IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корадо-България АД (KBG / LACH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Търговията на Българската фондова борса (БФБ- София) продължава да е предимнo на червена територия, като акциите на Корадо - България изнендващо се сринаха с 29% въпреки добрите финансови новини около компанията"............................... и кое му е изненадващото след като правят сплит. И това от статия на Инвестор.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Не се дразнете сега, но 20 стинки деведент на 10 кинт/папир надхвърля вече с доста и капитализацията на хес, където 20 стинки деведент го донася папир от 5 кинт. нале!?!?! Освен ако не бърка математиката, нека и инта да каже как ги смята!?))) Освен това имам все още и от златните папири...))) Нямам против още да растат.
      Ти как сметна че ще раздадат дивидент по малък и от 6м печалба ...

Коментар

Не се дразнете сега, но 20 стинки деведент на 10 кинт/папир надхвърля вече с доста и капитализацията на хес, където 20 стинки деведент го донася папир от 5 кинт. нале!?!?! Освен ако не бърка математиката, нека и инта да каже как ги смята!?))) Освен това имам все още и от златните папири...))) Нямам против още да растат.

Най елементарното е да заложиш с/у Софарма трейд , след това пък идват днешните ми сделки
        с М+С х. -те пък си и "приличат" по устав .... абе все +++++ за КораВото, но пак ще стигнем до
        този който накрая решава ; - Н.В. Цар Пазар !!!

Коментар

Е не може ли и от двете дядо попе и от двете ! На мен са ми номер едно и номер две по тежест с Хеса

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko
            Хайде, който се е прецакал или няма да си търси друг по златен маджо а ?
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• [/quote]Хайде, който се е прецакал или няма да си търси друг по златен маджо а ? [/quote] Не се дразнете сега, но 20 стинки деведент на 10 кинт/папир надхвърля вече с доста и капитализацията на хес, където 20 стинки деведент го донася папир от 5 кинт. нале!?!?! Освен ако не бърка математиката, нека и инта да каже как ги смята!?))) Освен това имам все още и от златните папири...))) Нямам против още да растат.
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade
                Ти пък , той Оги 'the great' не може да докара 1 млрд
                +++, нито дори и туитърския ПИБ ))))))
                Не е препоръка... !!!

Коментар

е ти 1 млрд ли искаш да го направиш, тоз златен маджо !?!???)))
                  Хайде, който се е прецакал или няма да си търси друг по златен маджо а ?

Коментар

е ти 1 млрд ли искаш да го направиш, тоз златен маджо !?!???)))
                    Ти пък , той Оги 'the great' не може да докара 1 млрд

Коментар

• е ти 1 млрд ли искаш да го направиш, тоз златен маджо !?!???)))
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                        Математиката ми казва , че мажо ако е решен да повдига ликвидноста , то той би я направил при тези цени. Явно на него не му пука за пазара на хартията, та за това и ще почакам , а и за тези 8,85 има доста по доказани компании с обратна връзка и продължаващ растеж !
                        Ако на този мажо не му пука не знам на кой

Коментар

• Математиката ми казва , че мажо ако е решен да повдига ликвидноста , то той би я направил при тези цени. Явно на него не му пука за пазара на хартията, та за това и ще почакам , а и за тези 8,85 има доста по доказани компании с обратна връзка и продължаващ растеж !

Коментар

• А поради каква причина продаде? Не вярваш в потенциала, не вярваш в печалбите, не вярваш че ръстта ще продължи, или чисто интуитивно си взел решението?

Коментар

• Интересното е , че и двете последни сделки може и да са от един същи колега - пожелавам му и той да ПРЕПЕЧЕЛИ $ УСПЕХ в хъса !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                -Освен да БЛАГОДАРЯ !
                                Тук мисията ми приключи , макар и да не съм ги сметнал правилно , останах си със 6бр.
                                Браво Инта, трябват здрави нерви да си стискал досега след целия този ръст. Аз, ако имах, щях на 10 лв да съм разкешил отдавна. Успех на останалите акционери тук.

Коментар

Working...
                                X