Първоначално изпратено от lordrad
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
хахахахах
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеТова не можем да го знаем нито аз, нито ти - но да те лъжат вече 4 месеца, да ти държат изкараните пари и след това пак да си държиш в тази банка парите - поне за мен това е чиста проба мазохизъм
Все пак и КТБ беше сигурна и държавата си държеше тама парите
Коментар
-
Няма лошо
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеИ като ки изтеглиш къде ще идеш при Цеко, ТИМ, Цветелина Бориславова!? Или ги ръгаш под дюшека!?
Аз лично, ако знам, че банката е държавна нищо няма да тегля....въпрос е на малко реклама и убеждаване и други така ще постъпят....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеПо света могат да спасяват, защото си печатат сами парите.А ние не можем и следва да вземаме заеми.Е кое е по добро 2 или 10 милиарда заем.Относно чужди инвестиции и доверие живеем в капиталистическо общество.Не може всички да печелят, трябва да има и губещи.
Коментар
-
как мислиш
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеНапълно грешно....фалита ще струва страшно много и при това не трябва да се гледат само преките 3.6 млрд. които ще се платят на гарантираните, ами да се гледа и това, какви вреди би нанесъл един банков фалит на икономиката, на инвестициите, на другите банки, на доверието, на бизнесклимата.....абе то ако било толкова елементарно пак повтарям нямаше да ги спасяват по цял свят банките....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеЗащо да е забавено във времето? Нали фонда като стане собственик на банката всеки ще може да си тегли, колкото иска....и кой е казал, че всеки ще изтегли всичко....и защо пък де е толкова невероятно, че някой няма и да вложи пари, знаейки, че банката е държавна, сигурна и предлага добри условия?
Все пак и КТБ беше сигурна и държавата си държеше тама парите
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеМислиш, че някой ще си остави парите в тая банка ли.Залагам на под 5% от вложителите.
Аз лично, ако знам, че банката е държавна нищо няма да тегля....въпрос е на малко реклама и убеждаване и други така ще постъпят....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеМислиш, че някой ще си остави парите в тая банка ли.Залагам на под 5% от вложителите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеМоже и да е по-евтино, но ефектът ще бъде изключително забавен във времето, а ние гарантираните вложители ще си получим парите след доста време, когато ще са значително обезценени!
Кажи ми сега от какво имаме интерес?
Коментар
-
разбира се
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеАз лично тегля със скоростта на светлината и забравям за това чудо "банка"
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеЕвантуално преструктуриране и оздравяване ще означава да си вземам парите по 500лв. на месец в продължение на години, защото някой не искал да си загуби парите.Ами да е мислил като е внасял.За българските граждани ще излезе много по евтино да се платят само гарантираните депозити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеАнджак де!
Национализацията е пътя към оздравяването, спор няма.....Намаляват капитала, което на практика "изтрива" акциите на досегашните акционери и едновременно с това го увеличават, като новите акции се поемат от ФГВБ, сменя се името на банката и се дава възможност на който иска да тегли....предполагам, че при такъв вариант дори 2та млрд. във фонда ще стигнат.....
Коментар
-
Национализация преди 10.11.1989г. сега не става
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеАнджак де!
Национализацията е пътя към оздравяването, спор няма.....Намаляват капитала, което на практика "изтрива" акциите на досегашните акционери и едновременно с това го увеличават, като новите акции се поемат от ФГВБ, сменя се името на банката и се дава възможност на който иска да тегли....предполагам, че при такъв вариант дори 2та млрд. във фонда ще стигнат.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеНапротив.....при фалит сметката ще е много по голяма и тя пак ще се плати от данъкоплатеца.....по евтино ще излезе оздравяването, ама вие се връзвате на тиражираната усърдно в медиите теза без да разсъждавате.
Кажи ми сега от какво имаме интерес?
Коментар
Коментар