Вложителите ще бъдат обслужвани от 1500 клона. Някои клонове работят и в събота, дори неделя, или са с удължено работно време.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеСпоред голяма част от руските анлизатори се чака сериозна корекция от 1,23.Ако не бъркам самият ти казваше,че форекса е комар.Любимия ми анализ е.Ако не падне на долу ще се качи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНяма как да те изиграе БНБ. Курсът си е този, който е бил в 15:15 българско време.
Изчакай ЕСВ да го обяви, но ще е около 1.5860
Коментар
-
Няма как да сменят курса,той е фиксиран и такъв ще си остане до приемане на еврото в България.Опашки в градове до 100 000 души не вярвам да има.Може да се получи някакво натрупване на хора,но ще е един малко по-натоварен ден от обикновеното.
На 16-ти юни в понеделник,когато вече се шумеше около банката в единствения офис в нашия град(който е малко под 100к човека) имаше вътре в помещението 5-ма и 6-7 отвън.Там поне никога не допускаха опашката да е вътре.На 20-ти,когато минах да погледна следобяд какво е положението,отвън бяха не повече от 5-6-ма.Това ме кара да мисля,че има малко вложители и ще се обслужат до седмица,две.При банките с повече клиенти може да се почака и повечко.Друг е въпроса с по-големите градове.София,разбира се ще е най-натоварена.
Повече ме притеснява дали ще излезнат сметките ни точни при получаване на парите.
Системата не би трябвало да бърка,обаче аз им нямам доверие.Ако сумата не е приблизителна с личните ми пресмятания,а е чувствително по-надолу ще трябва да се пише жалба до квесторите.Това би било неприятно,понеже ще има забавяне от още поне 15 дни.Иначе утре ще се ходи,за да се подгонят нещата от самото начало.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТочно малко ще се поизчисти пазарамненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеУвеличаването на вноските на банките е смъртоносно упражнение
http://www.banker.bg/finansov-dnevni...sno-uprajnenie
Коментар
-
ще стане интересно!
Увеличаването на вноските на банките е смъртоносно упражнение
http://www.banker.bg/finansov-dnevni...sno-uprajnenie
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз предполагам че БНБ ще ни изиграе с курса след малко.Големия кеф ще настане ако има корекциика и след седмица примерно е 1,50За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз предполагам че БНБ ще ни изиграе с курса след малко.Големия кеф ще настане ако има корекциика и след седмица примерно е 1,50
Изчакай ЕСВ да го обяви, но ще е около 1.5860
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеНе знам но много искам да видя как ми обясняват че всъщност не съм клиент въпреки че имам сметка в банката.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Ясно е, че всички ще се наредят пред банките още утре. Никой не е толкова безотговорен към парите си да ги остави на отворена позиция откъм валутен курс, отделно да ги държи на разплащателна сметка с никаква лихва в служебната банка по изплащане. И лошо няма, хората са си в правото. Лошото е като се затлачат банките и за нормалните всекидневни дейности се наложи да чакаш на опашка.
Коментар
-
Ето тук карта с клоновете на КТБ в страната - преброих 32 населени места.
Да кажем че половината вложители са в София.
http://corpbank.bg/financial_centres.html
Не ми се вярва да има чак такава навалица. Утре ще видим.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapor Разгледай мнениеАми ако сметката ти е заради КТБ, т.е. банката да чака пари от фонда, може би те прави нещо като клиент второ качество докато банката си получи парите от фонда.
Знам ли, може и така да е. Да има нормални клиенти и КТБ клиенти. Все пак първите се предполага че са редовните им клиенти и е нормално те да са с предимство пред опашките от КТБ клиенти, последните са свикнали да чакат и могат ое да чакат
Коментар
-
4i40
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКакъв е този неклиентски зор да се разпоредите с парите още на 04.12....?
Ако го направите на 08.12 какво ще се случи ...?Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
Коментар