Първоначално изпратено от p_trade
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корадо-България АД (KBG / LACH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не е за изхвърляне, но го направих по върховете не издържах на изкушението, а сега не ми е във времия лаг. От друга страна една нива като спреш да я ореш келемясва или ти я взимат, а след това и горница ти искат. За сега нама да я ора и копамVanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Перлата в портфейла ми !
Не е за изхвърляне, но го направих по върховете не издържах на изкушението, а сега не ми е във времия лаг. От друга страна една нива като спреш да я ореш келемясва или ти я взимат, а след това и горница ти искат. За сега нама да я ора и копам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergenov Разгледай мнениеТук си върви всичко по план Къртачи са. :-)
- 1 like
Коментар
-
Възможността за разпределяне на 6-месечен междинен дивидент бе включена в устава на компанията на Общо събрание на акционерите, проведено на 23 май т.г. Само след няколко месеца, на 19 септември 2018 г., на извънредно Общо събрание предстои акционерите да одобрят изплащането на дивиденти два пъти.Надзорният съвет на
Надзорният съвет на КОРАДО-България реши на свое заседание, проведено на 26 юли, около 40% от нетната печалба на дружеството в размер на 1 316 861 лв., да се разпредели като дивидент. Това ще представлява 0,10 лв. на акция.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТук що си траете бре, имаме ръст на печалбата с 20%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТук що си траете бре, имаме ръст на печалбата с 20%Vanitas vanitatum...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Идеята може би е, че акциите ти са твоя собственост (независимо, че са в подсметка при твоя ИП) и с тях разполагаш само ти защото прехвърлянето става през ЦД. Докато кеша (на всички клиенти на последника) си стои по някаква обща разплащателна сметка и ИП може да се разпорежда с нея както прецени. Може и не по предназначение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
Не знаех, че само парите са с гаранция...мислех, че става въпрос са целия портфейл.
Но тука се разговорихме съвсем не по темата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
Не знаех, че само парите са с гаранция...мислех, че става въпрос са целия портфейл.
Но тука се разговорихме съвсем не по темата...Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Е то само кеша е застрашен по принцип. Предполагам не държите големи суми при посредниците си.
Но тука се разговорихме съвсем не по темата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Еми за мен 40 000 лв. са голяма сума, но сигурно има колеги, на които им представляват 5% от портфейла примерно. Та няма нищо странно, ако човек държи да кажем 20-30% кеш в определени моменти.
Коментар
-
Е то само кеша е застрашен по принцип. Предполагам не държите големи суми при посредниците си.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар