С тоя курс на долара , сумата на гарантираните не става ли още повече от прогнозираните и ФГВБ ще трябва да се бръкнат за още парички.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВ момента отново се опитва да направи пробив.
1,58711 сме го добуталЕ към момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеГолям кеф с този курс на долара.....
Някой световен играч от БГ форума не може ли да подбутне още малко фиксинга на БНБ....За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеГолям кеф с този курс на долара.....
Някой световен играч от БГ форума не може ли да подбутне още малко фиксинга на БНБ....
1,58711 сме го добуталЕ към момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеръгай още час да качиш долара
Някой световен играч от БГ форума не може ли да подбутне още малко фиксинга на БНБ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТоку що се връщам от банковия клон дето ще си получа кинтата,Документите са попълнени снимаха и личната карта.Попълних платежното остана само точната сума да се попълни.Попълних и две декларации че не съм свързан с КТБ и другата че съм съгласен да си дам личните данни.Довечера чакаме БНБ да каже курса на долара и утре да се преведат парите.След това си взимам чао с нашата банкова система
Иначе, като си изнесеш парите навън или в буркана, с какво ще помогнеш и ти на тази държава, къде ти е партиотизма?
Коментар
-
Първоначално изпратено от FrostyМного хубаво ще направиш. Българската банкова система нещо хич не ми вдъхва доверие за предстоящата година.
- дъжавата е на червено, пред свръх-дефицит. Нови заеми за спасяване на закъсали банки или за гарантиране на влогове повече не могат да се теглят.
- фонда за гарантиране на влоговете утре ще се изпразни и няма изгледи да се напълни отново в близките години.
- сега слагат и 8% данък лихва.
Според мен ситуацията става прекалено рискова.
Май най-удачния вариант е парите във валута и в буркан банк, или извън страната за известно време докато се успокои тоя змиярник.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТоку що се връщам от банковия клон дето ще си получа кинтата,Документите са попълнени снимаха и личната карта.Попълних платежното остана само точната сума да се попълни.Попълних и две декларации че не съм свързан с КТБ и другата че съм съгласен да си дам личните данни.Довечера чакаме БНБ да каже курса на долара и утре да се преведат парите.След това си взимам чао с нашата банкова система
Коментар
-
Бате Пешо
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТоку що се връщам от банковия клон дето ще си получа кинтата,Документите са попълнени снимаха и личната карта.Попълних платежното остана само точната сума да се попълни.Попълних и две декларации че не съм свързан с КТБ и другата че съм съгласен да си дам личните данни.Довечера чакаме БНБ да каже курса на долара и утре да се преведат парите.След това си взимам чао с нашата банкова системаJesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
-
Бате Пешо
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПри обявен курс продава 1,9600000 ми смъкнаха до 10,956.За долари съм докарвал и до по добри резултати.Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
-
Току що се връщам от банковия клон дето ще си получа кинтата,Документите са попълнени снимаха и личната карта.Попълних платежното остана само точната сума да се попълни.Попълних и две декларации че не съм свързан с КТБ и другата че съм съгласен да си дам личните данни.Довечера чакаме БНБ да каже курса на долара и утре да се преведат парите.След това си взимам чао с нашата банкова система
Коментар
-
Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнениеДа беше казал това за $$$, или за паунди, или нещо по екзотично...бих ти повЕрвал, ама за €?!? Да, свързват се с "брокера" им, и той казва нещо. Свалял ли си някога 1/2 ст. от оферта за €50К? А за €10К?
Коментар
-
Бате Пешо
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБе хора вие в банка влизали ли сте?Имате ли представа как се търгуват по големи суми.Примерно да купиш 10000 или 50000 евро не е като да отидеш в чейнджа и да обмениш 50 евро или да купиш 300 турски лири.Аз си договарям курса ако не ме устройва чао Гергино....
...Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЩе пращаш парата на сина??? В раша? В рупли? ....Не ми се верва
Коментар
Коментар