, че по закон могат да ме мотам до 7 месеца + 10 работни дни, максимум. Ако до тогава не си получа парите ще си призная публично, че съм наивник. Ама вие, които твърдите, че няма да си ги получим какво ще направите? Особено интересен ще ми бъде отговорът на умника джей, който само на приказки я докарва, а иначе чака женичката да му подхвърли 10 лева сутринта, че да има за кафе и кола.
          Мерси за изказването за кафето и колата, но кола не пия, а жена ми ще вземе да те черпи, ако те чуе... Истински ме развесели........ Както и да е.
          Никога не съм казвал, че няма да си вземете парите! Напротив, гарантираните ще си ги вземат със сигурност, но въпроса е, че ако много от тях не се връзваха на схеми създадени от хора с големи депозити, лица източили банката или ПР-те на Василев досега щяхте да сте взели парите си. Още лятото!
          Това което ме интересува е колко % от вложителите с гарантирани депозити вярват на собствените си съмнения и колко % се ловят за сламки, инициативни комитети създадени от някои кръгове и т. н. Явно процента е достатъчно голям, за да се забави процеса по изплащане на гарантираните депозити.
          Преди седмица се чудих точно това. Откъде и от какви сметки държавата ще извади парите на облигационерите, след като им ги е обещала.

Коментар

Какво ще се случи следващата седмица според мен.
            Никой няма да се осмели да обяви капиталовата дупка. Одитите са само бла бла. Квесторите са на топа на устата, чакаме да видим какво ще обявят.
            Нищо чудно според мен да се стигне до отваряне на банката, поради изтичане на законовия 6-месечен срок на надзор. На политиците им се иска да я отворят, но не им стиска.
            Може да са само догатки, свързани с желанието ми да не се стреля по богатите в тази държава, но все пак.....
            След всичко, което се наговори да сега, струва ми се фалита е неизбежен...

Коментар

• draifuss

Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
              Ще духащ като плащаш за нашите гарантирани депозити.Аз отдавна знам, че негативните коментари тук са на лица които нямат изобщо депозити в КТБ.Аз в банката ги сложих мойте най вече заради високата лихва и съм доволен от избора си.
              Май грешишТези с негативните коментарри (и 5'цифрени рейтинги) и пет пари в джоба си нямат, за туй злобеят в темата
              Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнение
                Наивен си... Какво търсиш ти от Дянков, много смешно... Докато беше фин. министър... се подигравахте и какви ли не неща писахте... ЧЕРВЕНИТЕ МАЛОУМНИЦИ МУ ОТВОРИХА ТЕМА ДАЖЕ, В КОЯТО СИ ПИСАЛ И ТИ.
                СЕГА ОБАЧЕ, какво те интересува тебе Дянков.... ???
                Смешна ви работа. Каква връзка има това с КТБ през ВТБ ли?
                Руските пари ли са виновни за фалита и? Или тия на червените малоумници направили БЕХ И НЕК?
                +1

Коментар

Що бре? И червени малоумници ли има в надзора на ВТБ???
                  Наивен си... Какво търсиш ти от Дянков, много смешно... Докато беше фин. министър... се подигравахте и какви ли не неща писахте... ЧЕРВЕНИТЕ МАЛОУМНИЦИ МУ ОТВОРИХА ТЕМА ДАЖЕ, В КОЯТО СИ ПИСАЛ И ТИ.
                  СЕГА ОБАЧЕ, какво те интересува тебе Дянков.... ???
                  Смешна ви работа. Каква връзка има това с КТБ през ВТБ ли?
                  Руските пари ли са виновни за фалита и? Или тия на червените малоумници направили БЕХ И НЕК?

Коментар

Наивник и Дянков няма да ви помогне, нито ГЕРБ, нито никои... Червените малоумници Ви опропастиха пак. В тази Бананова Република, какво очакваш като резултат...????
                    Що бре? И червени малоумници ли има в надзора на ВТБ???

Коментар

• Какво ще се случи следващата седмица според мен.
                      Никой няма да се осмели да обяви капиталовата дупка. Одитите са само бла бла. Квесторите са на топа на устата, чакаме да видим какво ще обявят.
                      Нищо чудно според мен да се стигне до отваряне на банката, поради изтичане на законовия 6-месечен срок на надзор. На политиците им се иска да я отворят, но не им стиска.
                      Може да са само догатки, свързани с желанието ми да не се стреля по богатите в тази държава, но все пак.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty
                        Ай-ай-ай, тука станало като в детската градина. Пичове, държите се като шестгодишни деца. Както тези с депозитите, така и дразнителите, които нарочно и целенасочено дразнят да подклаждат препирните и настройват останалите срещу вложителите.

Дразнителите замислят ли се, че има хора, на които единствените спестявания са блокирани в КТБ? Има болни деца и хора, които чакаха трансплантация с блокирани сметки в КТБ.
                        Поставете се на тяхно място и си помислете как се чувстват те в момента преди да пишете глупости.
                        А, ами до сега колко пъти 1997г., 2007г. малко ли са примерите..Сме се поставяли на тяхно място?
                        Наивник и Дянков няма да ви помогне, нито ГЕРБ, нито никои... Червените малоумници Ви опропастиха пак. В тази Бананова Република, какво очакваш като резултат...????

Коментар

Видяхте ли как завършва модела "Кой", Другият път много добре си направете сметката, като гласувате или не. За червени малоумници...
                          Не, чакаме Дянков да каже. Той трябва да е в час

Коментар

• Видяхте ли как завършва модела "Кой", Другият път много добре си направете сметката, като гласувате или не. За червени малоумници...

Коментар

• Абе, плащането или неплащането на гарантираните зависи ли характера на вложителите, навиците на седемточковата калинка и най-вече от мнението на тука пишещите?

Коментар

• Mомчета няма смисъл да се карате.Разбирам защо Джей е написал така,надявам се да има по-малко с преференциялни лихви от вас.А,да и не си въобразявайте,че хората нямаме пари след като нямаме депозити в КТБ,истината е ,че "инвестицията" влог не ни е интересувала
                                Поздрави !

Коментар

Working...
                                X