IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
    Тарикат е Пешо.Сега цялата градина с домати ще му я прекопат безплатно за да търсят кеша.Така,че на какъвто и курс да смени пак е преди вас.Вие да му мислите
    Ми давам бонус няма да е в градината.Под дюшека ще ги сложа и ще чакам някой измамник да се обади че някой е катастрофирал или ще му правят операция...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Бе хора вие в банка влизали ли сте?Имате ли представа как се търгуват по големи суми.Примерно да купиш 10000 или 50000 евро не е като да отидеш в чейнджа и да обмениш 50 евро или да купиш 300 турски лири.Аз си договарям курса ако не ме устройва чао Гергино.Обръщам колкото ми трябва и после си тегля по малко за буркана.Все пак в буркана не мисля да държа толкова много пари.Сумата ще е такава колкото за черни дни другото заминава извън България.Не се тревожете за мен.Всичко е пУт кУнтрол.
      Ще пращаш парата на сина??? В раша? В рупли? ....Не ми се верва

Коментар

• Тарикат е Пешо.Сега цялата градина с домати ще му я прекопат безплатно за да търсят кеша.Така,че на какъвто и курс да смени пак е преди вас.Вие да му мислите
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
          Ако мислиш да теглиш в брой, тогава го брой поне 2 дни да ти трябват, един за заявка и един да теглиш. Обаче в брой нямаше ли изискване за суми над 20-30к. лв. да имаш осигурена охрана?
          После, като се сдобиеш с левовете трябва да обръщаш. като си решил. Ако ще ползваш бурканбанк или сейфбанк, значи директно обръщаш в банката дето теглиш. Е стига да не се усетят и да сложат поукрасени курсове
          Абе като цяло трябват си поне 2 дена, и това без да броим опашките и чакането, ако има такива де, кой знае. Иначе успех и дано да минеш по-бързо и безаварийно.
          Бе хора вие в банка влизали ли сте?Имате ли представа как се търгуват по големи суми.Примерно да купиш 10000 или 50000 евро не е като да отидеш в чейнджа и да обмениш 50 евро или да купиш 300 турски лири.Аз си договарям курса ако не ме устройва чао Гергино.Обръщам колкото ми трябва и после си тегля по малко за буркана.Все пак в буркана не мисля да държа толкова много пари.Сумата ще е такава колкото за черни дни другото заминава извън България.Не се тревожете за мен.Всичко е пУт кУнтрол.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Точно така! Бутайте се още от първия ден! Все едно сте на откриване на ЛИДЛ и има банани на половин цена! Най-добре носете бухалки, боксове и други хладни оръжия, за да минете по-напред на опашката.Вземете и черни чували за боклук, за да приберете парите.

абе като гледам половината сметки били с до 10 кинта, т.е. кухи.....така че има надежда.. все пак 120-130 хил човека за 9 банки с няколкостотин клона би трябвало да минат някак си...

Коментар

• http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1366590

Какво ли ще каже бащицата

Коментар

• Вече съм спокоен за бате'Пешовите пари. Някой друг да иска да си разкаже личната драма?

Коментар

• Е стига да не се усетят и да сложат поукрасени курсове

Как така поукрасени курсове - то си има граници в които могат да търгуват

Коментар

Добре е преди да пишеш да четеш.В банката от която ще тегля няма да купувам.Парите ще отидат в друга банка а тя не изплаща влогове.Там опашки едва ли ще има.След това една част заминава за сина и друга в Бурканбанк.Проблеми изобщо не очаквам
                    Ако мислиш да теглиш в брой, тогава го брой поне 2 дни да ти трябват, един за заявка и един да теглиш. Обаче в брой нямаше ли изискване за суми над 20-30к. лв. да имаш осигурена охрана?
                    После, като се сдобиеш с левовете трябва да обръщаш. като си решил. Ако ще ползваш бурканбанк или сейфбанк, значи директно обръщаш в банката дето теглиш. Е стига да не се усетят и да сложат поукрасени курсове
                    Абе като цяло трябват си поне 2 дена, и това без да броим опашките и чакането, ако има такива де, кой знае. Иначе успех и дано да минеш по-бързо и безаварийно.

