Първоначално изпратено от p_trade
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корадо-България АД (KBG / LACH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petergenov Разгледай мнениеАз предположих, че е станало нещо, защото миналата седмица мина голям пакет. Дано вървим към Софикс :-))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Пудрене непудрене, празни приказки всеки може да си пише тук. Компанията е от най добре развиващите се, дава редовно и растящ дивидент, ама вие лапайте мухите де и си чешете езиците !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДа взема да купя , докато не влезат в софикс ще я пудрят ,пудрят.....ама пудрата е с пари...
Имах на 6,5 , после продадох към 8 ,но ако стигнат там ще ме пишат за двама.....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНито един нов член -623
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНито един нов член -623Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНито един нов член -623
Имах на 6,5 , после продадох към 8 ,но ако стигнат там ще ме пишат за двама.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergenov Разгледай мнениетук да не влезе някой нов играч?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Пак говориш с недомлъвки ! Я сподели за капана ?
Ами чел съм го, както и други добри и лоши ;- та за това ми се изплъзна само пред зъбите...
"добрите" ги посоляват с пепел... "лошите" пък по някога ги обират...- те така е и докато гледам, се питам от де утре ще огрее слънцето?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеКапаните на отчетите... и все така
Коментар
Коментар