IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
    Вие по умните може и така да постъпите, но не забравяй че ние по тъпите сме болшинство и ще играем срещу логиката ти и рекламата.А парите може нов автомобил, екскурзия около света, апартаментче или магазинче ей така да има.
    Незнам, аз лично все си мисля, че целта не е фалит на банката, а просто е да бъде отстранен Цецо....може би това е ясно и на голяма част от големите вложители и за това си траят...

Коментар

• хахахахах

Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
      Това не можем да го знаем нито аз, нито ти - но да те лъжат вече 4 месеца, да ти държат изкараните пари и след това пак да си държиш в тази банка парите - поне за мен това е чиста проба мазохизъм
      Все пак и КТБ беше сигурна и държавата си държеше тама парите
      Точно КТБ си беше най сигурната банка в държавата.Преди да внеса съм изчел публикуваните и доклади в БНБ и Търговския регистър.Нарочно за да се презастраховам внесох в гарантирания лимит.И пак изядох дървото.Е каква реклама вече може да ме убеди.

Коментар

• ПичУе, още сме далеч от парите.Не казвайте "ХОП" преди да сте скочили, както е казал поета.

Коментар

• Няма лошо

Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
          И като ки изтеглиш къде ще идеш при Цеко, ТИМ, Цветелина Бориславова!? Или ги ръгаш под дюшека!?
          Аз лично, ако знам, че банката е държавна нищо няма да тегля....въпрос е на малко реклама и убеждаване и други така ще постъпят....
          Вие по умните може и така да постъпите, но не забравяй че ние по тъпите сме болшинство и ще играем срещу логиката ти и рекламата.А парите може нов автомобил, екскурзия около света, апартаментче или магазинче ей така да има.

Коментар

По света могат да спасяват, защото си печатат сами парите.А ние не можем и следва да вземаме заеми.Е кое е по добро 2 или 10 милиарда заем.Относно чужди инвестиции и доверие живеем в капиталистическо общество.Не може всички да печелят, трябва да има и губещи.
            На мен това, че искате да си приберете парите ми е ясно...това е нормално, аз също искам да ги прибера. Ама не е ли по добре хем да ги вземем, хем да не е "след нас и потоп"....през цялото време се насажда само тази теза, а истината е съвсем друга....

Коментар

• как мислиш

Напълно грешно....фалита ще струва страшно много и при това не трябва да се гледат само преките 3.6 млрд. които ще се платят на гарантираните, ами да се гледа и това, какви вреди би нанесъл един банков фалит на икономиката, на инвестициите, на другите банки, на доверието, на бизнесклимата.....абе то ако било толкова елементарно пак повтарям нямаше да ги спасяват по цял свят банките....
              По света могат да спасяват, защото си печатат сами парите.А ние не можем и следва да вземаме заеми.Е кое е по добро 2 или 10 милиарда заем.Относно чужди инвестиции и доверие живеем в капиталистическо общество.Не може всички да печелят, трябва да има и губещи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                Защо да е забавено във времето? Нали фонда като стане собственик на банката всеки ще може да си тегли, колкото иска....и кой е казал, че всеки ще изтегли всичко....и защо пък де е толкова невероятно, че някой няма и да вложи пари, знаейки, че банката е държавна, сигурна и предлага добри условия?
                Това не можем да го знаем нито аз, нито ти - но да те лъжат вече 4 месеца, да ти държат изкараните пари и след това пак да си държиш в тази банка парите - поне за мен това е чиста проба мазохизъм
                Все пак и КТБ беше сигурна и държавата си държеше тама парите

Коментар

Мислиш, че някой ще си остави парите в тая банка ли.Залагам на под 5% от вложителите.
                  И като ки изтеглиш къде ще идеш при Цеко, ТИМ, Цветелина Бориславова!? Или ги ръгаш под дюшека!?
                  Аз лично, ако знам, че банката е държавна нищо няма да тегля....въпрос е на малко реклама и убеждаване и други така ще постъпят....

Коментар

Мислиш, че някой ще си остави парите в тая банка ли.Залагам на под 5% от вложителите.
                    Така е - доверие му е майката, след лятното фиаско, то вече е изгубено

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
                      Може и да е по-евтино, но ефектът ще бъде изключително забавен във времето, а ние гарантираните вложители ще си получим парите след доста време, когато ще са значително обезценени!
                      Кажи ми сега от какво имаме интерес?
                      Защо да е забавено във времето? Нали фонда като стане собственик на банката всеки ще може да си тегли, колкото иска....и кой е казал, че всеки ще изтегли всичко....и защо пък де е толкова невероятно, че някой няма и да вложи пари, знаейки, че банката е държавна, сигурна и предлага добри условия?

Коментар

• разбира се

Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
                        Аз лично тегля със скоростта на светлината и забравям за това чудо "банка"
                        Повечето мислим като теб

Коментар

Евантуално преструктуриране и оздравяване ще означава да си вземам парите по 500лв. на месец в продължение на години, защото някой не искал да си загуби парите.Ами да е мислил като е внасял.За българските граждани ще излезе много по евтино да се платят само гарантираните депозити.
                          Напълно грешно....фалита ще струва страшно много и при това не трябва да се гледат само преките 3.6 млрд. които ще се платят на гарантираните, ами да се гледа и това, какви вреди би нанесъл един банков фалит на икономиката, на инвестициите, на другите банки, на доверието, на бизнесклимата.....абе то ако било толкова елементарно пак повтарям нямаше да ги спасяват по цял свят банките....

Коментар

Анджак де!
                            Национализацията е пътя към оздравяването, спор няма.....Намаляват капитала, което на практика "изтрива" акциите на досегашните акционери и едновременно с това го увеличават, като новите акции се поемат от ФГВБ, сменя се името на банката и се дава възможност на който иска да тегли....предполагам, че при такъв вариант дори 2та млрд. във фонда ще стигнат.....
                            Аз лично тегля със скоростта на светлината и забравям за това чудо "банка"

Коментар

• Национализация преди 10.11.1989г. сега не става

Анджак де!
                              Национализацията е пътя към оздравяването, спор няма.....Намаляват капитала, което на практика "изтрива" акциите на досегашните акционери и едновременно с това го увеличават, като новите акции се поемат от ФГВБ, сменя се името на банката и се дава възможност на който иска да тегли....предполагам, че при такъв вариант дори 2та млрд. във фонда ще стигнат.....

Коментар

Напротив.....при фалит сметката ще е много по голяма и тя пак ще се плати от данъкоплатеца.....по евтино ще излезе оздравяването, ама вие се връзвате на тиражираната усърдно в медиите теза без да разсъждавате.
                                Може и да е по-евтино, но ефектът ще бъде изключително забавен във времето, а ние гарантираните вложители ще си получим парите след доста време, когато ще са значително обезценени!
                                Кажи ми сега от какво имаме интерес?

Коментар

Working...
                                X