If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От мениджмънта май споделиха мнение че дивидента леко ще бъде намален за сметка на инвестициите. Ще видим, и аз бих се радвал на 30 стотинки, но по-скоро си мисля за 20-25ст.
Е това 30ст. е желаното при положение, че ми е с най-голяма тежест в портфейла , а реалното по скоро мисля и аз като теб 25-26ст.
От мениджмънта май споделиха мнение че дивидента леко ще бъде намален за сметка на инвестициите. Ще видим, и аз бих се радвал на 30 стотинки, но по-скоро си мисля за 20-25ст.
Тук Юг маркет сипва ли сипва. Говори се, че в Стражица работниците идвали и през тях си продавали акциите си... някой може ли да потвърди?
Не знам дали това твърдение отговаря на истината, това което мога аз да ти кажа е, че по мое лично мнение Юг маркет е най-добрият небанков ИП в района на Търново/Горна/Лясковец, към който район принадлежи и Стражица, а като знам служителите в банките в страната, със сигурност има водеща позиция, дори да вземем и банките, в качеството им на ИП.
Коментар