IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Тук вече си прав - голяма част от парите са инвестирани в някакви активи. Имаме проблем обаче с активите - когато тяхната цена не се покачва с процент по висок от този който дават за пари цецовците - НИКОЙ не иска да придобие тези активи и не че нямат стойност, повече се съмнявам в стойността на парите но кагато парите носят пари а активите не е така. Казусът КТБ не е само за тази банка, той е резултат. Резултата е много силна величина, решението за нещо си само по себе си не е резултат..Взели решение ГЕРБ и Патриотичния фронт..ами хубаво са го взели.
    Това вече пренася спора в друга тема за стойността на парите и активите, което е много широка и бих казал филосовска тема.
    Ти пък пропускаш, че тези пари, щом са били в банката, значи на собственика им не му трябват. Поне не в момента, така че, ако го успокоиш че още са си там, хич няма и да ги тегли за сега, а може и никога. Тоест, ако се създаде доверие не трябват пари за решаване на кризата. А и парите са нужни .. за да се създаде доверие, да може Лорда да си види пачките в ръцете, да си ги погали, да му текнат сълзи от умиление... после ще ги подържи в ръчички, па ще им ги върне и ще си тръгне, а те ще са готови да ги дадат на теб да ги подържиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Да и вземат лиценза и българина да получи лек урок по финансова култура...
      Евала...е за това говорим!

Коментар

• Да и вземат лиценза и българина да получи лек урок по финансова култура...

Коментар

• bulgar

Идеята на фонда е да се успят хората и да си мислят че с този закон ако банките пожелаят да не им върнат внесени - депозирани пари, то с пари от този фонд парите ще им бъдат върнати. Държавата не фигурира като връщач на пари по никой закон. А това как фонда щял да се нареди после на опашката като кредитор и да си върне парите направо е нежизнеспособно по една единственна причина - има други кредитори които също имат да вземат.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Цецо ела се предай и си признай

Мажоритарния собственик на КТБ Цветан Василев иска да даде обяснения пред прокуратурата чрез видео връзка.

Това съобщи пред bTV един от адвокатите на банкера Христо Ботев. Той обясни, че близките дни ще бъде изпратена молбата до държавното обянсиние, с която ще бъде помолено за видео разговор.

Ботев сподели мнението, че отделни политически лица имат апетит към бизнеса на Василев.

„В случая говорим за хора, които имат огромни интереси в бизнеса и успяват да си ги защитават чрез политиката”, каза той и подчерта, че въпросите хора имат ключови позиции в политиката и във властта.

„Така става затвореният кръг, чрез който очевидно за 4 месеца може да се унищожи една банка, една телевизия - защото телевизията е на ръба на оцеляването, и да се опитат да се източат множество работещи фирми, да се отнемат техните активи и всичкото това да се припише на Цветан Василев”, заяви адвокатът.
            Този да не се подиграва с държавата а да се прибира веднага.

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
              Докажи ми ! Може и да си прав,но по вевроятно е да НЕ си !
              Защото до ден днешен няма да забравя саковете с пари които ББЦ раздаваше на евроизборите за така наречените наблюдатели..Дестеки милиони за десетки хиляди хора.Щото ако не бяха парите - сега Барека нямаше да е Евродепутат.
              Тогава мнооого силно се учудих и си рекох,когато гледах как разни засукани кифли отварят чекмедже пълно с пачки педесетки и раздават на огромната опашка чакащи - бах маааму....кво става бе....тия викам тия пари с лопата да ги гребат от някъде,няма да съберат толкова ! Тогава за пръв път започнаха да ме гризат някакави особени ,тежки съмнения...Дали някакви трохи на Барека..а в тайните сметки колко отишли - господ знае.А после ще кажем- държавата ни рекетира,тя ни прецака в комбина с медиите,а ние сме самата вода ненапита.
              Не съм съгласен категорично !!!
              Е де, по-полека. Десетки милиони за десетки хиляди... Те ако с десетките милиони за десетки хиляди успяха да докопат само до под 10% ЕГАТИ лешперите,
              Цецо не е тъп, мислиш ли че политическия проект "Дудука' има потенциал да върне на Цецо десетките милиони за десетки хиляди с печалба, че Цецо да се навие да му ги даде?
              И накрая . да са раздали да са раздали, колко да са раздали? 10 милиона? 100? Тука за 3.5 МИЛИАРДА говорим

