странно е че Тиквата така смело тръгна срещу интересите на тази група? Катарзис ли е имало?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеАз не виждам повод за притеснение за пенсионните фондове на Групата. Не вярвам някой от техните служители или на служителите на дъщерните им компании да си прехвърли партидата към НОИ или към някой друг пенсионен фонд. Все пак наистина с този закон ще накарат фондовете да работят за да задържат клиентите си. Хората ще започнат да се интересуват кой фонд каква доходност прави, а доходност се прави с ръст на акциите, което е положителна новина за БФБ.
Не е препоръка, изразявам лични мнение
загробва борсата,както и политическото бъдеще на ГЕРП.
Коментар
-
Аз не виждам повод за притеснение за пенсионните фондове на Групата. Не вярвам някой от техните служители или на служителите на дъщерните им компании да си прехвърли партидата към НОИ или към някой друг пенсионен фонд. Все пак наистина с този закон ще накарат фондовете да работят за да задържат клиентите си. Хората ще започнат да се интересуват кой фонд каква доходност прави, а доходност се прави с ръст на акциите, което е положителна новина за БФБ.
Не е препоръка, изразявам лични мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетова изказване е на Костолани ...................... човека все пак има 70 години опит по борсите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетова изказване е на Костолани ...................... човека все пак има 70 години опит по борсите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеКласическо изказване, което ако е реализирано е ПЕРФЕКТНО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеДа не говорим че нито едно пенсионно има акции от тук .. Тук имат само чъжденци които купуваха средно на 2.15
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеПри най-ниското ниво на курсовете най-твърдите имат акциите, а най-треперещите парите.
Във върха на бума най-коравите са с парите, а треперещите държат акциите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениеВсевишния го е казал:когато пада -продавай,когато върви нагоре-купувай,според мен е грешка да пълниш,за да сваляш средната цена ,защото не знаеш дъното,да не се окаже после че средната е много над дъното,пък нямаш кеш да допълваш
не давам акъл никому,щот нямам за мен си
Коментар
-
Тази цена на акцията е съизмерима с цената от юни месец с кризата КТБ. Какво стана от тогава до сега. Раздадоха едни милр. лева и положението се успокои.А се говореше край всички при са загубени. Сега се намери друг повод за плашене и недоверие.Нещата се преекспонират. НО целта е точно това.В залитането от едната крайност в другата. Така се правят ПАРИ. Е....някой и ще загубят от грешен ход. Това е!
Това гласуване ще има да го дъвчат до март, докато го изгладят, но пари спечелени и загубени на БФБ не се връщат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеДа не говорим че нито едно пенсионно има акции от тук .. Тук имат само чъжденци които купуваха средно на 2.15
Доволен съм, че нямат и в ЦКБЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениеВсевишния го е казал:когато пада -продавай,когато върви нагоре-купувай,според мен е грешка да пълниш,за да сваляш средната цена ,защото не знаеш дъното,да не се окаже после че средната е много над дъното,пък нямаш кеш да допълваш
не давам акъл никому,щот нямам за мен си
Във върха на бума най-коравите са с парите, а треперещите държат акциите.
Коментар
Коментар