IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
    Тия ако не изберат банка с голяма клонова мрежа и не обособят отделни гишета, ще е тотален купон
    Е защо? То гъчканицата ще е сигурно първите 1-2 седмици.
    Аз не мисля да ходя първите 2 седмици
    А може ти банка ДСК ще изберат, тя нали я има и в села и в паланки?

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
      Който загуби, отстъпва мястото си на другия ако сме заедно на опашка пред банка
      Тия ако не изберат банка с голяма клонова мрежа и не обособят отделни гишета, ще е тотален купон

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
        Някой може ли да ми разясни какво става с кредитите ако банката фалира?
        Щото доколкото разбирам кредитите може да се опростяват частично или не знам си какво?
        Има ли начин тия кредити да се гонят до дупка от държавата?
        Fire sale става с активите! Продават се с отбив на аукционен принципип!
        Проблема е и за кредитопоучателите, новите кредитори могат да променят условията!
        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
          Викаш да бутаме борда? Най-лесното и най-пагубното ....
          Мани, то и аз доскоро мислех че борда ще падне, ама като се замисли човек, то реално БГ валутата последните 17г е доста по стабилна от еврото. Примерно еврото лихвата му е била по ниска от лева, но път са се печатали милиарди евра, което малко или много го обезценява. Така че - май сме на кантар с еврото

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
            Абе, "отлично информирани източници" дръжки. Капитала ще се изтрие само от провизиите дето се трупат всеки месец. Загубите досега са по 200млн на месец и толкова остава от капитала. Освен това одиторите ще начислят сериозни обезценки покрай оценяването на кредитните досиета. Минус 70млн няма как да стане.
            Аз искам да заложа на капиталова дупка 1.46млрд, тоест капитала ще стане минус 830млн Некой да има желание за бас? Който загуби, отстъпва мястото си на другия ако сме заедно на опашка пред банка
            И аз залагам на фалит.След днешното съобщение на БНБ и щом няма да правят нов закон на практика няма други варианти освен отнемане на лиценза.

Коментар

• Някой може ли да ми разясни какво става с кредитите ако банката фалира?
              Щото доколкото разбирам кредитите може да се опростяват частично или не знам си какво?
              Има ли начин тия кредити да се гонят до дупка от държавата?

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                Отнемат лиценза на КТБ до дни?

http://clubz.bg/9398-otnemat_licenza_na_ktb_do_dni
                Абе, "отлично информирани източници" дръжки. Капитала ще се изтрие само от провизиите дето се трупат всеки месец. Загубите досега са по 200млн на месец и толкова остава от капитала. Освен това одиторите ще начислят сериозни обезценки покрай оценяването на кредитните досиета. Минус 70млн няма как да стане.
                Аз искам да заложа на капиталова дупка 1.46млрд, тоест капитала ще стане минус 830млн Некой да има желание за бас? Който загуби, отстъпва мястото си на другия ако сме заедно на опашка пред банка
                Last edited by ДесеткиЛевове; 16.10.2014, 23:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                  Да, ще я фалират. Говорих с разни хора и азе, а и взе да се шуми

Отнемат лиценза на КТБ до дни?

http://clubz.bg/9398-otnemat_licenza_na_ktb_do_dni

Коментар

• Без изготвянето на специален закон за Корпоративна търговска банка АД. Това е една от темите, по които ГЕРБ и Патриотичният фронт постигнаха съгласие, заяви Менда Стоянова от ГЕРБ.

Политическите сили се разбраха още за бързо изплащане на гарантираните депозити на вложителите в банката, както и смяна на управлението на БНБ.
                    http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0...7802_at.1.html
                    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Тъпото е да няма пари наистина - да пускат печатницата на левчета..това е другия вариант.
                      Викаш да бутаме борда? Най-лесното и най-пагубното ....
                      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
                        В нашия град не видях опашки пред КТБ лятото някой да си тегли парите..И май никъде не е имало такиваТо се и разбра за белята чак когато я зтвориха.
                        .
                        Имаше - цяла седмица преди белята, но тогава охранителите ги набутваха вътре, да не се създава паника. Не съм теглил електронно, май е по-рисково в такъв момент
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Solomoon

Тъпото е да няма пари наистина - да пускат печатницата на левчета..това е другия вариант.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
                            Според подуправителя на БНБ Димитър Костов казусът КТБ ще се реши до 20 ноември. Това той обяви на първата по рода си среща с вложители в КТБ, цитиран от БНР.

Костов е заявил, че надзорът над банката няма да се удължава.

В случай че се пристъпи към отнемане на лиценза на финансовата институция, гарантираните по закон депозити до 100 000 евро ще бъдат изплатени в срок до 10 декември.

знаеме ги тия срокове :

http://www.bnb.bg/PressOffice/POPres...PR_20140622_BG

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Тя държавата не разполага с такива пари с които да върне - изплати депозитите и шансовете да ги заеме от някой който ще разбере за какво ще се използват клонят към нула. Според мен единствения ви шанс е да се появи инфлация и стойността на заложените активи да почне да расте с което ще избухне голям интерес да се купуват и да има пари за връщането.
                              Мдаа...все си мисля, че вече не може да се появи някой, който ще каже нещо по-тъпо...и всеки път греша

Коментар

• Бате Пешо

Тя държавата не разполага с такива пари с които да върне - изплати депозитите и шансовете да ги заеме от някой който ще разбере за какво ще се използват клонят към нула. Според мен единствения ви шанс е да се появи инфлация и стойността на заложените активи да почне да расте с което ще избухне голям интерес да се купуват и да има пари за връщането.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X