IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
    Е аз, ако знаех до сега да съм основал една финансова къща и да правя ли, правя пари вместо да кибича тук
    Ми тогава какво пишеш глупости, да били информирани. е как да са?
    За това гледаш уихвата и .. не набиваш сичкото кинта в една банка и те така

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
      +1
      В момента знаят и кътните зъби на всички с влогове в КТБ.
      Независимо гарантирани или не. Особено пък тези с депозитите,
      които не си получават заплатите в банката.Ама кВо да се прави.

Поздрави,
      NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
        Абе дайте да се съберем и да направим един обир на БНБ и готово
        Оставяме после по една бележка с имената си и сумата която сме взели и после да ги търси БНБ от КТБ
        Че то в БНБ остана ли някой лев?

Коментар

Колега,

Ако позволиш една малка поправка.
          Отиваш с лична карта и това е.

Поздрави,
          Така така
          1) Договора е договор че си внесъл нещо, ама не пише нищо за Уихвата. а и тя се дължи.
          2) По някога в договора дори не пише колко си внесъл, а само условията. Сумата я пише само на вносната бележка или на платежното
          3) После може да си довнесъл, или превел. Аз например обикновено си правя депозитите с мин. сумата и после наливам основната кинта по банка, а това в договора не го пише
          4) Може да ти кажат, че то тоа договор убаво ама ти си ги превел вече,

Та.. дано не се налага да доказваш че имаш. Би трябвало наистина само с лична карта

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
            Да, прав си, освен това е и пияница и мултак. Да не мислш че може да сметне сложна лихва или прави разлика между облигации и акции?
            Но като човек с 10 млн. лева депозит, бивш министър и кадър на ГЕРБ може пък да познава някой такъв човек

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              Отиваш направо с договора от КТБ в банката Х, в която ФГВБ е излял парите и си готов.
              Синдикът на банката с отнет лиценз определя размера на задълженията на банката към всеки отделен вложител в нея и подлежащата му на изплащане сума, която информация се изпраща на ФГВБ за проверка.

В обслужващата банка вложителят следва да представи документ за самоличност (лична карта за физическите лица) и да подпише декларация на място, удостоверяваща, че не е съпруг/а или роднина до втора степен на лица от ръководството, контрола или собствеността на фалиралата банка.

С уважение:

Фонд за гарантиране на влоговете в банките

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Не, че ти нямат и данните от личната карта
                +1
                NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Абе дайте да се съберем и да направим един обир на БНБ и готово
                  Оставяме после по една бележка с имената си и сумата която сме взели и после да ги търси БНБ от КТБ

Коментар

Колега,

Поздрави,
                    Не, че ти нямат и данните от личната карта

Коментар

Отиваш направо с договора от КТБ в банката Х, в която ФГВБ е излял парите и си готов.

по-скоро с лична карта всичко друго ще го има на разположение в банката Х

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
                        Е, сега хайде да не представяме изопачено информацията - Вежди не е само склуптор все пак...
                        Да, прав си, освен това е и пияница и мултак. Да не мислш че може да сметне сложна лихва или прави разлика между облигации и акции?

Коментар

Колега,

Поздрави,
                          NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                            Добре бе човек, аз съгласен по това! Ясно на какво да не вярват, добре. Това което аз те питам е, на какво да вярват? А?
                            Ако не може да се вярва на одитираните отчети и на банковия надзор, тогава на какво?
                            Е аз, ако знаех до сега да съм основал една финансова къща и да правя ли, правя пари вместо да кибича тук

Коментар

Съгласен съм с голяма част от написаното.Относно изплащането на негарантираните - нямам против, но вече не виждам как ще стане.Дълг от 4-5 млрд, взет само от държавата някак не ме кефи...
                              Че то това е целият кредитен портфейл Държавата така или иначе е отговорна или да прибере реалните стойности на обезпеченията, или ако те са 0 да си понесе, че е допуснала тази простотия От друга гледна точка всеки, който вкарва пари в България под каквато и да е форма трябва да е наясно с рисковете и да си сърба последствията, така че всички са виновни

Коментар

Съгласен съм с голяма част от написаното.Относно изплащането на негарантираните - нямам против, но вече не виждам как ще стане.Дълг от 4-5 млрд, взет само от държавата някак не ме кефи...
                                Не е нужно да се плаща...нито такива колосални дългове. Неообходимо е единствено държавата да застане с цялата си мощ и институции зад банката....ако това стана, тя ще е най-стабилната банка в България....не само, че няма да теглят, ами и доста народ ще вложат......КОЙ това го знае, ама идеята е друга.....

Коментар

Working...
                                X