Първоначално изпратено от Аlexander
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
боеспособни единици сме, но в общност не ставаме
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеЕййй, опасно племе сме.....в Турция всички вложители застанаха като едно в спасението на тяхна бенка, в Кипър църквата реши да ипотекира свои имоти в полза на спасяването на банка, а тук всеки вика ...аз да си взема, пък после каквото ще да става .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеЕййй, опасно племе сме.....в Турция всички вложители застанаха като едно в спасението на тяхна бенка, в Кипър църквата реши да ипотекира свои имоти в полза на спасяването на банка, а тук всеки вика ...аз да си взема, пък после каквото ще да става .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеЧестно казано мен фалит ме устройва - прибирам си левчетата, обръщам ги в евро, бутам ги под дюшека и банките да се сгромолясват колкото си искатСметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар
-
вяра му е майката
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеХахаха,вече се заредих с металотърсач След гръцката криза съм в Алфа банк,докъде ще се докарам и аз не е много сигурно де
Коментар
-
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеПропускаш една подробност - както се видя с ПИБ, държавата разполага с лостове за подкрепа на банките, с който изобщо да не се стига до ситуация за обсъждане има или не пари във ФГВБ!
Цецо бил окрал банката, абе така ли се крадат 3.5 милиарда? Дайте по-сериозно. Да не си ги е занесъл в Белград или ги е закопал по гърнета в градината. Тия пари са тука или са инвестирани в някакви бизнеси или в активи или нещо Не може Цецо сам да открадне толкова пари. Тези пари сега ще бъдат преразпределени между конкретни хора и ще се създава новия икономически елит, както някога куфарчетата на Луканов създадоха някои съвременни автомобилопроизводители и други често забогатели с труд собственици.
Проблема е изкуствено създаден и държавата има мощ да го угаси с едно движение, просто не се прави за да се манипулира обществото и покрай димките да не се разбере КОЙ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеЧестно казано мен фалит ме устройва - прибирам си левчетата, обръщам ги в евро, бутам ги под дюшека и банките да се сгромолясват колкото си искат
Коментар
-
ПРИБЕРЕТЕ ИМ ПАРИТЕ ДА НЕ МИСЛЯТ ЗА ГЛУПОСТИ
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе няма пари и не могат пенсиите и заплатите към бюджета да не изплатят за да платят на вложители с до 100к. Мен ме притеснява че те не осъзнават дори липсата на избор за решението - на тях вече им се налага просто да обърнат посоката в търсенето на български активи и тогава могат да продават и да плащат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеЕми тва е, ние бехме хитри и вкарахме в банката която фалира първа, за това ще си приберем парите от фонда. Вие , дет ходихте в други по-стабилни банки, сега.. да сте мислили. Бегай да теглиш, не се мотай! Злато->гърне->лопата->градина
И дебнеш съседа да не си купи металотърсач
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеДобре де,фонда за гарантиране го опразваме,плащаме на депозантите в КТБ и..............
Какво ще си помислят хората имащи пари в другите банки ? Без ФГВБ,останалите пари кой ги гарантира ? Положението е толкова "хубаво",че печеливш ход няма.Пари във ФГВБ няма за гарантираните в КТБ,значи няма и за другите,няма и в бюджета,никой не иска да се тегли държавен заем,а и не трябва.Мнението ми е които са виновни за това положение по затворите да им се конфискува всичко и международни одити на всички български банки .
После ще видите,че въпроса ни няма да е КОЙ ?,а КОИ ?
НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ - ИДЕЯТА НА ФОНДА НЕ Е ДА ИМА СЪБРАНИ 50 МИЛИАРДА ЛЕВА В БРОЙ И ДА ЧАКА ФАЛИТИ НА БАНКИ !
СМИСЪЛА Е КАТО ЮРИДИЧЕСКО ЛИЦЕ ДА МОЖЕ ДА РЕАГИРА Т.Е. ДА СЕ НАБЕРЕ СУМА ПРИ НУЖДА ЧРЕЗ ОПРЕДЕЛЕНИ ИНСТРУМЕНТИ И ВРЕМЕННО ФИНАНСИРАНЕ.
ИНАЧЕ ГАРАНЦИОННИЯ ФОНД НА ГЕРМАНИЯ ИЛИ САЩ ИЛИ АНГЛИЯ СЛЕДВА ДА ИМА НЯКОЛКО ТРИЛИОНА ЕВРА В МАЗЕТО И ДА ЧАКА ...........
ОЩЕ ПОВЕЧЕ - АКО СЕГА ФОНДА РАЗПЛАТИ - ПО НОВИТЕ ПРОМЕНИ ТОВА ПЪРВО НЕ ЗНАЧИ ФАЛИТ НА БАНКАТА, А ПО-БЪРЗ ДОСТЪП НА ГАРАНТИРАНИТЕ. ПОСЛЕ, АКО ФАЛИРА - ФОНДА СТАВА ПРИВИЛИГИРОВАН КРЕДИТОР МАЙ И ЩЕ СИ НАВАКСА ОТ РАЗКЕШВАНЕ НА ПЪРВИТЕ АКТИВИ (ТОВА ПО-ФИНАНСИСТИТЕ ДА КАЖАТ, МА МАЙ Е ТАКА).. АКО БАНКАТА ЩЕ РАБОТИ - ТЯ ЩЕ СИ ВЪРНЕ СУМАТА НА ФОНДА С ВРЕМЕТО ИЛИ ПЪК АКО ФОНДА СТАНЕ АКЦИОНЕР ВРЕМЕННО - ДАЖЕ ЩЕ ИЗКАРА НЕКОЯ КИНТА ЗА КЕБАПЧЕТА ДО ГОДИНА - ДВЕ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеХахахаха! Недей, че взели та верно се втурнали да теглят и току-виж утре някоя друга банка усъмне с отнет лиценз, а КТБ щото е стабиларка ще седи още под специален надзор, че да се изясни положението
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеАма както се видя, държавата разполага и с лостове за събаряне на банки.....а тоя които държи лоста на държавата, какво мисли никой не знае!
Абе пичове, толкова ли е трудно да приемете, че фалита не е вашия вариант, а варианта на някой друг, които иска да го вмени като ваш...
Коментар
-
lordrad
Не няма пари и не могат пенсиите и заплатите към бюджета да не изплатят за да платят на вложители с до 100к. Мен ме притеснява че те не осъзнават дори липсата на избор за решението - на тях вече им се налага просто да обърнат посоката в търсенето на български активи и тогава могат да продават и да плащат.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар