IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• НЕЩО ВАЖНО
    Когато и да ги вземеш, се изплащат по курса от 04.12.2014
    Те се превалутират и си стоят там в лева
    Виж ако ще купуваш долари - да може и да загубиш....

Коментар

• road_runner

Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
      ...
      ...
      Най-добрата стратегия е да се изчака поне 3-4 дни. Няма да стане абсолютно нищо до тогава.
      Чудесна стратегия в спокойни времена-бързането е от лукавия Ама малко скъпичка тези бурни дни: Днес фиксинга $/лв е 1,5816, преди 4 работни дена беше 1,5668, разликата е ст'инка и пол'вина, тенденцията е ясна от бая времеТа колко "струва" тази стратегия за малка сума от $10К, една свестна софра? А за $50/100К?!?

И без това утре поне до 10 няма да знаят какво точно правят служителите.
      Ако имате нерви - висете по опашките
      За "твойта" банка не знамВ "мойта" банка момичето беше доста адекватно, като ми обясняваше как са нещата (кое може да се направви предварително, и кое само на гишето).

Въпрос към всички: В нормални времена междубанковите преводи в левове ставаха до 2 часа (разбрах че през 2 часа си ъпдейтват трансакциите). Как ще бъде утре другиден? Същото, час по късно...два? По моята логика (небългарска) 100-200,000 допълнителни операции в бизнес'ден не би трябвало да забавят системата (едва ли всичките 250,000 екс'клиенти на КТБ ще успеят да се вредят в първия ден, нали)?
      Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Не е зле ако утре някой мине покрай клон на някоя от банките, или пък е имал работа в някоя от въпросните банки да напише как стоят нещата с чакането.
        На мен за съжаление ми се очертава пътуване и ще трябва да си наредя банковия превод или утре или след 2 седмици и се колебая дали утре да се редя на опашката.

Коментар

• Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
          И без това утре поне до 10 няма да знаят какво точно правят служителите.
          И аз това си го мисля, по-добре да минат повече хора, преди човек да попадне в ръцете на служителите.
          Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Ние сме длъжни да вземем мерки, ако някой иска да си ги подържи, да си ги попипа

Коментар

• Стратегията не може да бъде добра или лоша, не знаеш кой ще дойде да тегли в клона, който си си харесал/а . Нито кога ще дойде.
              Най-добрата стратегия е да се изчака поне 3-4 дни. Няма да стане абсолютно нищо до тогава. И без това утре поне до 10 няма да знаят какво точно правят служителите.
              Ако имате нерви - висете по опашките

Коментар

• Мисля, че добра стратегия е да се отиде в някой по-страничен клон.
                Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                  Утре ше се види доколко съм "хай"
                  Очаквай очакваното.Дано до 14 мине данданията.Успех
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                    Тия банки имат офиси и в селата около София,там не вярвам да има повече от двама клиенти.Виж и на Кукуш там май ще си единствения ако не си юридическо..А и ти нали вече си хай-клиент
                    Утре ше се види доколко съм "хай"

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                      Това се отнася до обикновените банки. Има едни по-особени банки дето хем са им разпределили двойно повече клиенти, хем са отделили тройно по-малко офиси за изплащането. Та за тия по-особените банки, изчислението идва към 300-400 човека на офис в лошия случай.
                      Тия банки имат офиси и в селата около София,там не вярвам да има повече от двама клиенти.Виж и на Кукуш там май ще си единствения ако не си юридическо..А и ти нали вече си хай-клиент
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Аз с чейнджове не се занимавам щото ще ме оберат.
                        Право в десетката

Коментар

• Първоначално изпратено от Bosco Разгледай мнение

Според сведенията на Капитал, клиентите със сметки над 100 кинта са около 113К. При 1500 клона и сравнително нормално разпределение, това са по 75 човека на клон. 3 дена спокойна работа. Другата седмица всичко ще е приключило.
                          Това се отнася до обикновените банки. Има едни по-особени банки дето хем са им разпределили двойно повече клиенти, хем са отделили тройно по-малко офиси за изплащането. Та за тия по-особените банки, изчислението идва към 300-400 човека на офис в лошия случай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                            Вложителите ще бъдат обслужвани от 1500 клона. Някои клонове работят и в събота, дори неделя, или са с удължено работно време.
                            Според сведенията на Капитал, клиентите със сметки над 100 кинта са около 113К. При 1500 клона и сравнително нормално разпределение, това са по 75 човека на клон. 3 дена спокойна работа. Другата седмица всичко ще е приключило.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Аз на БНБ вярвам сляпо.На Искров най вярвам де.а мушмурока.За всичко каквото кажат вярвам и на одиторите вярвам.Затова ще държа 3,52 лв и ПИБ.
                              Просто ти казвам как се определя фиксинга на БНБ. За това съм ти дал и какъв ще е фиксинга, преди БНБ да го извади
                              Единственото, което прави БНБ е да раздели 1,95583 на референтния курс на ЕСВ. И ще е мноооооого грубо, ако излъже

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                                Точно малко ще се поизчисти пазара
                                Да....тия които потриваха ръчички отстрани на КТБ, сега са на ред да се поизпотят малко!

Коментар

Working...
                                X