IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корадо-България АД (KBG / LACH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

Интересно ще бъде за аудиторията, да разберем и твоята прогноза. И кое те кара да мислиш, че до края на годината резултатите в компанията ще се влошат?
    Според мене след сплита ще има корекция на цената, но до края на годината очаквам текущите нива. Без препоръки за каквото и било, разбира се

Искаше ми се да присъствам на ИОСто , но не се получи, - да видя дали не са го клонирали завода и от другата страна на пътя или само са пуснали втората линия и за безналични!
    Така че не мога да съм полезен, - зрител съм с остатъка !

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel
      Ти като не разбираш няма се обаждаш. Тука както вика дедо Бъфю има страхотен моут, безалтернативни радиаторчета. Фанговете ще ядат яко бой от него, не могат му сколаса, вече гуглето е под ножа, следва скоро и фейса.
      ++ A и от друга страна, малко неща достигат безкрайност))))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Няма ли капитализацията да остане някак си все още понадута !?!? Дори над 9 лв ми изглежда скъпо, но какво зависи от мен !!?!?)))
        Ти като не разбираш няма се обаждаш.
        Тука както вика дедо Бъфю има страхотен моут, безалтернативни радиаторчета.
        Фанговете ще ядат яко бой от него, не могат му сколаса, вече гуглето е под ножа, следва скоро и фейса.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Няма ли капитализацията да остане някак си все още понадута !?!? Дори над 9 лв ми изглежда скъпо, но какво зависи от мен !!?!?)))
          Да ще остане, но такива са реалностите!
          за мен лично цента и под 4 лева беше понадута, ама какво да се прави такъв е живота! Има и мед, има и жило

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Няма да издържите дълго , като се зачетете ануари-фефруари по сметките и сами ще си събуете прашките
            Интересно ще бъде за аудиторията, да разберем и твоята прогноза. И кое те кара да мислиш, че до края на годината резултатите в компанията ще се влошат?
            Според мене след сплита ще има корекция на цената, но до края на годината очаквам текущите нива. Без препоръки за каквото и било, разбира се

Коментар

• курс продава като начало 9,32
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Не ви ли се струва, от видяното последните дни, че наприличва на капман. !!?)))))
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                  Днес е последния ден с право на безплатни акции нали?
                  да

Коментар

• Днес е последния ден с право на безплатни акции нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Няма да издържите дълго , като се зачетете ануари-фефруари по сметките и сами ще си събуете прашките
                      Ау кой го казва. Като се зачитам надолу и виждам, че таеше надежди за над 1000 броя след сплит-а. И сега какво като ти изкупиха бройките вече искаш да отива в ниското, че да купуваш пак . Нека първо да полудува пък после ще купуваме дружно в ниското.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
                        курс продава като начало 9,32

Коментар

• курс продава като начало 9,32

Коментар

• 8.32

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              някакви предположения до къде ще върне след 22ри 8лв?
                              8.50
                              мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
                                Дано се върне под 10 лв, че искам да купя още малко
                                Че сега ги купуваш на 8,5лв +половин акция(4лв)

Коментар

Working...
                                X