IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корадо-България АД (KBG / LACH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук дивидента дали ще дойде преди Нова година?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

На Монтьо пак му текът лигите и не може - свАри да се оближе!
      През 2008лето бе Мече, че и цвеКе и от тугис завълътЪ се тъй си се чува, най му иде отръки чужда пара да брои!
      Гледа зАвълътъ проценти и смята, -смятай Монти смятай и скачай, че не останА!
      Види се здраво зарЕдил е Здравко, къде пет от шест да бере, та глей да не цъкаш и питаш - Га мина влакЪт!
      Така , има паре за цигаре ,нема паре ,нема цигаре.....
      Перифразирано има кеш да имам коя да е акция ,нямаш кеш , имаш падащи тапети....
      Купих Фазеро на 19 ,продадох на 25 средна ...
      Купих етропал на 1,6 и отиде на 4,7 ..
      Купих ССВ на 1,515 и още същия ден на 1,63 ..
      Влакът минава за мен всеки ден и слизането е с килимчета и диванчета...
      Повечето го гледат от своята далечна кампанария и си мислят за минали времена и когато е минавал и на тяхната гаричка ама те са чакали там аеропорт да се построи ,да не говорим за Совалкаджийте.......

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

За да е още по-интересно за публиката, още ли чакаме добър дивидент от Булгартабак и поне 60лв. цена на акцията?
        Чакаш какво,
        Софикс да стане 1000 пунктен , чакаш твойте акции да станат основа на Българската икономика, , оптимизма да стане правата линия и ти нейния пророк , или да се изявяваш ,като шут на измъчения български оптимист....да поема по добре спадовете....с усмивка и радост че има други по зле от него....а дали е истина .....
        За сведение последното минаване на акции на отс е било около твоята цена , но тебе това не те интересува...
        Важно клоунадата във Форума да продължава за да не се отсява важното от плявата....
        Напоследък понеже не можете да спорите с лошите отчети, провала на Никиту , лошите данни и слалома в Софикс обърнахте Форума на Скеч....
        Last edited by Монти; 02.11.2018, 18:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

За да е интересно за цялата публика , пусни кога ,на каква цена си влезъл ,изменение за годината и тогава дивидента....
          Щото съм имал от Корадо и Монбат , но цената на Монбатя е от 10 на 7 лв , а корадо от 9 на 7 лв....доколкото си спомням....
          Та спадовете са над 30 % за 2% дивидент....за годината.
          Само цифри....
          За да е още по-интересно за публиката, още ли чакаме добър дивидент от Булгартабак и поне 60лв. цена на акцията?

Коментар

За да е интересно за цялата публика , пусни кога ,на каква цена си влезъл ,изменение за годината и тогава дивидента....
            Щото съм имал от Корадо и Монбат , но цената на Монбатя е от 10 на 7 лв , а корадо от 9 на 7 лв....доколкото си спомням....
            Само цифри....
            Пакетите са ми събирани с години на какви ли не цени, така че няма как да ти я дам тази информация. По скоро средни цени мога. При някои дори средни не мога да дам, защото когато се смениха платформите и се махнах от Кобоса в новата ми вече излизаха като нули цените на придобиване. Някои от акциите ги държа 10-15г. вече, Хес и М+С Хидравлик са ми такива.Монбат и Софком са ми отдавна както и Химимпорт от привилегиите още.
            Last edited by Zdravko; 02.11.2018, 17:53.

Коментар

Само цифри....

На Монтьо пак му текът лигите и не може - свАри да се оближе!
              През 2008лето бе Мече, че и цвеКе и от тугис завълътЪ се тъй си се чува, най му иде отръки чужда пара да брои!
              Гледа зАвълътъ проценти и смята, -смятай Монти смятай и скачай, че не останА!
              Види се здраво зарЕдил е Здравко, къде пет от шест да бере, та глей да не цъкаш и питаш - Га мина влакЪт!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ми не се замисляйте, ами го направете

Кучетата на Здравко :

Корадо - 18%
                М+С Хидравлик - 15%
                Хес - 13%
                Софарма - 11%
                Атера - 11%
                Соф.трейдинг - 11%
                Химимпорт - 9%
                Софком - 7%
                Монбат - 5%
                Само цифри....

