Първоначално изпратено от Solomoon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеКато цяло те подкрепям, но с една малка уговорка - Искров говори разнопосочно, а такова говорене от човек, представляващ институция, която то презумпция би трябвало да е стожер на стабилността е меко казано вредно.....дано този път си взел поука и това което каже да излезе вярно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеАз все още мисля, че Искров тупа топката и чака да се събере парламент за да внесе пак закона.
И предвид, че първото заседание ще е на 27ми и е неприлично, това да е първа точка от дневния ред, очаквайте развръзка в седмицата от 3ти ноември.
Междувременно ще хвърлят една две димки, ще измънкат нещо за отчета, нещо за преговори с ЕПИК, нещо за цесии, нещо за рецесии, нещо за сценарии, като през повечето време ще са в дълбока нелегалност
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеА вариант със салфетки няма ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнениеДнес до 18ч. трябва да публикуват доклада на страницата на БНБ.Приготвил съм шампанско и уиски в зависимост от информацията която са решили да ни дадат.
Коментар
-
Аз все още мисля, че Искров тупа топката и чака да се събере парламент за да внесе пак закона.
И предвид, че първото заседание ще е на 27ми и е неприлично, това да е първа точка от дневния ред, очаквайте развръзка в седмицата от 3ти ноември.
Междувременно ще хвърлят една две димки, ще измънкат нещо за отчета, нещо за преговори с ЕПИК, нещо за цесии, нещо за рецесии, нещо за сценарии, като през повечето време ще са в дълбока нелегалност
Коментар
-
Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнениеДнес до 18ч. трябва да публикуват доклада на страницата на БНБ.Приготвил съм шампанско и уиски в зависимост от информацията която са решили да ни дадат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеПо-лесно ще ти бъде да изброиш кой говори състоятелни неща по темата. Мисля, че няма да ти се налага да изброяваш нито един.
Всъщност, състоятелните неща, които могат да се кажат са 2
1) Банката е затворена
2) Във ФГВ има около 2 Милиарда.
Всичко останало са пълни алабализми. Единствения, който може да каже нещо е Искров, защото в края на краищата той единствен е овластен да каже какво да се прави. Останалите могат да си говорят каквото си искат, но първата крачка е на Искров. После вече,след като той каже какво, може да трябва подкрепа от парламента или от правителство или от ЕПИК или от арменския поп.
Иначе някакви хора обясняват че било окрадено или че не било или че такава дупка, че онакава дупка, че трябвало бюджет но те са НИКОЙ! Може да са прави, може да не са, никога няма да разберем. Ще разберем единствено какво ще направи Искров.
Останалото е популизъм и търсене на реклама на гърба на хората
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе бъди толкова строг.
Но ако си решил, правилната реплика е - направи си дипломата на конфети , а ние ще отворим шампанското
Някой наясно ли е как стоят нещата с подчинения срочен дълг, който Цецо Василев "рекламира"?
Схемата не е ли :
1.Вложителите внасят пари
2.Свързани фирми получават кредит
3.Бромак получава кредит от свързаните фирми
4.Бромак вкарва пари в КТБ и увеличава капитала ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеКолега,
Подкрепям становището, че един друг симпатяга от УНСС говори
откровено несъстоятелни неща. Единствено бих коригирал, че няколко десетки хиляди евра на ден не прави милиарди за година. А сметките са важно нещо.
Особено когато става въпрос за милиони и милиарди.
Поздрави,
Всъщност, състоятелните неща, които могат да се кажат са 2
1) Банката е затворена
2) Във ФГВ има около 2 Милиарда.
Всичко останало са пълни алабализми. Единствения, който може да каже нещо е Искров, защото в края на краищата той единствен е овластен да каже какво да се прави. Останалите могат да си говорят каквото си искат, но първата крачка е на Искров. После вече,след като той каже какво, може да трябва подкрепа от парламента или от правителство или от ЕПИК или от арменския поп.
Иначе някакви хора обясняват че било окрадено или че не било или че такава дупка, че онакава дупка, че трябвало бюджет но те са НИКОЙ! Може да са прави, може да не са, никога няма да разберем. Ще разберем единствено какво ще направи Искров.
Останалото е популизъм и търсене на реклама на гърба на хората
Коментар
-
Anyone
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеКолега,
Подкрепям становището, че един друг симпатяга от УНСС говори
откровено несъстоятелни неща. Единствено бих коригирал, че няколко десетки хиляди евра на ден не прави милиарди за година. А сметките са важно нещо.
Особено когато става въпрос за милиони и милиарди.
Поздрави,
'Ми прав си, сбърках "само" 1000 пъти
Ама съм само на второто кафе, та моля уважаемият съд да бъде снизходителен с мен
Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнениеДобре, няма да го съдя "строго" за тази простотия. Сега кАжи к'во да правя с другите "умници" (лъскача, fall/full и др) които предлагаха изплащане до МРЗ/месец на гарантираните вложители, докато закрепне КТБ?
Аз лично съм за плащане ВСИЧКО НА ВСИЧКИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение"По-лека данъчна проверка"?
Моля те, отиди до УНСС и си върни дипломата или я изгори ритуално пред кабинета на ректора.Доста си далеч от истината с предположенията си.
Но ако си решил, правилната реплика е - направи си дипломата на конфети , а ние ще отворим шампанскотоЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Solomoon
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеНе го съдете чак толкова строго човека, тая простотия за данъчните ревизии на вложителите си е идея на Данчо Цонев и Пеевски и това точно май предвижда техния законопроект.....а малко преди тях и самия Бойко се обяви за нещо такова....Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
Коментар