IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kig36

Пътят за решението на казуса КТБ минава през действия които трябва да се извършат за да се възтанови интереса , търсенето на български активи за да има пари с които да ви се върнат парите.
    D.Y.F-091066

Коментар

• kig36

Бисерите са ги изръсили тия дето са взели решението веднага да ви върнат парите. Това е така защото не могат да Ви дадат вместо пари - решение. Решението не връща пари, а трябват за целта пари.Ние знаем че взелите решението са популисти и кухи кратуни.
      D.Y.F-091066

Коментар

• А какво им пречи да изплатят гарантираните депозити,а след това да я оздравят и след известно време всички да си вземат парите?
        Аз мисля,че банката ще стане държавна поне малко над 50%.Това е на-евтиния вариант.Кредитите могат да станат и изискуеми веднага,но едва ли ще стане при фалит,нали това беше целта на удара.
        Много бързате със заключенията отново,а пък супертрейдъра ръси ли ръси бисери,ама такива ненамирани досега...нищо ново!
        До болка повтаряме едно и също..пари откъде? Пари има,а тези които липсват ще се заемат от държавата,която след това ще си ги възстанови поне двойно от активите на банката.Ще видим в понеделник какво е състояните,ако не излъжат пак нещо.
        Last edited by kig36; 17.10.2014, 09:15.
        Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Всяко решение за изплащане на депозитите, при което хората получават своите спестявания, а Цветан Василев седи без присъда в Сърбия е неприемливо и нечестно!!!
          Не беше ли Цветан Василев - човека, който финансираше една партия и една телевизия с парите на депозантите или се бъркам?

Коментар

• ЛЪСКАЧ!!!
            Първоначално изпратено от Лъско Разгледай мнение
            За БГ подобна сума е нереалистична и ненужна. За какво са ти 10000лв. на месец, когато у нас МРЗ е 340лв. и с толкова човек може да изкара нормално месеца[? Идеята е, като се плаща редовно такава сума да може човек да живее нормално и да не изпада в затруднение.
            За трети път сега чета същото ти мнение (а още съм на 5та страница, от вчера не съм чел тук). К'ви са тези вицове
            у нас МРЗ е 340лв. и с толкова човек може да изкара нормално месеца
            Изкарвай го ти на две кисели млека и сомун хляб дневно месеца, не давай акъл как другите да си изкарват месеца!!!! Тук все пак е форум "Инвестор", и темата е КТБ, не "как да вегетираме на МРЗ"Ай' ЧИБА!!!
            Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• buba4ko

Безумие е да ви се върнат парите с новонапечатани левчета и не мисля че ще го направят. Ако го сторят това ще е голяма простотия.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                То и аз не мисля, ама надали ще се успеят само за 2 седмици.

Иначе фалитът е ясен, дори и ТОЙ няма да спаси банката epich-но
                Прецакаха Веждиту и това е.
                Е защо да е прецакан ?
                200 бона кеш малко пара ли е
                На веждито повече от 20г едва ли му остават, това са по 1000лв на месец...
                брех, то не е много
                Май наистина е за оплакване

Коментар

• buba4ko

Замайваме електората защото на гишетата в най добрия случай може само бонбони да му дадат..пари от къде ?
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                    Е защо? То гъчканицата ще е сигурно първите 1-2 седмици.
                    Аз не мисля да ходя първите 2 седмици
                    А може ти банка ДСК ще изберат, тя нали я има и в села и в паланки?
                    То и аз не мисля, ама надали ще се успеят само за 2 седмици.

Иначе фалитът е ясен, дори и ТОЙ няма да спаси банката epich-но
                    Прецакаха Веждиту и това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                      Е то фалита е ясен няма кво да се залага. Интригата е само колко точно ще е дупката.
                      Хуу де, щом искаш конкретика аз съм по-скромен - дупка 900 млн - 1 млрд лева, т.е. отрицателен капитал към 300-400 млн.

Коментар

• Човека и да искаше да налее някой лев , те го отрязаха с това преследване за пране ....Страшни гадове ей...

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          Ама ние с теб залагаме на едно и също бре.
                          Бутилка Гленфидих ми се струва добре!
                          Е то фалита е ясен няма кво да се залага. Интригата е само колко точно ще е дупката.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                            Не се брои. Трябва да кажеш цифра
                            Ама ние с теб залагаме на едно и също бре.
                            Бутилка Гленфидих ми се струва добре!

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                              Мани, то и аз доскоро мислех че борда ще падне, ама като се замисли човек, то реално БГ валутата последните 17г е доста по стабилна от еврото. Примерно еврото лихвата му е била по ниска от лева, но път са се печатали милиарди евра, което малко или много го обезценява. Така че - май сме на кантар с еврото
                              Викаш нашата икономика и политическа обстановка е по-стабилна от ЕС?
                              Явно си проспал кредитната експанзия по време на буума и инфлацията - тогава евро/лев пак си беше 1,95 въпреки, че ако сме плаващ още тогава щеше да е минимум двоен! Сега просто не искам да мисля - цялата държава е в дефицити, с тежка политическа и инстиционална криза посолено с банкова ситуация и не в 1 банка и за капак ако махнеш борда то всичко това ще се финансира с нова парична емисия - найс! 96-та здравей! Стига си писал такива неща, гледай икономически цифрички а не какво си мислиш на база звездите ми говорят! Нали при една нова парична емисия това директно ще доведе до обезценяване на лева ... сега си калкулурай всички проблеми описани по-горе и познай какво ще стане, ако борда вземе че го бутнат политиците ни!
                              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                                И аз залагам на фалит.
                                Не се брои. Трябва да кажеш цифра

Коментар

Working...
                                X