IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вложителите ще бъдат обслужвани от 1500 клона. Някои клонове работят и в събота, дори неделя, или са с удължено работно време.
    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
      Според голяма част от руските анлизатори се чака сериозна корекция от 1,23.Ако не бъркам самият ти казваше,че форекса е комар.Любимия ми анализ е.Ако не падне на долу ще се качи
      Аз с чейнджове не се занимавам щото ще ме оберат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Няма как да те изиграе БНБ. Курсът си е този, който е бил в 15:15 българско време.
        Изчакай ЕСВ да го обяви, но ще е около 1.5860
        Аз на БНБ вярвам сляпо.На Искров най вярвам де.а мушмурока.За всичко каквото кажат вярвам и на одиторите вярвам.Затова ще държа 3,52 лв и ПИБ.

Коментар

• Няма как да сменят курса,той е фиксиран и такъв ще си остане до приемане на еврото в България.Опашки в градове до 100 000 души не вярвам да има.Може да се получи някакво натрупване на хора,но ще е един малко по-натоварен ден от обикновеното.
          На 16-ти юни в понеделник,когато вече се шумеше около банката в единствения офис в нашия град(който е малко под 100к човека) имаше вътре в помещението 5-ма и 6-7 отвън.Там поне никога не допускаха опашката да е вътре.На 20-ти,когато минах да погледна следобяд какво е положението,отвън бяха не повече от 5-6-ма.Това ме кара да мисля,че има малко вложители и ще се обслужат до седмица,две.При банките с повече клиенти може да се почака и повечко.Друг е въпроса с по-големите градове.София,разбира се ще е най-натоварена.
          Повече ме притеснява дали ще излезнат сметките ни точни при получаване на парите.
          Системата не би трябвало да бърка,обаче аз им нямам доверие.Ако сумата не е приблизителна с личните ми пресмятания,а е чувствително по-надолу ще трябва да се пише жалба до квесторите.Това би било неприятно,понеже ще има забавяне от още поне 15 дни.Иначе утре ще се ходи,за да се подгонят нещата от самото начало.
          Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Точно малко ще се поизчисти пазара
            +1
            мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
              Увеличаването на вноските на банките е смъртоносно упражнение

http://www.banker.bg/finansov-dnevni...sno-uprajnenie
              Точно малко ще се поизчисти пазара

Коментар

• ще стане интересно!

Увеличаването на вноските на банките е смъртоносно упражнение

http://www.banker.bg/finansov-dnevni...sno-uprajnenie

Коментар

• 1,586108

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Аз предполагам че БНБ ще ни изиграе с курса след малко.Големия кеф ще настане ако има корекциика и след седмица примерно е 1,50
                    Според голяма част от руските анлизатори се чака сериозна корекция от 1,23.Ако не бъркам самият ти казваше,че форекса е комар.Любимия ми анализ е.Ако не падне на долу ще се качи
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Аз предполагам че БНБ ще ни изиграе с курса след малко.Големия кеф ще настане ако има корекциика и след седмица примерно е 1,50
                      Няма как да те изиграе БНБ. Курсът си е този, който е бил в 15:15 българско време.
                      Изчакай ЕСВ да го обяви, но ще е около 1.5860

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                        Не знам но много искам да видя как ми обясняват че всъщност не съм клиент въпреки че имам сметка в банката.
                        Успокой се и намали очакванията.Аз съм клиент на банката от91 и то в работните ми години ухажван клиент.В понеделник минах попътно през един от клоновете и зададох няколко въпроса на един тъпчо Отговора беше;Ще се допитам до вишестоящите и ще ви пратя отговор.До този момент нц.В същия момент в две други банки само за това,че преди време съм бил клиент бях приет от шефовете на клоновете и получих отговорите за едно кафе време
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Ясно е, че всички ще се наредят пред банките още утре. Никой не е толкова безотговорен към парите си да ги остави на отворена позиция откъм валутен курс, отделно да ги държи на разплащателна сметка с никаква лихва в служебната банка по изплащане. И лошо няма, хората са си в правото. Лошото е като се затлачат банките и за нормалните всекидневни дейности се наложи да чакаш на опашка.

Коментар

• Ето тук карта с клоновете на КТБ в страната - преброих 32 населени места.
                            Да кажем че половината вложители са в София.
                            http://corpbank.bg/financial_centres.html
                            Не ми се вярва да има чак такава навалица. Утре ще видим.
                            Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapor Разгледай мнение
                              Ами ако сметката ти е заради КТБ, т.е. банката да чака пари от фонда, може би те прави нещо като клиент второ качество докато банката си получи парите от фонда.
                              Знам ли, може и така да е. Да има нормални клиенти и КТБ клиенти. Все пак първите се предполага че са редовните им клиенти и е нормално те да са с предимство пред опашките от КТБ клиенти, последните са свикнали да чакат и могат ое да чакат
                              Нема по-добър начин една банка да ме спечели като клиент от това да ми каже че съм второ качество. Като магнит ме привлича

Коментар

• 4i40

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Какъв е този неклиентски зор да се разпоредите с парите още на 04.12....?
                                Ако го направите на 08.12 какво ще се случи ...?
                                Ами пропуснатите ползи САМО от лихва са по бутилка ирландско уиски на ден, за по голямичките депозити. Добави и по +/-н1000 лева на ден заради промяната на курса $/лв...Нещата загрубяват леко
                                Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

Working...
                                X