Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеЕми тва е, ние бехме хитри и вкарахме в банката която фалира първа, за това ще си приберем парите от фонда. Вие , дет ходихте в други по-стабилни банки, сега.. да сте мислили. Бегай да теглиш, не се мотай! Злато->гърне->лопата->градина
И дебнеш съседа да не си купи металотърсач
Коментар
-
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеПропускаш една подробност - както се видя с ПИБ, държавата разполага с лостове за подкрепа на банките, с който изобщо да не се стига до ситуация за обсъждане има или не пари във ФГВБ!
Абе пичове, толкова ли е трудно да приемете, че фалита не е вашия вариант, а варианта на някой друг, които иска да го вмени като ваш...
Коментар
-
Прав си
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеАми добре си направил в началото, поздравления!
Сега обаче правиш прибързани изводи - ще си получиш парите и то с лихвата, която към момента не е никак лоша....единствено с тази разлика, че 4 месеца ще си сънувал кошмари.....вредите за теб ще са само емоционални, но не и финансови, бъди сигурен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеДобре де,фонда за гарантиране го опразваме,плащаме на депозантите в КТБ и..............
Какво ще си помислят хората имащи пари в другите банки ? Без ФГВБ,останалите пари кой ги гарантира ? Положението е толкова "хубаво",че печеливш ход няма.Пари във ФГВБ няма за гарантираните в КТБ,значи няма и за другите,няма и в бюджета,никой не иска да се тегли държавен заем,а и не трябва.Мнението ми е които са виновни за това положение по затворите да им се конфискува всичко и международни одити на всички български банки .
После ще видите,че въпроса ни няма да е КОЙ ?,а КОИ ?
И дебнеш съседа да не си купи металотърсач
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеДобре де,фонда за гарантиране го опразваме,плащаме на депозантите в КТБ и..............
Какво ще си помислят хората имащи пари в другите банки ? Без ФГВБ,останалите пари кой ги гарантира ? Положението е толкова "хубаво",че печеливш ход няма.Пари във ФГВБ няма за гарантираните в КТБ,значи няма и за другите,няма и в бюджета,никой не иска да се тегли държавен заем,а и не трябва.Мнението ми е които са виновни за това положение по затворите да им се конфискува всичко и международни одити на всички български банки .
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеПоздрави за юнашкия оптимизъм, отдавна не бях виждал такъв оптимизъм.
1. Ами освен БГ измислени банки има и чужди такива, които предлагат офшорни метки за физически лица, като HSBC например.
2. Ако не ти се занимава, има трезори. Има и лопати и малки сейфчета по магазините, колко му е да прибереш в сейф и да го заровиш? Е разбира се, преди това обртщаш в конвертируема валута, че борда нещо ...
3. А за държавните банки, какво правим ако нещо с борда? Нали знаеш че после се изплаща по фиксинга при отнемането на лиценза?
Песимизма е полезен, само в уверени количества, както и оптимизма, естествено.....мисля си, че съм реалист, но тук нещата са твърде емоционално обагрени и е трудно да си реалист...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеПоздрави за юнашкия оптимизъм, отдавна не бях виждал такъв оптимизъм.
1. Ами освен БГ измислени банки има и чужди такива, които предлагат офшорни метки за физически лица, като HSBC например.
2. Ако не ти се занимава, има трезори. Има и лопати и малки сейфчета по магазините, колко му е да прибереш в сейф и да го заровиш? Е разбира се, преди това обртщаш в конвертируема валута, че борда нещо ...
3. А за държавните банки, какво правим ако нещо с борда? Нали знаеш че после се изплаща по фиксинга при отнемането на лиценза?
Това със сейфа в стената и златото на елфите в гърненце мисля не е нужно да коментираме
Коментар
-
17г. успиват бдителността
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеЕеее...все още не си изял дръвцето! Да се надяваме, че този път като никога ще си удържат на думата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеАми добре си направил в началото, поздравления!
Сега обаче правиш прибързани изводи - ще си получиш парите и то с лихвата, която към момента не е никак лоша....единствено с тази разлика, че 4 месеца ще си сънувал кошмари.....вредите за теб ще са само емоционални, но не и финансови, бъди сигурен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеТочно КТБ си беше най сигурната банка в държавата.Преди да внеса съм изчел публикуваните и доклади в БНБ и Търговския регистър.Нарочно за да се презастраховам внесох в гарантирания лимит.И пак изядох дървото.Е каква реклама вече може да ме убеди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеТочно КТБ си беше най сигурната банка в държавата.Преди да внеса съм изчел публикуваните и доклади в БНБ и Търговския регистър.Нарочно за да се презастраховам внесох в гарантирания лимит.И пак изядох дървото.Е каква реклама вече може да ме убеди.
Коментар
-
Добре де,фонда за гарантиране го опразваме,плащаме на депозантите в КТБ и..............
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеИ като ки изтеглиш къде ще идеш при Цеко, ТИМ, Цветелина Бориславова!? Или ги ръгаш под дюшека!?
Аз лично, ако знам, че банката е държавна нищо няма да тегля....въпрос е на малко реклама и убеждаване и други така ще постъпят....
Коментар
Коментар