IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
    Тъкмо изчезнаха 3-4 индивида,които ръсеха безброй глупости,но явно заместници винаги се намират.
    На какво си готов да се обзаложиш,че няма да са месеци?
    Вече няколко пъти предлагах обози тук и всички се криеха като мишки!
    Чакам,и почвай от 1к нагоре
    Ето ме,идвам !
    Готов съм да се обзаложа,че не идните месеци,а и идните години няма да има яснота по казуса ,който ненаправзно отъждествих със силогизма по долу.
    Твойте 1к да не се окаже после че са в КТБ ?
    Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
      Вчера бях готов да се обзаложа,че и днес ще е като вчера.Имам в предвид ситуацията
      Днеска мисля дали да не се обзаложа ,че и следващите няколко месеца ще е като днес ...ако ме разбирате какво искам да кажа
      Вече ТАЯ работа почва на мен лично да ми прилича на ОНАЯ ,дето Глухия чул на спирката Немия да разправя ,как Слепия видял Сакатия да гони трамвая с нож,та да му спука гумата ......
      Тъкмо изчезнаха 3-4 индивида,които ръсеха безброй глупости,но явно заместници винаги се намират.
      На какво си готов да се обзаложиш,че няма да са месеци?
      Вече няколко пъти предлагах обози тук и всички се криеха като мишки!
      Чакам,и почвай от 1к нагоре
      Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• По закон де!

Коментар

• Едно нещо не разбрах?
          Утре ще обявят ли резултатите от одита!

Коментар

• Бившия зам. главен прокурор Христо Манчев се е самоубил.

Поздрави,
            NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Вчера бях готов да се обзаложа,че и днес ще е като вчера.Имам в предвид ситуацията
              Днеска мисля дали да не се обзаложа ,че и следващите няколко месеца ще е като днес ...ако ме разбирате какво искам да кажа
              Вече ТАЯ работа почва на мен лично да ми прилича на ОНАЯ ,дето Глухия чул на спирката Немия да разправя ,как Слепия видял Сакатия да гони трамвая с нож,та да му спука гумата ......

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
                Здравейте, г-н.......................,

Фондът за гарантиране на влоговете в банките (ФГВБ) е задължен по закон да започне да изплаща гарантираните суми на вложителите до 20 дни от датата на отнемане на лиценза на банка от БНБ. При изключителни обстоятелства този срок може да бъде удължен с не по-вече от 10 работни дни. (Закон за гарантиране на влоговете в банките – чл. 23, ал. 5 и ал. 6)

Изплащането на гарантираните размери на влоговете се извършва чрез обслужваща банка, определена от ФГВБ.

В тази връзка, подаване на искане от вложителя не е необходимо условие за получаване на гаранцията.

Вложителите получават гарантирания размер по влоговете си след представяне на обслужващата банка на документ за самоличност (лична карта за физическо лице) и подписване на място на декларация, удостоверяваща, че не е съпруг/а или роднина до втора степен на лица от ръководството, контрола или собствеността на банката с отнет лиценз (Наредба № 23 на БНБ - чл. 10, ал. 4).

С уважение:

Фонд за гарантиране на влоговете в банките
                Благодаря за отговора!

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
                  П.С. Пак добре че не са откарали в някое изоставено 6 етажно промишлено здание, качили са го на покрива, сложили го да седне на 1/2 метър от ръба, и там са почнали "да го работят"
                  Това, ако план А не проработи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                    Знам, аз рових за старото писмо да сравня подписите но един подпис се копи-пейства елементарно.
                    Споко де, сета като го напънат пак ще има писмо.

Коментар

• andy2000,

Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                      Името и на прокурора е доста интересно.
                      След време и то ще излезе наяве. Да видим главният цацаратор как ще реагира

За мен по интересното е че двама от охраната на Пеевски, заедно с двама от МВР (или не) водят Лазов не къде да е, а в щаб'квартирата на "преуспялия", и там го чакат с прокурор, и почват "да го работят"

Интересна практика, не може да се отрече

П.С. Пак добре че не са откарали в някое изоставено 6 етажно промишлено здание, качили са го на покрива, сложили го да седне на 1/2 метър от ръба, и там са почнали "да го работят"
                      Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                        Подписът е неговия.
                        Знам, аз рових за старото писмо да сравня подписите но един подпис се копи-пейства елементарно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
                          така е...най радва подписа на края $
                          Човеко прави зелено, с рубла ли да се подписва.

Коментар

Партенка е. Пак ше го напиша пак ме изтрийте. Това писмо все едно тинейджър го е писал а не изпълнителен директор.
                            така е...най радва подписа на края $

Коментар

Партенка е. Пак ше го напиша пак ме изтрийте. Това писмо все едно тинейджър го е писал а не изпълнителен директор.
                              Подписът е неговия.

Коментар

• Партенка е. Пак ше го напиша пак ме изтрийте. Това писмо все едно тинейджър го е писал а не изпълнителен директор.

Коментар

Working...
                                X