IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
    Съвет от мен: ако така си намислил,направи го тихомълком ...щото съм на 1000% убеден,че ако тебеподобните решат същото,обръщането в евро ще ви е малко трудно
    Колкото- толкова! Само да избегаме от лева и БГ банките и всичко е ОК!

Коментар

• да

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Шегуваш се

Коментар

• боеспособни единици сме, но в общност не ставаме

Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
        Еййй, опасно племе сме.....в Турция всички вложители застанаха като едно в спасението на тяхна бенка, в Кипър църквата реши да ипотекира свои имоти в полза на спасяването на банка, а тук всеки вика ...аз да си взема, пък после каквото ще да става .....
        Затова сме оцелели 1400г. и сме заровили Хазарска империя, Монголска империя, Византийска империя, Османска империя, Царска Русия,Райха, Съветския съюз.Следващите моля.

Коментар

• lordrad

Шегуваш се
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
            Еййй, опасно племе сме.....в Турция всички вложители застанаха като едно в спасението на тяхна бенка, в Кипър църквата реши да ипотекира свои имоти в полза на спасяването на банка, а тук всеки вика ...аз да си взема, пък после каквото ще да става .....
            Пропускаш една подробност - в Кипър белята стана в петък и в понеделник имаха решение, за Турция не съм много сигурен как се е случило туй, но в рамките на август имаха конкретно и точно решение. А ние щото сме много мислещи, много знаещи и много разбиращи чакаме вече 4 месеца и слушаме изяви на политици, прокурори, финансови анализатори и сие и никой не ти дава конкретно решение, обвързано с конкретни срокове. Иванчо опита веднъж, ама се изложи. Е кажи ми зад тези господа и решенията им ли си заслужава да застанеш и да заложиш парите, които си изкарал с труд през годините?

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
              Честно казано мен фалит ме устройва - прибирам си левчетата, обръщам ги в евро, бутам ги под дюшека и банките да се сгромолясват колкото си искат
              Съвет от мен: ако така си намислил,направи го тихомълком ...щото съм на 1000% убеден,че ако тебеподобните решат същото,обръщането в евро ще ви е малко трудно
              Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• вяра му е майката

Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                Хахаха,вече се заредих с металотърсач След гръцката криза съм в Алфа банк,докъде ще се докарам и аз не е много сигурно де
                Като скочиха на ПИБ аз избягах и от АЛФА ей така за по сигурно.Сега съм много по спокоен.Като приключа с КТБ ще се рахатясам.

Коментар

Пропускаш една подробност - както се видя с ПИБ, държавата разполага с лостове за подкрепа на банките, с който изобщо да не се стига до ситуация за обсъждане има или не пари във ФГВБ!
                  Евала бе брат, ТЕ ТАВА! Хора, парите не се създават И НЕ СЕ ГУБЯТ само сменят притежателя си!
                  Цецо бил окрал банката, абе така ли се крадат 3.5 милиарда? Дайте по-сериозно. Да не си ги е занесъл в Белград или ги е закопал по гърнета в градината. Тия пари са тука или са инвестирани в някакви бизнеси или в активи или нещо Не може Цецо сам да открадне толкова пари. Тези пари сега ще бъдат преразпределени между конкретни хора и ще се създава новия икономически елит, както някога куфарчетата на Луканов създадоха някои съвременни автомобилопроизводители и други често забогатели с труд собственици.
                  Проблема е изкуствено създаден и държавата има мощ да го угаси с едно движение, просто не се прави за да се манипулира обществото и покрай димките да не се разбере КОЙ!

Коментар

Честно казано мен фалит ме устройва - прибирам си левчетата, обръщам ги в евро, бутам ги под дюшека и банките да се сгромолясват колкото си искат

Коментар

• ПРИБЕРЕТЕ ИМ ПАРИТЕ ДА НЕ МИСЛЯТ ЗА ГЛУПОСТИ

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Не няма пари и не могат пенсиите и заплатите към бюджета да не изплатят за да платят на вложители с до 100к. Мен ме притеснява че те не осъзнават дори липсата на избор за решението - на тях вече им се налага просто да обърнат посоката в търсенето на български активи и тогава могат да продават и да плащат.
                      Не да не ги платят, но могат да ги забавят примерно 6 месеца или да ги намалят с 50% за една година.Ние как чакаме.Ще им врътнат едни бодряшки коментари и готово.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                        Еми тва е, ние бехме хитри и вкарахме в банката която фалира първа, за това ще си приберем парите от фонда. Вие , дет ходихте в други по-стабилни банки, сега.. да сте мислили. Бегай да теглиш, не се мотай! Злато->гърне->лопата->градина
                        И дебнеш съседа да не си купи металотърсач
                        Хахаха,вече се заредих с металотърсач След гръцката криза съм в Алфа банк,докъде ще се докарам и аз не е много сигурно де

