IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С тоя курс на долара , сумата на гарантираните не става ли още повече от прогнозираните и ФГВБ ще трябва да се бръкнат за още парички.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      В момента отново се опитва да направи пробив.
      1,58711 сме го добуталЕ към момента
      Давайте !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Голям кеф с този курс на долара.....
        Някой световен играч от БГ форума не може ли да подбутне още малко фиксинга на БНБ....
        Само кажи нанагоре или нанадоле го искаш.Аз се чудим защо отмениха сбирката на комарджиите форексчии а то било заради изчакването новите за курсовете на КТБ кинтите
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Някой световен играч от БГ форума не може ли да подбутне още малко фиксинга на БНБ....
          В момента отново се опитва да направи пробив.
          1,58711 сме го добуталЕ към момента

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            ръгай още час да качиш долара

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Току що се връщам от банковия клон дето ще си получа кинтата,Документите са попълнени снимаха и личната карта.Попълних платежното остана само точната сума да се попълни.Попълних и две декларации че не съм свързан с КТБ и другата че съм съгласен да си дам личните данни.Довечера чакаме БНБ да каже курса на долара и утре да се преведат парите.След това си взимам чао с нашата банкова система
              А не трябва така, трябва да имаме доверие на банковата ни система, да не изнасяме капитал навън, а да инвестираме тук. Защото така ще развиваме икономиката си, за да вървим с ускорени крачки по пътя на прехода и реформите.
              Иначе, като си изнесеш парите навън или в буркана, с какво ще помогнеш и ти на тази държава, къде ти е партиотизма?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty
                Много хубаво ще направиш. Българската банкова система нещо хич не ми вдъхва доверие за предстоящата година.
                - дъжавата е на червено, пред свръх-дефицит. Нови заеми за спасяване на закъсали банки или за гарантиране на влогове повече не могат да се теглят.
                - фонда за гарантиране на влоговете утре ще се изпразни и няма изгледи да се напълни отново в близките години.
                - сега слагат и 8% данък лихва.
                Според мен ситуацията става прекалено рискова.

Май най-удачния вариант е парите във валута и в буркан банк, или извън страната за известно време докато се успокои тоя змиярник.
                Данък лихва си го имаше...
                мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/306015

нови възможности...))
                  мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Току що се връщам от банковия клон дето ще си получа кинтата,Документите са попълнени снимаха и личната карта.Попълних платежното остана само точната сума да се попълни.Попълних и две декларации че не съм свързан с КТБ и другата че съм съгласен да си дам личните данни.Довечера чакаме БНБ да каже курса на долара и утре да се преведат парите.След това си взимам чао с нашата банкова система
                    ръгай още час да качиш долара

Коментар

• Бате Пешо

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Ааа, тука...попрекали малцеИ аз бях в банковия клон дето ще си получа кинтите, каката драсна една черта на един празен формуляр, и ми попълни с думи къде какво трябва (И НЕ ТРЯБВА) да попълвам в преводните дАкИменти (подписите-само пред тях) За декларацията се заинатиха че трябва да се попълни пред тях, такъв бил законът.
                      Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Бате Пешо

При обявен курс продава 1,9600000 ми смъкнаха до 10,956.За долари съм докарвал и до по добри резултати.
                        На теб съм склонен да ти вярвам, ВЪПРЕКИ рейтингаЗа какви суми в €/$ става дума, моля? Тези дни ще се проб'ам и аз, 'ич биля няма да е зле да спретна една софра за приятели на сметка на някоя банка
                        Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Току що се връщам от банковия клон дето ще си получа кинтата,Документите са попълнени снимаха и личната карта.Попълних платежното остана само точната сума да се попълни.Попълних и две декларации че не съм свързан с КТБ и другата че съм съгласен да си дам личните данни.Довечера чакаме БНБ да каже курса на долара и утре да се преведат парите.След това си взимам чао с нашата банкова система

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
                            Да беше казал това за $$$, или за паунди, или нещо по екзотично...бих ти повЕрвал, ама за €?!? Да, свързват се с "брокера" им, и той казва нещо. Свалял ли си някога 1/2 ст. от оферта за €50К? А за €10К?
                            При обявен курс продава 1,9600000 ми смъкнаха до 10,956.За долари съм докарвал и до по добри резултати.

Коментар

• Бате Пешо

Бе хора вие в банка влизали ли сте?Имате ли представа как се търгуват по големи суми.Примерно да купиш 10000 или 50000 евро не е като да отидеш в чейнджа и да обмениш 50 евро или да купиш 300 турски лири.Аз си договарям курса ако не ме устройва чао Гергино....
                              ...
                              Да беше казал това за $$$, или за паунди, или нещо по екзотично...бих ти повЕрвал, ама за €?!? Да, свързват се с "брокера" им, и той казва нещо. Свалял ли си някога 1/2 ст. от оферта за €50К? А за €10К?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                                Ще пращаш парата на сина??? В раша? В рупли? ....Не ми се верва
                                Не в евро в германия.Доволен

Коментар

Working...
                                X