"Търговията на Българската фондова борса (БФБ- София) продължава да е предимнo на червена територия, като акциите на Корадо - България изнендващо се сринаха с 29% въпреки добрите финансови новини около компанията"............................... и кое му е изненадващото след като правят сплит. И това от статия на Инвестор.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корадо-България АД (KBG / LACH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе се дразнете сега, но 20 стинки деведент на 10 кинт/папир надхвърля вече с доста и капитализацията на хес, където 20 стинки деведент го донася папир от 5 кинт. нале!?!?! Освен ако не бърка математиката, нека и инта да каже как ги смята!?))) Освен това имам все още и от златните папири...))) Нямам против още да растат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе се дразнете сега, но 20 стинки деведент на 10 кинт/папир надхвърля вече с доста и капитализацията на хес, където 20 стинки деведент го донася папир от 5 кинт. нале!?!?! Освен ако не бърка математиката, нека и инта да каже как ги смята!?))) Освен това имам все още и от златните папири...))) Нямам против още да растат.
Най елементарното е да заложиш с/у Софарма трейд , след това пък идват днешните ми сделки
с М+С х. -те пък си и "приличат" по устав .... абе все +++++ за КораВото, но пак ще стигнем до
този който накрая решава ; - Н.В. Цар Пазар !!!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от ZdravkoХайде, който се е прецакал или няма да си търси друг по златен маджо а ?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
[/quote]Хайде, който се е прецакал или няма да си търси друг по златен маджо а ? [/quote] Не се дразнете сега, но 20 стинки деведент на 10 кинт/папир надхвърля вече с доста и капитализацията на хес, където 20 стинки деведент го донася папир от 5 кинт. нале!?!?! Освен ако не бърка математиката, нека и инта да каже как ги смята!?))) Освен това имам все още и от златните папири...))) Нямам против още да растат.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениее ти 1 млрд ли искаш да го направиш, тоз златен маджо !?!???)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениее ти 1 млрд ли искаш да го направиш, тоз златен маджо !?!???)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМатематиката ми казва , че мажо ако е решен да повдига ликвидноста , то той би я направил при тези цени. Явно на него не му пука за пазара на хартията, та за това и ще почакам , а и за тези 8,85 има доста по доказани компании с обратна връзка и продължаващ растеж !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение-Освен да БЛАГОДАРЯ !
Тук мисията ми приключи , макар и да не съм ги сметнал правилно , останах си със 6бр.
Коментар
Коментар