IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• честито

Според подуправителя на БНБ Димитър Костов казусът КТБ ще се реши до 20 ноември. Това той обяви на първата по рода си среща с вложители в КТБ, цитиран от БНР.

Костов е заявил, че надзорът над банката няма да се удължава.

В случай че се пристъпи към отнемане на лиценза на финансовата институция, гарантираните по закон депозити до 100 000 евро ще бъдат изплатени в срок до 10 декември.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Аз незаконни неща не върша.Парите ми са чисти и съм си платил данъците и осигуровките.Правил съм имотни сделки и съм си плащал таксите на истинската цена а не по данъчна оценка.Никога не съм мамил държавата или общината.Аз съм коректен и искам моята държава да е коректна с мен.
      Колага Бате Пешо,

С риск да се повторя ще кажа следното:
      Това, че Вие сте коректен,
      не води автоматично до следствието, че и Вашата държава е коректна.
      Практиката показва точно обратното. Разбира се Вие сте в абсолютното си право да
      изисквате. Но ... Джоузеф Хелър е по - актуален от когато и да било (всъщност, той си е перманентно актуален).

Поздрави,
      NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
        Колега Бате Пешо,
        Вие може да нямате, обаче за голям брой клиенти на тази
        банка си е проблем. По редица причини. Едва ли хора, които
        пишат в този форум имат незаконни пари в КТБ. Ноооооо!
        Както едва ли някой ще оспори - информацията е безценен инструмент
        в ръцете на хора, които вземат решения. В конкретния случай
        би могло да бъде и сериозен инструмент за оказване
        на всевъзможни разклонения на термина "натиск".

Поздрави,
        Аз незаконни неща не върша.Парите ми са чисти и съм си платил данъците и осигуровките.Правил съм имотни сделки и съм си плащал таксите на истинската цена а не по данъчна оценка.Никога не съм мамил държавата или общината.Аз съм коректен и искам моята държава да е коректна с мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
          Не бих рекъл. Тази информация така или иначе БНБ и КТБ са я имали не са я събрали сега. Ако искат да злоупотребят с нея, ... просто конкретния контекст не променя нищо
          Така е!
          Просто към настоящия момент са обърнали
          "малко" по - сериозно внимание към някои хора.
          Както се казва нищо лично, просто ...

Поздрави,
          NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• И днес няма да минем без общи приказки

http://www.bnb.bg/PressOffice/POPres...PR_20141016_BG

Коментар

Не бих рекъл. Тази информация така или иначе БНБ и КТБ са я имали не са я събрали сега. Ако искат да злоупотребят с нея, ... просто конкретния контекст не променя нищо
              Аз пък не мога да разбера, при толкова злоупотребяващи.....
              Бяха изнесени данни за кредитополучатели, за вложители....
              Как пък никой още не е изнесъл инфо за изтеглилите пари в седмицата преди надзора
              Алооооу, банковите служители!!!!! Метнете някоя флашка!!!!

Коментар

Колега Бате Пешо,

Поздрави,

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgar Разгледай мнение
                  Не бе, човече.... споко ! аз например днес сутринта ходих до офис на КТБ и си взех извлечение от сметката към днешна дата - пише си сумата, както и че това си е депозит "еди какъв си - за граждани" (са ако съм от село, не знам, но ......) не знам също, ако си договарял лихва индивидуално, какво ще пише, но при мен е така...
                  Идеята на коУегата е, че от тва извлечение нема НИКАКЪВ смисъл. Ако ти издават такова извлечение сега, значи можеш да идеш с ЛК после и без извлечение и резултата ще е същия. Ако ще духаш супата после, просто няма и сега да ти дадат извлечение и ще духаш супата.
                  Смисъла му е да си го имаш и да си си спокоен ти е така за собствено спокойствие

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
                    Я кажи кое от написаното е глупост???
                    Едно е малък вложител, друго е голям и крупен!
                    ОК не ми се спори. Виждам че и сам разбираш за какво става дума ама не падаш по гръб.
                    Няма как да си информиран а само да правиш някакви предположения, но може да не познаеш
                    Ето, когато стана гафа с ПИБа, аз го предположих, само че не очаквах че ще стане толкова скоро, а го очаквах по-късно и избягах 2 дни преди това. Бил ли съм информиран? НЕ! Предположих, имаше основания
                    И сега мисля че зная как ще се развият събитията с КТБ, но това не е информираност а някакви си мои предположения. Може да има хиляди неща, които не зная и не виждам
                    Най-сигурни са все пак институциите, одиторите, законите, договорите. Не че са сигурни, но с най-голяма степен на вероятност

Коментар

Така така
                      1) Договора е договор че си внесъл нещо, ама не пише нищо за Уихвата. а и тя се дължи.
                      2) По някога в договора дори не пише колко си внесъл, а само условията. Сумата я пише само на вносната бележка или на платежното
                      3) После може да си довнесъл, или превел. Аз например обикновено си правя депозитите с мин. сумата и после наливам основната кинта по банка, а това в договора не го пише
                      4) Може да ти кажат, че то тоа договор убаво ама ти си ги превел вече,

Та.. дано не се налага да доказваш че имаш. Би трябвало наистина само с лична карта

Не бе, човече.... споко ! аз например днес сутринта ходих до офис на КТБ и си взех извлечение от сметката към днешна дата - пише си сумата, както и че това си е депозит "еди какъв си - за граждани" (са ако съм от село, не знам, но ......) не знам също, ако си договарял лихва индивидуално, какво ще пише, но при мен е така...

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                        Абе пичове, то като ги гледам как се справят и като знам,че ще се изправя срещу чиновници ще нося и акт за раждане.
                        Трай, не думай! Щото да не се окаже, че без присъствието
                        и на ДВАМАТА родители, да вземат да ти обявят документа за невалиден.

Поздрави,

P.S.
                        В Бг сме все пак. Алиса ряпа да яде.
                        NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          И какво от това?Аз незаконни пари нямам и не се притеснявам.
                          Колега Бате Пешо,

Поздрави,
                          NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Абе пичове, то като ги гледам как се справят и като знам,че ще се изправя срещу чиновници ще нося и акт за раждане.

Коментар

Ми тогава какво пишеш глупости, да били информирани. е как да са?
                              За това гледаш уихвата и .. не набиваш сичкото кинта в една банка и те така
                              Я кажи кое от написаното е глупост???
                              Едно е малък вложител, друго е голям и крупен!

Коментар

В момента знаят и кътните зъби на всички с влогове в КТБ.
                                Независимо гарантирани или не. Особено пък тези с депозитите,
                                които не си получават заплатите в банката.Ама кВо да се прави.

Поздрави,
                                И какво от това?Аз незаконни пари нямам и не се притеснявам.

Коментар

Working...
                                X