Тук дивидента дали ще дойде преди Нова година?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корадо-България АД (KBG / LACH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
На Монтьо пак му текът лигите и не може - свАри да се оближе!
През 2008лето бе Мече, че и цвеКе и от тугис завълътЪ се тъй си се чува, най му иде отръки чужда пара да брои!
Гледа зАвълътъ проценти и смята, -смятай Монти смятай и скачай, че не останА!
Види се здраво зарЕдил е Здравко, къде пет от шест да бере, та глей да не цъкаш и питаш - Га мина влакЪт!
Перифразирано има кеш да имам коя да е акция ,нямаш кеш , имаш падащи тапети....
Купих Фазеро на 19 ,продадох на 25 средна ...
Купих етропал на 1,6 и отиде на 4,7 ..
Купих ССВ на 1,515 и още същия ден на 1,63 ..
Влакът минава за мен всеки ден и слизането е с килимчета и диванчета...
Повечето го гледат от своята далечна кампанария и си мислят за минали времена и когато е минавал и на тяхната гаричка ама те са чакали там аеропорт да се построи ,да не говорим за Совалкаджийте.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
За да е още по-интересно за публиката, още ли чакаме добър дивидент от Булгартабак и поне 60лв. цена на акцията?
Софикс да стане 1000 пунктен , чакаш твойте акции да станат основа на Българската икономика, , оптимизма да стане правата линия и ти нейния пророк , или да се изявяваш ,като шут на измъчения български оптимист....да поема по добре спадовете....с усмивка и радост че има други по зле от него....а дали е истина .....
За сведение последното минаване на акции на отс е било около твоята цена , но тебе това не те интересува...
Важно клоунадата във Форума да продължава за да не се отсява важното от плявата....
Напоследък понеже не можете да спорите с лошите отчети, провала на Никиту , лошите данни и слалома в Софикс обърнахте Форума на Скеч....Last edited by Монти; 02.11.2018, 18:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
За да е интересно за цялата публика , пусни кога ,на каква цена си влезъл ,изменение за годината и тогава дивидента....
Щото съм имал от Корадо и Монбат , но цената на Монбатя е от 10 на 7 лв , а корадо от 9 на 7 лв....доколкото си спомням....
Та спадовете са над 30 % за 2% дивидент....за годината.
Само цифри....
- 5 Харесвания
Коментар
-
За да е интересно за цялата публика , пусни кога ,на каква цена си влезъл ,изменение за годината и тогава дивидента....
Щото съм имал от Корадо и Монбат , но цената на Монбатя е от 10 на 7 лв , а корадо от 9 на 7 лв....доколкото си спомням....
Само цифри....
Last edited by Zdravko; 02.11.2018, 17:53.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Само цифри....
На Монтьо пак му текът лигите и не може - свАри да се оближе!
През 2008лето бе Мече, че и цвеКе и от тугис завълътЪ се тъй си се чува, най му иде отръки чужда пара да брои!
Гледа зАвълътъ проценти и смята, -смятай Монти смятай и скачай, че не останА!
Види се здраво зарЕдил е Здравко, къде пет от шест да бере, та глей да не цъкаш и питаш - Га мина влакЪт!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ми не се замисляйте, ами го направете
Кучетата на Здравко :
Корадо - 18%
М+С Хидравлик - 15%
Хес - 13%
Софарма - 11%
Атера - 11%
Соф.трейдинг - 11%
Химимпорт - 9%
Софком - 7%
Монбат - 5%
Само цифри....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ADK83 Разгледай мнение
На 100 про съм съгласен. Написах го в друга тема, повтарям го и тук - все повече се замислям за портфейл от раздаващи дивиденти.
Кучетата на Здравко :
Корадо - 18%
М+С Хидравлик - 15%
Хес - 13%
Софарма - 11%
Атера - 11%
Соф.трейдинг - 11%
Химимпорт - 9%
Софком - 7%
Монбат - 5%
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ADK83 Разгледай мнение
На 100 про съм съгласен. Написах го в друга тема, повтарям го и тук - все повече се замислям за портфейл от раздаващи дивиденти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениечестит първи дивидент ! Доста интересна статия за инвестициите но много ми хареса това отдолу
''В момента преговаряме с някои големи групи за съвместни инвестиции и нови проекти. Определено Корадо България е един от ключовите елементи за нашето бъдещо развитие. Ако преговорите завършат успешно развитието ще е скокообразно. Но това са трудни преговори и бих казал се изискват тактически умения. Не е лесно да дойдеш и да убедиш големи групи да стъпят на българска земя. Предимството е, че те трябва да предприемат нещо. Защото международният капитал се движи там, където му е изгодно. Ние можем само да ги съблазним. Но аз съм положително настроен. Става въпрос за бизнес-партньори“, коментира изпълнителният директор на Корадо Груп.''
Коментар
-
честит първи дивидент ! Доста интересна статия за инвестициите но много ми хареса това отдолу
''В момента преговаряме с някои големи групи за съвместни инвестиции и нови проекти. Определено Корадо България е един от ключовите елементи за нашето бъдещо развитие. Ако преговорите завършат успешно развитието ще е скокообразно. Но това са трудни преговори и бих казал се изискват тактически умения. Не е лесно да дойдеш и да убедиш големи групи да стъпят на българска земя. Предимството е, че те трябва да предприемат нещо. Защото международният капитал се движи там, където му е изгодно. Ние можем само да ги съблазним. Но аз съм положително настроен. Става въпрос за бизнес-партньори“, коментира изпълнителният директор на Корадо Груп.''
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Като им трябват, да се учат от Евереста как се правят нещата, а не да ми се офлянкват с някакви си отлични резултати - ама ха Нямам тук, но това е единственото дружество на БФБ, което ми е интересно извън вече закупените от мен чезки и химчета, естествено, не на настоящите цени. Успех на акционерите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Като им трябват, да се учат от Евереста как се правят нещата, а не да ми се офлянкват с някакви си отлични резултати - ама ха Нямам тук, но това е единственото дружество на БФБ, което ми е интересно извън вече закупените от мен чезки и химчета, естествено, не на настоящите цени. Успех на акционерите!
Сега като се гледа сантимента на маркета и падащите следващите два месеца.... по рано от 5,00-5,50.
Иначе не е лошо ,ама при криза всичките дедо Попе ,всичките под ножа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
А свършва... Тези искат да влизат в Софикс и им трябват акционери.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар