Първоначално изпратено от tedi79
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корадо-България АД (KBG / LACH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеp_trade, проспекта е едно, действителността друго. Имаше проспекти и проспекти - например зхбг, или жп-инфраструктура, иначе казано - игра, логика и вероятност. някои се наиграха и на други проспекти. Прогнозите не могат да се изчисляват точно, не може да се предвиди всичко, пише го и в проспекта раздел риск.
Коментар
-
p_trade, проспекта е едно, действителността друго. Имаше проспекти и проспекти - например зхбг, или жп-инфраструктура, иначе казано - игра, логика и вероятност. някои се наиграха и на други проспекти. Прогнозите не могат да се изчисляват точно, не може да се предвиди всичко, пише го и в проспекта раздел риск.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеАВе господари на борсите....
Тук от 9 го закарахте на 18 лева това фабрика бе... .Нещо не ви ли мига , мига... или пред очите ви е само зелено и 'сек'ва сигнализация е изключена??? Да не стане некоя трудова авария без сигнализацията...
Не е препоръка за покупка или продажба
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеАВе господари на борсите....
Тук от 9 го закарахте на 18 лева това фабрика бе... .Нещо не ви ли мига , мига... или пред очите ви е само зелено и 'сек'ва сигнализация е изключена??? Да не стане некоя трудова авария без сигнализацията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
И трите дядо попе и трите, и аз на трите, както инта каза софтрейдинга))) Браво Здравко, ще има мед за дядо поп на задушница)))))
Ето ми ги топ 5 по тежест:
1. Корадо
2. Хес
3. Софарма
4. М+С Хидравлик
5. Софарма Трейдинг
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
Иха...събуждайте се преди да пишете статии.Пълна излагацияНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е не може ли и от двете дядо попе и от двете ! На мен са ми номер едно и номер две по тежест с ХесаНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнение"Търговията на Българската фондова борса (БФБ- София) продължава да е предимнo на червена територия, като акциите на Корадо - България изнендващо се сринаха с 29% въпреки добрите финансови новини около компанията"............................... и кое му е изненадващото след като правят сплит. И това от статия на Инвестор.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
- 1 like
Коментар
Коментар