IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корадо-България АД (KBG / LACH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
    Възможността за разпределяне на 6-месечен междинен дивидент бе включена в устава на компанията на Общо събрание на акционерите, проведено на 23 май т.г. Само след няколко месеца, на 19 септември 2018 г., на извънредно Общо събрание предстои акционерите да одобрят изплащането на дивиденти два пъти.Надзорният съвет на
    Надзорният съвет на КОРАДО-България реши на свое заседание, проведено на 26 юли, около 40% от нетната печалба на дружеството в размер на 1 316 861 лв., да се разпредели като дивидент. Това ще представлява 0,10 лв. на акция.
    Дано съберат толкова пари до тогава, че към момента са с 600 хил....ама може да вземат и на заем

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Не е за изхвърляне, но го направих по върховете не издържах на изкушението, а сега не ми е във времия лаг. От друга страна една нива като спреш да я ореш келемясва или ти я взимат, а след това и горница ти искат. За сега нама да я ора и копам
      И аз продадох 1/3 от моите когато беше в облаците, но след това размислих и не само, че си върнах продаденото, но и нови добавих. Хаирлия да е!
      Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Перлата в портфейла ми !

Не е за изхвърляне, но го направих по върховете не издържах на изкушението, а сега не ми е във времия лаг. От друга страна една нива като спреш да я ореш келемясва или ти я взимат, а след това и горница ти искат. За сега нама да я ора и копам

Коментар

• Първоначално изпратено от petergenov Разгледай мнение
          Тук си върви всичко по план Къртачи са. :-)
          Перлата в портфейла ми !

Коментар

• Възможността за разпределяне на 6-месечен междинен дивидент бе включена в устава на компанията на Общо събрание на акционерите, проведено на 23 май т.г. Само след няколко месеца, на 19 септември 2018 г., на извънредно Общо събрание предстои акционерите да одобрят изплащането на дивиденти два пъти.Надзорният съвет на
            Надзорният съвет на КОРАДО-България реши на свое заседание, проведено на 26 юли, около 40% от нетната печалба на дружеството в размер на 1 316 861 лв., да се разпредели като дивидент. Това ще представлява 0,10 лв. на акция.

Коментар

Тук що си траете бре, имаме ръст на печалбата с 20%
              За съжаление само на печалбата.......Имам 2К акции и чакам по-добри времена.Без каквито и да било препоръки разбира се.

Коментар

Тук що си траете бре, имаме ръст на печалбата с 20%
                Чакаме числата...
                Vanitas vanitatum...

Коментар

• Тук си върви всичко по план Къртачи са. :-)

Коментар

• Тук що си траете бре, имаме ръст на печалбата с 20%

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение

Идеята може би е, че акциите ти са твоя собственост (независимо, че са в подсметка при твоя ИП) и с тях разполагаш само ти защото прехвърлянето става през ЦД. Докато кеша (на всички клиенти на последника) си стои по някаква обща разплащателна сметка и ИП може да се разпорежда с нея както прецени. Може и не по предназначение...
                      Може би е така. Не искам да разсъждавам тук, че оспамихме съвсем темата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение

Не знаех, че само парите са с гаранция...мислех, че става въпрос са целия портфейл.
                        Но тука се разговорихме съвсем не по темата...
                        Акциите са си на твое име в депозитара, така че фалит на ИП по никакъв начин не би трябвало да засяга портфейла ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение

Не знаех, че само парите са с гаранция...мислех, че става въпрос са целия портфейл.
                          Идеята може би е, че акциите ти са твоя собственост (независимо, че са в подсметка при твоя ИП) и с тях разполагаш само ти защото прехвърлянето става през ЦД. Докато кеша (на всички клиенти на последника) си стои по някаква обща разплащателна сметка и ИП може да се разпорежда с нея както прецени. Може и не по предназначение...
                          Vanitas vanitatum...

Коментар

Е то само кеша е застрашен по принцип. Предполагам не държите големи суми при посредниците си.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Еми за мен 40 000 лв. са голяма сума, но сигурно има колеги, на които им представляват 5% от портфейла примерно. Та няма нищо странно, ако човек държи да кажем 20-30% кеш в определени моменти.
                              А има ли смисъл да рискуваш като един превод ти е лев, два. Явно държите много свободен кеш по платформите си . Аз не мога така, все ме сърбят ръцете кеша да го наместя някъде .

Коментар

Е то само кеша е застрашен по принцип. Предполагам не държите големи суми при посредниците си.
                                Еми за мен 40 000 лв. са голяма сума, но сигурно има колеги, на които им представляват 5% от портфейла примерно. Та няма нищо странно, ако човек държи да кажем 20-30% кеш в определени моменти.
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X