Коментар

• ДА И ВЗЕМАТ ЛИЦЕНЗА НА ОБИЧАНАТА БАНКА

Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
                Докажи ми ! Може и да си прав,но по вевроятно еда НЕ си !
                Защото до ден днешен няма да забравя саковете с пари които ББЦ раздаваше на евроизборите за така наречените наблюдатели..Дестеки милиони за десетки хиляди хора.Щото ако не бяха парите - сега Барека нямаше да е Евродепутат.
                Тогава мнооого силно се учудих и си рекох,когато гледах как разни засукани кифли отварят чекмедже пълно с пачки педесетки и раздавата на огромната опашка чакащи - бах маааму....кво става бе....тия викам тия пари с лопата да ги гребат от някъде,няма да съберат толкова ! Тогава за пръв път започнаха да ме гризат някакави особени съмнения...Дали някакви трохи на Барека..а в тайните сметки колко отишли - господ знае.А после ще кажем- държавата ни рекетира,тя ни прецака в комбина с медиите,а ние сме самата вода ненапита.
                Саше, лиценза и приключваме за 10 дена с цирка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                  Всеки нормален и мислещ човек трябва да иска оздравяване на банката и връщане на всички пари на всеки, защото това не е чист банков фалит в следствие на лоша банкова дейност, а си е криминален фалит инспириран от държавни органи и медии.....
                  Докажи ми ! Може и да си прав,но по вевроятно е да НЕ си !
                  Тогава мнооого силно се учудих и си рекох,когато гледах как разни засукани кифли отварят чекмедже пълно с пачки педесетки и раздават на огромната опашка чакащи - бах маааму....кво става бе....тия викам тия пари с лопата да ги гребат от някъде,няма да съберат толкова ! Тогава за пръв път започнаха да ме гризат някакави особени ,тежки съмнения...Дали някакви трохи на Барека..а в тайните сметки колко отишли - господ знае.А после ще кажем- държавата ни рекетира,тя ни прецака в комбина с медиите,а ние сме самата вода ненапита.
                  Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• хахахахах

Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
                    Евросъюза...са ше им покажем как не се спазва Директива
                    С нас горе долу се справят, но ако вакарат сърбите и макетата съюза е дал фира помни ми думата.

Коментар

• misanthrope

Тук вече си прав - голяма част от парите са инвестирани в някакви активи. Имаме проблем обаче с активите - когато тяхната цена не се покачва с процент по висок от този който дават за пари цецовците - НИКОЙ не иска да придобие тези активи и не че нямат стойност, повече се съмнявам в стойността на парите но кагато парите носят пари а активите не е така. Казусът КТБ не е само за тази банка, той е резултат. Резултата е много силна величина, решението за нещо си само по себе си не е резултат..Взели решение ГЕРБ и Патриотичния фронт..ами хубаво са го взели.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
                        Ех ако ставаше с 4 или 5 милиона.Бате щеше да ги даде лично.
                        На кой му пука за три нули
                        Като журналист български се изходих

Коментар

• misanthrope,

Въпроса не е КОЙ,а КОИ,нали не мислиш,че това се направи от един човек ?

Коментар

Затова сме оцелели 1400г. и сме заровили Хазарска империя, Монголска империя, Византийска империя, Османска империя, Царска Русия,Райха, Съветския съюз.Следващите моля.
                            Евросъюза...са ше им покажем как не се спазва Директива

Коментар

• НАЛИ

Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
                              Съвет от мен: ако така си намислил,направи го тихомълком ...щото съм на 1000% убеден,че ако тебеподобните решат същото,обръщането в евро ще ви е малко трудно
                              Май всички така мислим, може и щвейцарец или американец като няма европеец

Коментар

Като скочиха на ПИБ аз избягах и от АЛФА ей така за по сигурно.Сега съм много по спокоен.Като приключа с КТБ ще се рахатясам.
                                Жалезна логика! Де ти ПИБ де ти Алфа нема нищо общо. Ако Алфа има проблеми, те ще са от доста по-различно естество от проблемите на ПИБ!
                                По-скоро като падна КТБ се замислих дали нема да катурнат ПИБа, щото има доста сходства между двете банки ( български, мажорирар, кредити за бизнеса) и бегах от там, та после бех спокоен, само заплатата беше там .А ПИБ и Алфа....

Коментар

Working...
                                X