IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корадо-България АД (KBG / LACH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• -Освен да БЛАГОДАРЯ !
    Тук мисията ми приключи , макар и да не съм ги сметнал правилно , останах си със 6бр.

Коментар

• Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнение

Така е.... и малко психологически момент, в мозъка има спомен за цени 10, 11 , 12 и нагоре и събужда усещане , че е евтино , въпреки че математиката казва обратното .
      Математиката показва едно нещо, но пазара може да покаже друго нещо. Пазара не е точна наука.

Коментар

• Някакво инфо кога ще ни кацнат по сметките новите акции?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Бат Сали това според мен е "капман"-ефекта - напомпване когато ги няма всички картончета в обръщение))))
          Така е.... и малко психологически момент, в мозъка има спомен за цени 10, 11 , 12 и нагоре и събужда усещане , че е евтино , въпреки че математиката казва обратното .

Коментар

• Бат Сали това според мен е "капман"-ефекта - напомпване когато ги няма всички картончета в обръщение))))
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Минаха бройки на 9лв. , което отговаря на 13,50 стара цена, около 8% над цената на затваряне вчера ,очаквано , за сега ....

Коментар

• Примерно стара цена 12,50 отговаря на 8,33333 , според мен , така че някъде там ще е срещата , евентуално . През годините назад обаче винаги цената изпълзяваше нагоре и то бързичко, ще видим.

Коментар

На 7,60 никой не иска да ми даде , скъперници!
                  Ти пък, съвсем тънко искаш да минеш

Коментар

И аз съм с настройка 7+ лв. Да видим кой мисли като нас

Коментар

• Първоначално изпратено от bat sali
                      Bat Sali, стана грешка с цитата, исках да кажа това [quote]повече от 7 кинта не ми се откъсват от сърцето засега,))) по-натам ще видим )))))[//quote] извинявам се, че още спя
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bat sali
                        повече от 7 кинта не ми се откъсват от сърцето засега,))) по-натам ще видим )))))
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• На 7,60 никой не иска да ми даде , скъперници!

Коментар

• Утре захранвам сметката и ще се опитам да взема малко изгодно, да видим как ще излезнат спекулантите.

Коментар

• Много ми е интересно колко ще е корекцията тук. Новите акции, кога ще са по сметките, знае ли се?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol
                                Има и мед, има и жило
                                ++. Вчера ме ужилиха 2-3 оси))) затова реших да махна в това отношение))) за да дойде и някакъв мед за компенсация)))
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X