IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хахахаха

Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
    Еми тва е, ние бехме хитри и вкарахме в банката която фалира първа, за това ще си приберем парите от фонда. Вие , дет ходихте в други по-стабилни банки, сега.. да сте мислили. Бегай да теглиш, не се мотай! Злато->гърне->лопата->градина
    И дебнеш съседа да не си купи металотърсач
    Първите винаги печелят!

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
      Еми тва е, ние бехме хитри и вкарахме в банката която фалира първа, за това ще си приберем парите от фонда. Вие , дет ходихте в други по-стабилни банки, сега.. да сте мислили. Бегай да теглиш, не се мотай! Злато->гърне->лопата->градина
      Хахахаха! Недей, че взели та верно се втурнали да теглят и току-виж утре някоя друга банка усъмне с отнет лиценз, а КТБ щото е стабиларка ще седи още под специален надзор, че да се изясни положението

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
        Пропускаш една подробност - както се видя с ПИБ, държавата разполага с лостове за подкрепа на банките, с който изобщо да не се стига до ситуация за обсъждане има или не пари във ФГВБ!
        Ама както се видя, държавата разполага и с лостове за събаряне на банки.....а тоя които държи лоста на държавата, какво мисли никой не знае!
        Абе пичове, толкова ли е трудно да приемете, че фалита не е вашия вариант, а варианта на някой друг, които иска да го вмени като ваш...

Коментар

• Прав си

Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
          Ами добре си направил в началото, поздравления!
          Сега обаче правиш прибързани изводи - ще си получиш парите и то с лихвата, която към момента не е никак лоша....единствено с тази разлика, че 4 месеца ще си сънувал кошмари.....вредите за теб ще са само емоционални, но не и финансови, бъди сигурен.
          Вярно е че приказвам малко повече, но понеже целия преход от 25г. им знам кирливите ризи и как лъжеха.Иначе съм 90% сигурен за парите до края на януари 2015г. ще се вземат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
            Добре де,фонда за гарантиране го опразваме,плащаме на депозантите в КТБ и..............
            Какво ще си помислят хората имащи пари в другите банки ? Без ФГВБ,останалите пари кой ги гарантира ? Положението е толкова "хубаво",че печеливш ход няма.Пари във ФГВБ няма за гарантираните в КТБ,значи няма и за другите,няма и в бюджета,никой не иска да се тегли държавен заем,а и не трябва.Мнението ми е които са виновни за това положение по затворите да им се конфискува всичко и международни одити на всички български банки .
            После ще видите,че въпроса ни няма да е КОЙ ?,а КОИ ?

Коментар

Добре де,фонда за гарантиране го опразваме,плащаме на депозантите в КТБ и..............
              Какво ще си помислят хората имащи пари в другите банки ? Без ФГВБ,останалите пари кой ги гарантира ? Положението е толкова "хубаво",че печеливш ход няма.Пари във ФГВБ няма за гарантираните в КТБ,значи няма и за другите,няма и в бюджета,никой не иска да се тегли държавен заем,а и не трябва.Мнението ми е които са виновни за това положение по затворите да им се конфискува всичко и международни одити на всички български банки .
              Пропускаш една подробност - както се видя с ПИБ, държавата разполага с лостове за подкрепа на банките, с който изобщо да не се стига до ситуация за обсъждане има или не пари във ФГВБ!

Коментар

Ето някой дето мисли.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
                  Поздрави за юнашкия оптимизъм, отдавна не бях виждал такъв оптимизъм.
                  1. Ами освен БГ измислени банки има и чужди такива, които предлагат офшорни метки за физически лица, като HSBC например.
                  2. Ако не ти се занимава, има трезори. Има и лопати и малки сейфчета по магазините, колко му е да прибереш в сейф и да го заровиш? Е разбира се, преди това обртщаш в конвертируема валута, че борда нещо ...
                  3. А за държавните банки, какво правим ако нещо с борда? Нали знаеш че после се изплаща по фиксинга при отнемането на лиценза?
                  А какво правим, ако марсианците, завземат земята!?
                  Песимизма е полезен, само в уверени количества, както и оптимизма, естествено.....мисля си, че съм реалист, но тук нещата са твърде емоционално обагрени и е трудно да си реалист...

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
                    1. Ами освен БГ измислени банки има и чужди такива, които предлагат офшорни метки за физически лица, като HSBC например.
                    2. Ако не ти се занимава, има трезори. Има и лопати и малки сейфчета по магазините, колко му е да прибереш в сейф и да го заровиш? Е разбира се, преди това обртщаш в конвертируема валута, че борда нещо ...
                    3. А за държавните банки, какво правим ако нещо с борда? Нали знаеш че после се изплаща по фиксинга при отнемането на лиценза?
                    Е вие с офшорните фирми ги знаете тия работи, ама сега.. не натяквай, ние сме тука спесители некакви секакви, нямаме милиарди.
                    Това със сейфа в стената и златото на елфите в гърненце мисля не е нужно да коментираме

Коментар

• 17г. успиват бдителността

Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
                      Ееее...все още не си изял дръвцето! Да се надяваме, че този път като никога ще си удържат на думата
                      Да само от време на време си похапвам от него като се сетя колко тъп съм бил да внеса пари в банка при условие, че 97г. бях само с марки и долари и ми се размина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                        Сега обаче правиш прибързани изводи - ще си получиш парите и то с лихвата, която към момента не е никак лоша....единствено с тази разлика, че 4 месеца ще си сънувал кошмари.....вредите за теб ще са само емоционални, но не и финансови, бъди сигурен.
                        Всъщност лихвения процент, който предлагат към момента не е никак зле, но дано да го видим не само на хартия, а в пачки!

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
                          Точно КТБ си беше най сигурната банка в държавата.Преди да внеса съм изчел публикуваните и доклади в БНБ и Търговския регистър.Нарочно за да се презастраховам внесох в гарантирания лимит.И пак изядох дървото.Е каква реклама вече може да ме убеди.
                          Ееее...все още не си изял дръвцето! Да се надяваме, че този път като никога ще си удържат на думата

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
                            Точно КТБ си беше най сигурната банка в държавата.Преди да внеса съм изчел публикуваните и доклади в БНБ и Търговския регистър.Нарочно за да се презастраховам внесох в гарантирания лимит.И пак изядох дървото.Е каква реклама вече може да ме убеди.

Коментар

• Добре де,фонда за гарантиране го опразваме,плащаме на депозантите в КТБ и..............

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                                И като ки изтеглиш къде ще идеш при Цеко, ТИМ, Цветелина Бориславова!? Или ги ръгаш под дюшека!?
                                Аз лично, ако знам, че банката е държавна нищо няма да тегля....въпрос е на малко реклама и убеждаване и други така ще постъпят....

Коментар

Working...
                                X