Първоначално изпратено от lordrad
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеБНБ казаха че няма писмо с конкретна оферта. И то няма, както се потвърждава именно от писмото което си цитирал. Демек, Цецко е излъгал пред Дикофф."Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgar Разгледай мнениеАБЕ, ДАЛИ БНБ ПАК ШЕ КАЖАТ, ЧЕ ТАКОВА ПИСМО НЕ Е ПОСТЪПВАЛО ПРИ ТЯХ (НИЩО ЧЕ ОТ МФ КАЗАХА,ЧЕ СА ГО ПОЛУЧИЛИ)
ПИСЪМЦЕТО
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеНа БНБ сайта пак зацикли.
Време е вече некой да му бие ресет. ЕСто се опитва, ама яката е забил, ще трябва май да го дръпнат от щепсела
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fall Разгледай мнениеЕ добре де, нали повечето тук смятат че банката можело да бъде оздравена?
За целта обаче, трябва да се помогне, не може само да се иска. Рестрикция за теглене до определена сума, както беше в Кипър, е добра мярка с оглед оздравяването на банката. Защо в Кипър да може, а у нас не?
ТЕ ТАВА!
Банката МОЖЕБИ можеше изобщо да не бъде разболявана, но вече е късно. Дори и да не е, аз като гарантиран мога да участвам в нейното оздравяване ЕДИНСТВЕНО ДОБРОВОЛНО, но не и принудително. Никой не може да ме кара да ставам съдружник на Цецо.
Написах, плащат ми, отварят и аз (поне и имам доверие) пак ще си ги внеса там ( АКО ИСКАМ)
Или ми плащат, увеличават капитала през борсата и ще си купя акции
или ми плащат, пускат корпоративни облигации на борсата и аз ще си купя ( друг път)
НО ДОБРОВОЛНО!
Коментар
� -
ферещензи
Първоначално изпратено от fall Разгледай мнениеЕ добре де, нали повечето тук смятат че банката можело да бъде оздравена?
За целта обаче, трябва да се помогне, не може само да се иска. Рестрикция за теглене до определена сума, както беше в Кипър, е добра мярка с оглед оздравяването на банката. Защо в Кипър да може, а у нас не?
Коментар
� -
да връщат парите
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеНапротив. И преди и сега съм твърдял само едно ДА СЕ СПАЗИ ЗАКОНА!
Преди, като казвахте "Ама как, ама що, ама веднага" аз ви казвах ПОЛЕКА, по закон още трябва да се чака това е.
Сега, Европата каза да се плаща, да плащат.
А тези МРЗ и ТРЗ и преди и сега са глупости и вече им се нервя много. Да ми били давали по 1 МРЗ от мойте си пари видиш ли, че да имало за Веждичката и за Цецо Вас. Ма боли ме фара дали има за тях.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеНапротив. И преди и сега съм твърдял само едно ДА СЕ СПАЗИ ЗАКОНА!
Преди, като казвахте "Ама как, ама що, ама веднага" аз ви казвах ПОЛЕКА, по закон още трябва да се чака това е.
А тези МРЗ и ТРЗ и преди и сега са глупости и вече им се нервя много. Да ми били давали по 1 МРЗ от мойте си пари видиш ли, че да имало за Веждичката и за Цецо Вас. Ма боли ме фара дали има за тях.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеСтаваш вече радикален и това ми харесва.Спря със старите успокителни рефрени.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ttodorov75 Разгледай мнениеОманският фонд може да спаси КТБ, но без Василев
http://pressadaily.bg/publication/57...B%D0%B5%D0%B2/
Коментар
� -
смел и мощен фонд
Първоначално изпратено от ttodorov75 Разгледай мнениеОманският фонд може да спаси КТБ, но без Василев
Коментар
� -
АБЕ, ДАЛИ БНБ ПАК ШЕ КАЖАТ, ЧЕ ТАКОВА ПИСМО НЕ Е ПОСТЪПВАЛО ПРИ ТЯХ (НИЩО ЧЕ ОТ МФ КАЗАХА,ЧЕ СА ГО ПОЛУЧИЛИ)
ДО:
Правителството на Република България
Кабинет на Министър-председателя
Бул. Дондуков 1
София 1594
България
На Вниманието на: Министър-председателя г-н Георги Близнашки
емайл: premiminister@government.bg
Министерството на Финансите
ул. Г. С. Раковски 102
София 1040
България
На Вниманието на: Министъра на финансите г-н Румен Порожанов
емайл: r.porodzanov@minfin.bg
Управителя на Българска Национална Банка
пл. Княз Александър 1
София 1000
България
На Вниманието на: Управителя г-н Иван Искров
емайл: governor@bnbbank.org
Относно: Преструктурирането на Корпоративна Търговска Банка
.................................................. .. И Т.Н. ПО-ДОЛУ Е ПОСТ-НАТО ПИСЪМЦЕТО
Коментар
� -
БРАВО!
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеАми проблема е, че аз като вложител не разчитам на тези пари за да си живея, а искам да си купя с тях Мерцедес. Държавата ми ги гарантира по закон и си ги искам всичките, ТАКЪВ Е ЗАКОНА! При такъв действащ закон съм си внесъл парите и така си ги искам. Не желая да помагам на Цецо Вас да си върне банката, не желая да помагам на Веждичката да има парички да си праща унуката на ски в Австрия и изобщо ме боли фара и за двамата.
Кое не ви е ясно? Парите са си мои, държавата гарантира изплащането им в 6 месечен срок в едно с лихвите и така искам да стане. Всякакви МРЗ ДЗП ТРЗ и прочие можете да си ги мислите, но са единствено и само начин да ви /ни излъжат пак, а вие им се и радвате като цигане на баница, та и сами си предлагате г*за
Коментар
� -
Оманският фонд може да спаси КТБ, но без Василев
Коментар
�
Коментар