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                          Добре де,фонда за гарантиране го опразваме,плащаме на депозантите в КТБ и..............
                          Какво ще си помислят хората имащи пари в другите банки ? Без ФГВБ,останалите пари кой ги гарантира ? Положението е толкова "хубаво",че печеливш ход няма.Пари във ФГВБ няма за гарантираните в КТБ,значи няма и за другите,няма и в бюджета,никой не иска да се тегли държавен заем,а и не трябва.Мнението ми е които са виновни за това положение по затворите да им се конфискува всичко и международни одити на всички български банки .
                          После ще видите,че въпроса ни няма да е КОЙ ?,а КОИ ?

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ - ИДЕЯТА НА ФОНДА НЕ Е ДА ИМА СЪБРАНИ 50 МИЛИАРДА ЛЕВА В БРОЙ И ДА ЧАКА ФАЛИТИ НА БАНКИ !

СМИСЪЛА Е КАТО ЮРИДИЧЕСКО ЛИЦЕ ДА МОЖЕ ДА РЕАГИРА Т.Е. ДА СЕ НАБЕРЕ СУМА ПРИ НУЖДА ЧРЕЗ ОПРЕДЕЛЕНИ ИНСТРУМЕНТИ И ВРЕМЕННО ФИНАНСИРАНЕ.

ИНАЧЕ ГАРАНЦИОННИЯ ФОНД НА ГЕРМАНИЯ ИЛИ САЩ ИЛИ АНГЛИЯ СЛЕДВА ДА ИМА НЯКОЛКО ТРИЛИОНА ЕВРА В МАЗЕТО И ДА ЧАКА ...........

ОЩЕ ПОВЕЧЕ - АКО СЕГА ФОНДА РАЗПЛАТИ - ПО НОВИТЕ ПРОМЕНИ ТОВА ПЪРВО НЕ ЗНАЧИ ФАЛИТ НА БАНКАТА, А ПО-БЪРЗ ДОСТЪП НА ГАРАНТИРАНИТЕ. ПОСЛЕ, АКО ФАЛИРА - ФОНДА СТАВА ПРИВИЛИГИРОВАН КРЕДИТОР МАЙ И ЩЕ СИ НАВАКСА ОТ РАЗКЕШВАНЕ НА ПЪРВИТЕ АКТИВИ (ТОВА ПО-ФИНАНСИСТИТЕ ДА КАЖАТ, МА МАЙ Е ТАКА).. АКО БАНКАТА ЩЕ РАБОТИ - ТЯ ЩЕ СИ ВЪРНЕ СУМАТА НА ФОНДА С ВРЕМЕТО ИЛИ ПЪК АКО ФОНДА СТАНЕ АКЦИОНЕР ВРЕМЕННО - ДАЖЕ ЩЕ ИЗКАРА НЕКОЯ КИНТА ЗА КЕБАПЧЕТА ДО ГОДИНА - ДВЕ.

Коментар

Хахахаха! Недей, че взели та верно се втурнали да теглят и току-виж утре някоя друга банка усъмне с отнет лиценз, а КТБ щото е стабиларка ще седи още под специален надзор, че да се изясни положението
                            След фалита на една банка, такива сценки се въртят в умовете на някои хора, та направо ще се учудите колко интересно може да стане....

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                              Ама както се видя, държавата разполага и с лостове за събаряне на банки.....а тоя които държи лоста на държавата, какво мисли никой не знае!
                              Абе пичове, толкова ли е трудно да приемете, че фалита не е вашия вариант, а варианта на някой друг, които иска да го вмени като ваш...

Коментар

• lordrad

Не няма пари и не могат пенсиите и заплатите към бюджета да не изплатят за да платят на вложители с до 100к. Мен ме притеснява че те не осъзнават дори липсата на избор за решението - на тях вече им се налага просто да обърнат посоката в търсенето на български активи и тогава могат да продават и да плащат.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X