Първоначално изпратено от Bill-bg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корадо-България АД (KBG / LACH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
То това с оптимизиране на разходите - добре, но аз пък друго съм си мислил: нали Фондът за компенсиране на инвеститорите в ценни книжа би компенсирал евентуално 90% от вземането ми от ИП, но не повече от 40 хил.лв. Не, че особено съм притеснен за финансовото "здраве" на сегашния ми ИП, но все пак... Англичаните са го казали: "Страх, лозе пази...!"...
Затова не е ли по-добре 2+ сметки при различни ИП? Разбира се това би вършило работа до един момент, след което вече няма оправия. Най-важното, разбира се, е да има достатъчно пари за всяка от тези отделни сметки
П.П. Малко се отклоних от темата, за което се извинявам! Корадо ми е любима акция и докато се развива по начина, по който го прави през последните 3-4 години, не ме интересува дали е в SOFIX или не. Към момента даже е по-добре, че е извън. Не съставът на SOFIX e основният проблем на българската борса, но това пък е трета тема. Успех на всички изстрадали инвеститори на родния капиталов пазар!
Съжалявам и аз за отклонението от темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
То това с оптимизиране на разходите - добре, но аз пък друго съм си мислил: нали Фондът за компенсиране на инвеститорите в ценни книжа би компенсирал евентуално 90% от вземането ми от ИП, но не повече от 40 хил.лв. Не, че особено съм притеснен за финансовото "здраве" на сегашния ми ИП, но все пак... Англичаните са го казали: "Страх, лозе пази...!"...
Затова не е ли по-добре 2+ сметки при различни ИП?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
жената на бат Тони е дългосроен вариант ей!
Винаги могат да раздадат на работници със опция да не продават 2-3г. - варианти много. До колкото знам работниците им имаха и сделкитте надребно през Юг Маркет 2017 бяха точно продажби на работници...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение...докато се развива по начина, по който го прави през последните 3-4 години, не ме интересува дали е в SOFIX или не. Към момента даже е по-добре, че е извън...
(ДВИ също има огромен принос)Last edited by wolf_15; 23.07.2018, 21:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
То и моята рода не е малка , ама засега всичко, което съм купувал за тях е в моята сметка. С цел намаляване на разходите.
Затова не е ли по-добре 2+ сметки при различни ИП? Разбира се това би вършило работа до един момент, след което вече няма оправия. Най-важното, разбира се, е да има достатъчно пари за всяка от тези отделни сметки
П.П. Малко се отклоних от темата, за което се извинявам! Корадо ми е любима акция и докато се развива по начина, по който го прави през последните 3-4 години, не ме интересува дали е в SOFIX или не. Към момента даже е по-добре, че е извън. Не съставът на SOFIX e основният проблем на българската борса, но това пък е трета тема. Успех на всички изстрадали инвеститори на родния капиталов пазар!Vanitas vanitatum...
- 2 Харесвания
Коментар
-
жената на бат Тони е дългосроен вариант ей!
Винаги могат да раздадат на работници със опция да не продават 2-3г. - варианти много. До колкото знам работниците им имаха и сделкитте надребно през Юг Маркет 2017 бяха точно продажби на работници...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
За съжаление си абсолютно прав ! Това не е проблем от вчера или днес, но лошото е, че така и нищо не се прави въпроса да има подобрение. Гимнастиката с работниците и жената на Тони е ясно, че е краткосрочен и неработещ вариант. То иначе и аз да купя на жената, децата, бабите и дядовците
Коментар
-
За съжаление си абсолютно прав ! Това не е проблем от вчера или днес, но лошото е, че така и нищо не се прави въпроса да има подобрение. Гимнастиката с работниците и жената на Тони е ясно, че е краткосрочен и неработещ вариант. То иначе и аз да купя на жената, децата, бабите и дядовците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
И какво като подарят акции на работещите....нали на другия ден ще ги продадат?! То с такива изкуствени гимнастики не става. Това обаче (липсата на 750 акционери) е наистина показателно за мащаба на капиталовия пазар в държавата. И затвърждава в мен тезата, че липсата да достатъчно на брой дребни и средни търговци, които сравнително често да правят сделки, е най-големия проблем на борсата ни. Защото само с пенсионни, взаимни фондове и други институционални инвеститори пазар не става...те са дългосрочни. След като такова дружество не може да си намери достатъчно (и то не хиляди) акционери, какво да си говорим....
Коментар
-
Аз това отдавна го подозирам/сипванията на мажо/, а не покупката за жена ти , обаче май купувачите сме си все едни и същи щом бройката акционери не се увеличава. Да вземат наистина да подарят от ръководството на работещите по някоя акция, че явно е трудно да стигнем заветното число 750
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеда не би мажо с тези сипвания до 7лв да се опитва да увеличава акционерите?
айде ще взема и на жената - да вдигнем акционерите с един
Коментар
-
а не знам - гадая!Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
ама Мажо ли сипва? А нямам тук, но ако им е голям зор за брой акционери, може да се включа символично. Харесва ми да има битка за Софикс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеда не би мажо с тези сипвания до 7лв да се опитва да увеличава акционерите?
айде ще взема и на жената - да вдигнем акционерите с единПътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
Коментар