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
                      Аха, верно думаш. Ще си купиш, най-вероятно обаче безкасово, защото едва ли ще могат да обслужат касово всички клиенти, сумите са си суми.
                      Обаче, преди да купиш, требе да ти дойде реда.
                      В този ред на мисли, има ли яснота как се организира реда за обслужване на гарантираните? Ще има ли списъци на чакащите и по какъв начин ще се канализират опашките?

П.П. Ей го на, 4.Декември е вдруги ден. Ако повечето банки блокират с обслужването на редовните клиенти може да стане бъркано. Затова и питам, може би е добре още от сега да се нареждат хората на опашки и да се отмятат по списъците през няколко часа.
                      Добре е преди да пишеш да четеш.В банката от която ще тегля няма да купувам.Парите ще отидат в друга банка а тя не изплаща влогове.Там опашки едва ли ще има.След това една част заминава за сина и друга в Бурканбанк.Проблеми изобщо не очаквам

Коментар

• Първоначално изпратено от ttodorov75 Разгледай мнение
                        П.П. Ей го на, 4.Декември е вдруги ден. Ако повечето банки блокират с обслужването на редовните клиенти може да стане бъркано. Затова и питам, може би е добре още от сега да се нареждат хората на опашки и да се отмятат по списъците през няколко часа.[/Q

Да да.Вече си се забавил,трябваше да си на опашката. На същия принцип действат пенсионерите около 7мо число на месеца.Искат да си вземат пенсиите в 8.00, а на другия ден всичко е спокойно.
                        Агнето винаги бърза да е първо.
                        ..нааканото агне също, нашите родните са всичките такива..

Коментар

• П.П. Ей го на, 4.Декември е вдруги ден. Ако повечето банки блокират с обслужването на редовните клиенти може да стане бъркано. Затова и питам, може би е добре още от сега да се нареждат хората на опашки и да се отмятат по списъците през няколко часа.[/Q

Да да.Вече си се забавил,трябваше да си на опашката. На същия принцип действат пенсионерите около 7мо число на месеца.Искат да си вземат пенсиите в 8.00, а на другия ден всичко е спокойно.

Коментар

Виж това дето питаш не знам.Аз мисля да си купя евро на 1,96 максимум.Ще си купя и долари за да възстановя всичко както си е било.Какъв ще е курса на долара в четвъртък и петък не знам но предполагам с няколко стотинки по различен от днешния
                            Аха, верно думаш. Ще си купиш, най-вероятно обаче безкасово, защото едва ли ще могат да обслужат касово всички клиенти, сумите са си суми.
                            Обаче, преди да купиш, требе да ти дойде реда.
                            В този ред на мисли, има ли яснота как се организира реда за обслужване на гарантираните? Ще има ли списъци на чакащите и по какъв начин ще се канализират опашките?

П.П. Ей го на, 4.Декември е вдруги ден. Ако повечето банки блокират с обслужването на редовните клиенти може да стане бъркано. Затова и питам, може би е добре още от сега да се нареждат хората на опашки и да се отмятат по списъците през няколко часа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                              Пак ли ше пада борда Цената ше е такава каквато е сега. Виж ако много държиш да се приберш с чувал с хартиено евро, може да не останат за теб
                              Не просто в две от банките има определен курс с цел да не се изпускат клиентите.Информацията е от вчера без да са ми приятели шефовете на клонове.Само добри познати.Не знам дали трябва да пояснявам,че курса не е за артишни паре
                              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                                Сега остава да светнеш нас простолюдието тия над твоя приятел на каква цена са наредили да става врътката за евро за обикновенни люде и за баш тарикатите
                                Пак ли ше пада борда Цената ше е такава каквато е сега. Виж ако много държиш да се приберш с чувал с хартиено евро, може да не останат за теб

Коментар

Working...
                                X