IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dino 18 Разгледай мнение
    Някой да не е луд да стои на тоя дъжд
    И дъжд няма даже

Коментар

• Централа Булбанк
      http://kamerite.novanews.bg/camera/v...4%D0%B8%D1%8F/

ПИБ Народно Събрание

http://kamerite.novanews.bg/camera/v...4%D0%B8%D1%8F/

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        На път за работа минах покрай поне 10 клона на различни банки. Докладвам в 7:30 - изключително спокойно!!!
        Някой да не е луд да стои на тоя дъжд

Коментар

• Известна ли ви е уеб камера, която да хваща клон на банка от списъка?

Да следим в реално време какво се случва.

Търсенето на такава камера може да започне от тук.

Коментар

• На път за работа минах покрай поне 10 клона на различни банки. Докладвам в 7:30 - изключително спокойно!!!

Коментар

• вече се наредих пред моята банчица и ще чакам сутришното слънце
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Честито, вече сме 04.12.2014

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнение
                  Евала на Ботев Пловдив, продължават гордо да играят с екипи с логото на КТБ! Гледах този уикенд края на мача с Левски и ме впечатлиха с тази реклама на КТБ.
                  http://botevplovdiv.bg/Botev-izliza-...gora-2613.html
                  А, защо е това делене на вложителите на такива с под и над 100 лева? Нима тези със суми под 100 лева няма да си потърсят парите?
                  Канарчетата може и те да се надяват лиценза на КТБ да бъде върнат или просто немат пари за нови екипи
                  А вложителите ги делим щото смятаме размера на опашките. Тия с под 100 кинта може и да си търсят парите но едва ли ще напират да се редят на опашки първите дни/седмици.
                  Last edited by ДесеткиЛевове; 04.12.2014, 00:50.

Коментар

• Pacho

Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
                    offffffff, нали си раъбирач бе, я пак попрочети на къф курс ша си земеш дойлерите и сетзлментите са 2 дневно, нема на4ин и причина зарад твойте мъни мъни да ги правят по на често ......разбирач , явно не си влизал в банка досега .........
                    Ами не съм разбирач в булгаристанските банкстерски 'фатки, за туй и питам В други времена не бих питал, сега...питам, нещо протиФ?!? Причините (количествени, с примерчета) вече ги описах. Ти явно си голЕм играч, и не ти пука от с'тинка и кусур при покупка на $ (виртуално, без съмнение). Пък аз превеждам измененията от "виртуалните" пари в "софра", щот' съм реалист

П.С. Ти вече беше ли в Чифлиджанов след ремонта? Или това е китайски за теб? Да ти го преведа: Софра за двама там е КРАТНО по еФтина от разликата във флуктуациите на $ през последните дниЗа сума малце над МРЗ
                    Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Евала на Ботев Пловдив, продължават гордо да играят с екипи с логото на КТБ! Гледах този уикенд края на мача с Левски и ме впечатлиха с тази реклама на КТБ.
                      http://botevplovdiv.bg/Botev-izliza-...gora-2613.html
                      А, защо е това делене на вложителите на такива с под и над 100 лева? Нима тези със суми под 100 лева няма да си потърсят парите?
                      Last edited by KOSTJUMAR; 03.12.2014, 23:51.

Коментар

• И за утре и до 5години напред за доларова сметка , която за сега не мога да изтегля поради отсъствие на титуляра - по този курс ли ще се изплати ?
                        Фиксинг за 04,12,2014г 1$ = 1.58611
                        И второ днес не ми уважиха валидно пълномощно по образец на КТБ - не еднократно ползвано , до поставянето на банката под особен надзор , а изискват ново от ФГДГ - Абе тия от фонда ли не са добре и защо не са ни обслужили навреме , както е по правните институции !!!
                        - ДА БЯХА НИ ИЗВЕСТИЛИ ПОНЕ 15 ДНИ ПРЕДИ ДА Я ЗАТВОРЯТ

Коментар

• Някой писател сети ли се да подаде предварителна заявка за теглене в КЕШ над 20,000лв на 2-12-2014, щом вложителите "ЩЕ" могат да разполагат с целия размер на депозитите си до гарантираните 196к от 4-12-2014, НО същевременно не могат да теглят без предварителна заявка от 2 работни дена, сума над 20к!
                          Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                            Искам ги обаче в хартии, ще лепя тапети...
                            Кажи си, че по нужда ще ходиш, не замазвай с тия тапети. ..

Коментар

• Купувам 5 акции на КТБ за една рубла петте
                              Искам ги обаче в хартии, ще лепя тапети...
                              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
                                Чудесна стратегия в спокойни времена-бързането е от лукавия Ама малко скъпичка тези бурни дни: Днес фиксинга $/лв е 1,5816, преди 4 работни дена беше 1,5668, разликата е ст'инка и пол'вина, тенденцията е ясна от бая времеТа колко "струва" тази стратегия за малка сума от $10К, една свестна софра? А за $50/100К?!?

За "твойта" банка не знамВ "мойта" банка момичето беше доста адекватно, като ми обясняваше как са нещата (кое може да се направви предварително, и кое само на гишето).

Въпрос към всички: В нормални времена междубанковите преводи в левове ставаха до 2 часа (разбрах че през 2 часа си ъпдейтват трансакциите). Как ще бъде утре другиден? Същото, час по късно...два? По моята логика (небългарска) 100-200,000 допълнителни операции в бизнес'ден не би трябвало да забавят системата (едва ли всичките 250,000 екс'клиенти на КТБ ще успеят да се вредят в първия ден, нали)?
                                offffffff, нали си раъбирач бе, я пак попрочети на къф курс ша си земеш дойлерите и сетзлментите са 2 дневно, нема на4ин и причина зарад твойте мъни мъни да ги правят по на често ......разбирач , явно не си влизал в банка досега .........

Коментар

Working...
                                X