Коментар

• Първоначално изпратено от ADK83 Разгледай мнение

На 100 про съм съгласен. Написах го в друга тема, повтарям го и тук - все повече се замислям за портфейл от раздаващи дивиденти.
                  Ми не се замисляйте, ами го направете

Кучетата на Здравко :

Корадо - 18%
                  М+С Хидравлик - 15%
                  Хес - 13%
                  Софарма - 11%
                  Атера - 11%
                  Соф.трейдинг - 11%
                  Химимпорт - 9%
                  Софком - 7%
                  Монбат - 5%

Коментар

• Аз отдавна имам портфейл от само дивидентни акции..

Коментар

• Първоначално изпратено от ADK83 Разгледай мнение

На 100 про съм съгласен. Написах го в друга тема, повтарям го и тук - все повече се замислям за портфейл от раздаващи дивиденти.
                      Аз си направих "Кучетата на Софикс" и си събирам дивидент. Флуктуациите на цените в краткосрочен план не ме притесняват много.

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                        честит първи дивидент ! Доста интересна статия за инвестициите но много ми хареса това отдолу

''В момента преговаряме с някои големи групи за съвместни инвестиции и нови проекти. Определено Корадо България е един от ключовите елементи за нашето бъдещо развитие. Ако преговорите завършат успешно развитието ще е скокообразно. Но това са трудни преговори и бих казал се изискват тактически умения. Не е лесно да дойдеш и да убедиш големи групи да стъпят на българска земя. Предимството е, че те трябва да предприемат нещо. Защото международният капитал се движи там, където му е изгодно. Ние можем само да ги съблазним. Но аз съм положително настроен. Става въпрос за бизнес-партньори“, коментира изпълнителният директор на Корадо Груп.''

Коментар

• честит първи дивидент ! Доста интересна статия за инвестициите но много ми хареса това отдолу

''В момента преговаряме с някои големи групи за съвместни инвестиции и нови проекти. Определено Корадо България е един от ключовите елементи за нашето бъдещо развитие. Ако преговорите завършат успешно развитието ще е скокообразно. Но това са трудни преговори и бих казал се изискват тактически умения. Не е лесно да дойдеш и да убедиш големи групи да стъпят на българска земя. Предимството е, че те трябва да предприемат нещо. Защото международният капитал се движи там, където му е изгодно. Ние можем само да ги съблазним. Но аз съм положително настроен. Става въпрос за бизнес-партньори“, коментира изпълнителният директор на Корадо Груп.''

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Като им трябват, да се учат от Евереста как се правят нещата, а не да ми се офлянкват с някакви си отлични резултати - ама ха Нямам тук, но това е единственото дружество на БФБ, което ми е интересно извън вече закупените от мен чезки и химчета, естествено, не на настоящите цени. Успех на акционерите!
                            С тези "толкова трейдъри" на нашата борса, само това е начина да си съберат необходимия брой акционери. Ама то някой сигурно трябва да ги "светне", че с тези чужди собственици не знам дали се сещат за това как стават нещата при нас... Иначе може и да си чакаме с години

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Като им трябват, да се учат от Евереста как се правят нещата, а не да ми се офлянкват с някакви си отлични резултати - ама ха Нямам тук, но това е единственото дружество на БФБ, което ми е интересно извън вече закупените от мен чезки и химчета, естествено, не на настоящите цени. Успех на акционерите!
                              Преди влезнах на 7,5 и 6,5 излезнах на 7,8....
                              Сега като се гледа сантимента на маркета и падащите следващите два месеца.... по рано от 5,00-5,50.
                              Иначе не е лошо ,ама при криза всичките дедо Попе ,всичките под ножа....

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

А свършва... Тези искат да влизат в Софикс и им трябват акционери.
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X