С днешния ръст тук стойността на бройките ми надмина приятната цифра от 60 000лв
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корадо-България АД (KBG / LACH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМомчета не следя от близо компанията и сигурно сте прави. Идеята на мажо може да стане факт догодина. Знам за настоящото оса.
Успех на всички.
Успех и на теб!Vanitas vanitatum...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМомчета не следя от близо компанията и сигурно сте прави. Идеята на мажо може да стане факт догодина. Знам за настоящото оса.
Успех на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
ами увери се сам, ако не изтрият линка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Акциите ще са обикновени, поименни, безналични, с право на глас. Не знам за каква "привилегия" си чел. Може би тази, че право да запишат акции от това увеличение ще имат само съществуващи акционери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИнтересна компания, коректен мажо(за сега)!
Имате ли инфо за тези привилегировани акции, които искат да пуснат?Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
от един друг сайт:
""Повечето инвестиции се осъществяват със собствени средства, а големите проекти трябва да се финансират през капиталовия пазар. Не вярвам в дълга", каза още Чамек като уточни, че философията на компанията е всяка следваща година да дължи все по-малко. "Не обичам дълга, а и в повечето случаи не можеш да си го позволиш", допълни той.
Заради високото търсене на акциите на компанията на Българска фондова борса (бел. ред. отчетен е ръст от 47% през 2016 г. и нови над 17 на сто от началото на 2017 г), компанията ще предложи емисия привилегировани акции."
п.п. с тези резултати и при една 7г. емисия на 7% например, бих се замислил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Около 2/3 от продажбите им за 2016 г. са към Корадо Груп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеНе следя компанията отблизо, въпроса ми към колегите е следния: Все още ли продукцията на Корадо България се продава на компанията майка на 100% ?Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеда не бъркаш за free float-a?Vanitas vanitatum...
Коментар
Коментар