IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корадо-България АД (KBG / LACH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    вижте и малко встрани от Вас - Софтрейда например върви към 0,35ст -вероятен дивидент
    срещу само 8,30лв.
    Както вървят нещата, догодина дивидента ще е двоен.

Коментар

• вижте и малко встрани от Вас - Софтрейда например върви към 0,35ст -вероятен дивидент
      срещу само 8,30лв.

Коментар

• Тук гладът за акции е толкова голям, че консервативно погледнато 150% ръст тази година и още толкова през 2018 няма да ме учудят.
        Чехите излезнаха много сериозни досега, за съжаление аз започнах да им вярвам чак когато акцията беше стигнала 5-6 лева... тоест първия дабъл го изтървах.

Не знам дали има друга компания на БФБ, която всяка година от последните 3 - толкова рязко да увеличава печалбата си. В допълнение мисля че още не са приключили с инвестиционната си програма за завода в Стражица. Освен предстоящите безплатни акции, ако през 2018 направят и един по-голям сплит и продължават да увеличават производството, това би дало няколкогодишна супер доходност и Цачев от Елана ще се окаже прав (на уебинара от преди няколко дена беше споменал, че Корадо е подходяща и за "дълго" инвестиране).

Имам немалко тук на средна цена около 7,20 лв, бих допълвал още ако продължава да расте. Успех на всички в тази позиция!

Коментар

• Само да информирам какъв е ръста, от началото на годината до днес сме +106%

А само преди три дни на 28ми беше толкова
          Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
          Ръста от началото на годината до сега е 82%, няма такава ракета !

Коментар

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
            Ех, как ме яд, че не влезнах с повече в деня за акции. Нищо, ще чакам след увеличение на капитала да спадне цената с 3-4 лв и тогава още малко да увелича позицията.
            Както е казал класикът (дедо Андре Костолани):
            .
            След трамвай или акция не се тича... Бъди търпелив: следващият трамвай,
            както и следващата акция ще дойдат всеки момент..., със сигурност.

.
            .ПП: Какво да кажа аз, дето Райфайзен ми ги тикаха в ръцете по 2,75 лв, a аз се ослушвах...
            Last edited by Чичо Манчо; 28.07.2017, 15:38.
            Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
              Тук нещата станаха ама много -LACH- лачени !
              Ще трябва да пуснат нова линия в производството - за хартии !
              Колкото и да му се иска , ракетна стана и таксата !
              Хахаха, не може да не ти се признае, че имаш страхотно изразяване ! А иначе си абсолютно прав

Коментар

• Ех, как ме яд, че не влезнах с повече в деня за акции. Нищо, ще чакам след увеличение на капитала да спадне цената с 3-4 лв и тогава още малко да увелича позицията.

Коментар

• Тук нещата станаха ама много -LACH- лачени !
                  Ще трябва да пуснат нова линия в производството - за хартии !
                  Колкото и да му се иска , ракетна стана и таксата !

Коментар

• Ръста от началото на годината до сега е 82%, няма такава ракета !

Коментар

• Бре какво правите бре, няма ме за два часа и направо сме излетели ! Портфейла само от тук подскочи с има няма 6000лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от kc_3011 Разгледай мнение

Докато се наканя да се кача и тя пак литнала
                        Единствената ми акция, която не бих продал за сега. Има много хляб в нея. До края на годината няма да се учудя, ако я видя на 18-20 лв. Не е препоръка. Съжалявам, че не купих повече от нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от kc_3011 Разгледай мнение

Не е късно и аз ще увелича малко теглото си тук

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                            Ракета.

Коментар

• Ракета. Сега като раздат допълнително акции, да видим дали цената се редуцира с 30%. Много се съмнявам.
                              Last edited by realista; 28.07.2017, 12:22.

Коментар

• Отчет - почти двойна печалба... Какво повече да искаш... Много добри
                                Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

Working...
                                X