имах в предвид промоцията на по-ниски нива :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корадо-България АД (KBG / LACH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petergenov Разгледай мнениелошото е че промоцията свършва, колкото можах натоварих :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
какви 7, какви 6, какви 5лв. Стига сте ги стискали тези хартии! Другите добри компании са с цени равни на (годишен доход) Х 10 , което прави тук към 4.5лв.(някой са с Х 5, което прави 2.25лв. при вас) , а вие искате 7лв !!? Ами малко по-скромно !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
За мен значи 6.75....пък ако стане 6 - супер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
кажи го човешки, какво е towa под 7 ?! Да не би да е ... шест ?! :d ne e препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
Вече стават "почти безплатни". Днес на 7.00, а утре ще ги чакам и под 7.00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Или аз нещо съм изтървал, или ти нещо си се объркал друже... За какви "почти безплатни акции" иде реч?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Или аз нещо съм изтървал, или ти нещо си се объркал друже... За какви "почти безплатни акции" иде реч?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнение
И аз искам да стана акционер тука, ама нямам желание. Ще почакам още. Може пък част от (почти) безплатните акции да се появи на пазара и цената да падне. От друга страна ако мислят да продължават практиката с раздаването на нови акции колкото не ги е срам, дълго няма да стоя тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнение
И аз искам да стана акционер тука, ама нямам желание. Ще почакам още. Може пък част от (почти) безплатните акции да се появи на пазара и цената да падне. От друга страна ако мислят да продължават практиката с раздаването на нови акции колкото не ги е срам, дълго няма да стоя тук.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Трябват 124 нови акционери ...
- 1 like
Коментар
-
"3. Вземане на решение за изплащане на 6-месечен дивидент от част от печалбата на Дружеството за първата половина на 2018 г.
Проект за решение: „Общото Събрание изплаща на акционерите на Дружеството като 6-месечен дивидент част от нетната печалба на Дружеството от BGN 3 213 196 за първата половина на 2018 г., както следва: (i). общ брутен размер на дивидента – BGN 1 316 861; (ii). брутен размер на дивидента за една акция – BGN 0,10."
- 1 like
Коментар
Коментар