Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корадо-България АД (KBG / LACH)
Collapse
X
-
Тук гладът за акции е толкова голям, че консервативно погледнато 150% ръст тази година и още толкова през 2018 няма да ме учудят.
Чехите излезнаха много сериозни досега, за съжаление аз започнах да им вярвам чак когато акцията беше стигнала 5-6 лева... тоест първия дабъл го изтървах.
Не знам дали има друга компания на БФБ, която всяка година от последните 3 - толкова рязко да увеличава печалбата си. В допълнение мисля че още не са приключили с инвестиционната си програма за завода в Стражица. Освен предстоящите безплатни акции, ако през 2018 направят и един по-голям сплит и продължават да увеличават производството, това би дало няколкогодишна супер доходност и Цачев от Елана ще се окаже прав (на уебинара от преди няколко дена беше споменал, че Корадо е подходяща и за "дълго" инвестиране).
Имам немалко тук на средна цена около 7,20 лв, бих допълвал още ако продължава да расте. Успех на всички в тази позиция!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Само да информирам какъв е ръста, от началото на годината до днес сме +106%
А само преди три дни на 28ми беше толкова
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеРъста от началото на годината до сега е 82%, няма такава ракета !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнениеЕх, как ме яд, че не влезнах с повече в деня за акции. Нищо, ще чакам след увеличение на капитала да спадне цената с 3-4 лв и тогава още малко да увелича позицията.
.След трамвай или акция не се тича... Бъди търпелив: следващият трамвай,.ПП: Какво да кажа аз, дето Райфайзен ми ги тикаха в ръцете по 2,75 лв, a аз се ослушвах...
както и следващата акция ще дойдат всеки момент..., със сигурност.
.Last edited by Чичо Манчо; 28.07.2017, 15:38.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТук нещата станаха ама много -LACH- лачени !
Ще трябва да пуснат нова линия в производството - за хартии !
Колкото и да му се иска , ракетна стана и таксата !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kc_3011 Разгледай мнение
Докато се наканя да се кача и тя пак литнала
Коментар
-
Първоначално изпратено от kc_3011 Разгледай мнение
Докато се наканя да се кача и тя пак литнала
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеРакета.
Коментар
Коментар