Първоначално изпратено от emos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБе хора вие в банка влизали ли сте?Имате ли представа как се търгуват по големи суми.Примерно да купиш 10000 или 50000 евро не е като да отидеш в чейнджа и да обмениш 50 евро или да купиш 300 турски лири.Аз си договарям курса ако не ме устройва чао Гергино.Обръщам колкото ми трябва и после си тегля по малко за буркана.Все пак в буркана не мисля да държа толкова много пари.Сумата ще е такава колкото за черни дни другото заминава извън България.Не се тревожете за мен.Всичко е пУт кУнтрол.Ще пращаш парата на сина??? В раша? В рупли? ....Не ми се верва
Коментар
-
Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнениеАко мислиш да теглиш в брой, тогава го брой поне 2 дни да ти трябват, един за заявка и един да теглиш. Обаче в брой нямаше ли изискване за суми над 20-30к. лв. да имаш осигурена охрана?
После, като се сдобиеш с левовете трябва да обръщаш. като си решил. Ако ще ползваш бурканбанк или сейфбанк, значи директно обръщаш в банката дето теглиш. Е стига да не се усетят и да сложат поукрасени курсове
Абе като цяло трябват си поне 2 дена, и това без да броим опашките и чакането, ако има такива де, кой знае. Иначе успех и дано да минеш по-бързо и безаварийно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТочно така! Бутайте се още от първия ден! Все едно сте на откриване на ЛИДЛ и има банани на половин цена! Най-добре носете бухалки, боксове и други хладни оръжия, за да минете по-напред на опашката.Вземете и черни чували за боклук, за да приберете парите.
абе като гледам половината сметки били с до 10 кинта, т.е. кухи.....така че има надежда.. все пак 120-130 хил човека за 9 банки с няколкостотин клона би трябвало да минат някак си...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДобре е преди да пишеш да четеш.В банката от която ще тегля няма да купувам.Парите ще отидат в друга банка а тя не изплаща влогове.Там опашки едва ли ще има.След това една част заминава за сина и друга в Бурканбанк.Проблеми изобщо не очаквам
После, като се сдобиеш с левовете трябва да обръщаш. като си решил. Ако ще ползваш бурканбанк или сейфбанк, значи директно обръщаш в банката дето теглиш. Е стига да не се усетят и да сложат поукрасени курсове
Абе като цяло трябват си поне 2 дена, и това без да броим опашките и чакането, ако има такива де, кой знае. Иначе успех и дано да минеш по-бързо и безаварийно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнениеАха, верно думаш. Ще си купиш, най-вероятно обаче безкасово, защото едва ли ще могат да обслужат касово всички клиенти, сумите са си суми.
Обаче, преди да купиш, требе да ти дойде реда.
В този ред на мисли, има ли яснота как се организира реда за обслужване на гарантираните? Ще има ли списъци на чакащите и по какъв начин ще се канализират опашките?
П.П. Ей го на, 4.Декември е вдруги ден. Ако повечето банки блокират с обслужването на редовните клиенти може да стане бъркано. Затова и питам, може би е добре още от сега да се нареждат хората на опашки и да се отмятат по списъците през няколко часа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ttodorov75 Разгледай мнениеП.П. Ей го на, 4.Декември е вдруги ден. Ако повечето банки блокират с обслужването на редовните клиенти може да стане бъркано. Затова и питам, може би е добре още от сега да се нареждат хората на опашки и да се отмятат по списъците през няколко часа.[/Q
Да да.Вече си се забавил,трябваше да си на опашката.На същия принцип действат пенсионерите около 7мо число на месеца.Искат да си вземат пенсиите в 8.00, а на другия ден всичко е спокойно.
..нааканото агне също, нашите родните са всичките такива..
Коментар
-
П.П. Ей го на, 4.Декември е вдруги ден. Ако повечето банки блокират с обслужването на редовните клиенти може да стане бъркано. Затова и питам, може би е добре още от сега да се нареждат хората на опашки и да се отмятат по списъците през няколко часа.[/Q
Да да.Вече си се забавил,трябваше да си на опашката.На същия принцип действат пенсионерите около 7мо число на месеца.Искат да си вземат пенсиите в 8.00, а на другия ден всичко е спокойно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеВиж това дето питаш не знам.Аз мисля да си купя евро на 1,96 максимум.Ще си купя и долари за да възстановя всичко както си е било.Какъв ще е курса на долара в четвъртък и петък не знам но предполагам с няколко стотинки по различен от днешния
Обаче, преди да купиш, требе да ти дойде реда.
В този ред на мисли, има ли яснота как се организира реда за обслужване на гарантираните? Ще има ли списъци на чакащите и по какъв начин ще се канализират опашките?
П.П. Ей го на, 4.Декември е вдруги ден. Ако повечето банки блокират с обслужването на редовните клиенти може да стане бъркано. Затова и питам, може би е добре още от сега да се нареждат хората на опашки и да се отмятат по списъците през няколко часа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеПак ли ше пада бордаЦената ше е такава каквато е сега. Виж ако много държиш да се приберш с чувал с хартиено евро, може да не останат за теб
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеСега остава да светнеш нас простолюдието тия над твоя приятел на каква цена са наредили да става врътката за евро за обикновенни люде и за баш тарикатитеЦената ше е такава каквато е сега. Виж ако много държиш да се приберш с чувал с хартиено евро, може да не останат за теб
Коментар
Коментар