Напродавахте ли се вече или още не.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корадо-България АД (KBG / LACH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Може нещо да са променили линка, че не работи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеhttps://profit.bg/kompanii/voyteh-ch...hno-za-korado/ Хубаво ама се скъсахте да ги пускате по-нанадолнището......... P.S.Препоръки никакви разбира се.Войтех Чамек е главен изпълнителен директор на КОРАДО Груп, част от която е КОРАДО-България, произвеждаща широка гама от отоплителни уреди в предприятието си в град Стражица, с които присъства на паза...
Коментар
-
https://profit.bg/kompanii/voyteh-ch...hno-za-korado/ Хубаво ама се скъсахте да ги пускате по-нанадолнището......... P.S.Препоръки никакви разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Моите сметки показват по цени затваря от вчера на трейлинг база:
P/E 21.15
P/B 4.36
EV/EBITDA 15.98
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Не знам как го изкара над 20 ...но не ти е коректна сметката и заблуждавaш . сметни е с печалбата от последните 12м ( trailing base ) .
P/E 21.15
P/B 4.36
EV/EBITDA 15.98
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Рано е още според мен за влизане тук ,все още се търгува на П/Е над 20 ,или печалбата трябва да скочи или цената още надолу ......иначе го държа под око коравото
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Ликвидност Мистериозен,Ликвидност.А псле може би SOFIX.......От 7,16 до 6,811 се набих и тук с 2К.......Ще видим по-нататък накъде.Препръки никакви на никого за нищо!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениесипват от Юг маркет, днес и аз съм добавил малко бройки
Коментар
-
Първоначално изпратено от mysterious Разгледай мнениеНякой има ли обяснение защо така падна броя на инвеститорите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mysterious Разгледай мнениеНякой има ли обяснение защо така падна броя на инвеститорите?
Коментар
Коментар